Diensten via ERA Gevana

De volgende diensten kunnen aangeboden worden via ERA Gevana:

 

1. Ter beschikkingstelling van parkeerverbodsborden. Handig als u verhuist naar uw nieuwe woning.

 

2. Home Staging: een vastgoedstylist komt bij u langs als u uw interieur wil opfrissen of geschikter wil maken voor een verkoop.

 

3. Waardebepaling: U wenst uw eigendom te verkopen? Hoe bepaalt u de waarde ervan?

Dat verdient een grondige aanpak, die u met een gerust gemoed kan overlaten aan de ERA-makelaar uit uw buurt.  Aan de hand van onze uitgebreide vergelijkende marktanalyse en schattingsprogramma berekenen wij de correcte marktwaarde en leggen we de troeven van uw vastgoed op tafel. Dankzij dit onderzoek weet u precies tegen welke prijs u uw grond of woning het best en het snelst verkoopt. Indien u een verkoopsmandaat afsluit met Era Gevana is de waardebepaling van uw eigendom inbegrepen in onze diensten.

Indien u niet wenst te verkopen en om andere redenen een waardebepaling wenst van uw eigendom, gestoffeerd met tips om uw woning nog gezelliger en aantrekkelijker te maken, dan kan dit besproken worden.

Om de mogelijkheden samen te ontdekken, nodigen wij u graag uit op ons kantoor. U kan ons hiervoor telefonisch bereiken op 03/344.48.08 of mailen naar gevana@era.be