Jouw woning of nieuwbouwproject verkopen?

Wij geven jou advies op maat. 
Maak nu vrijblijvend een afspraak
en ga voor een snelle verkoop aan de beste marktwaarde. 

Want je zit altijd juist bij een ERA makelaar.

Le numéro de téléphone ne peut pas commencer par '+' ou '0'.

Tijd voor een nieuw verhaal

Een huis verkopen, een appartement verkopen, een handelspand verkopen of jouw magazijn verkopen. Vastgoed verkopen is dikwijls ook iets waardevols verkopen. Je hebt er belangrijke momenten meegemaakt. Als het tijd is voor een nieuw verhaal, is jouw woonst verkopen niet altijd even evident. We helpen je op dat moment graag verder op een eerlijke en transparante manier en zetten ons elke dag 100% in om jou de best mogelijke service aan te bieden. Uiteraard bieden we deze zelfde service aan projectontwikkelaars. Hoe we ons inzetten voor jouw nieuwbouwproject kun je lezen in onze nieuwbouw-sectie


 

Wij begeleiden je graag

We staan je graag met raad en daad bij gedurende de verkoop van jouw eigendom, echter doen we nog veel meer dan dat. De verkoop van een huis, appartement, handelszaak of grond houdt dikwijls meer werk in dan je op het eerste moment zou vermoeden. Klik hier voor een concreet overzicht van onze diensten en kom te weten wat we allemaal voor jou kunnen betekenen. We delen vooral graag onze kennis en bovenal passie met je, waardoor we jou met plezier begeleiden.

Wil je graag weten wat jouw woning waard is en hoe ERA Wonen voor jou een meerwaarde kan creëren? Twijfel dan niet om een vrijblijvende afspraak te maken om de verkoop van je woning te bespreken. Neem gerust contact op met één van onze kantoren. Wens je liever te verhuren? Ook hier helpt het ERA Wonen team jou graag mee verder. Ons huidig aanbod te koop vind je overigens hier terug. 

Biens en vedette de ERA Wonen