Social Media

Elke dag zet ERA Bossuyt zich in om jouw huis of appartement zo vlot mogelijk te verkopen. Met ERA wordt je gezien. Naast alle offline inspanningen zoals onze te koop-borden in het straatbeeld, onze stickers, ERA magics, fotografie, etalage affiches, advertenties, enz. gaan wij ook online voor je aan de slag. Je woning komt op onze nationale era.be website te staan (de derde meest bezochte immowebsite in België) en verschijnt bovendien op verschillende immoportalen.

Maar wist je dat wij jouw eigendom ook op een professionele manier via onze verschillende social media-kanalen communiceren? Alles om zoveel mogelijk mensen te bereiken en snel een geschikte kandidaat-koper te vinden!

ERA Bossuyt op Facebook

Facebook

Dagelijks zien de mensen onze Facebookposts voorbij komen. Weetjes, blogberichten, team foto's en video's, panden,  ... De naambekendheid van ERA Bossuyt in de streek is dan ook groot. Speciaal voor jouw woning wordt door onze social media expert een gerichte Facebookcampagne opgezet naar een doordachte doelgroep. 

ERA Bossuyt op Instagram

Instagram

Ook op Instagram is ERA Bossuyt actief. Advertenties die op Facebook verschijnen worden, indien van toepassing, meegenomen op Instagram. Zo bereiken we ook de jongere mensen die op zoek zijn naar een leuke starterswoning. 

ERA Bossuyt op WhatsApp

WhatsApp

Kandidaat-kopers met vragen over je woning (bv. bezoekaanvraag) kunnen ons bellen of mailen, maar ook gemakkelijk met ons WhatsAppen. We bekijken hun vraag zo snel mogelijk, met respect voor hun privacy. Zo zijn ze meteen geholpen. Ze kunnen zich bovendien ook inschrijven op (een van) onze WhatsApp-lijsten per regio. Zo worden ze als eerste op de hoogte gebracht over jouw nieuwe woning!

ERA Bossuyt op Linked In

Linked In

Verkoop je een handelspand? Dan kunnen we dit ook perfect via Linked In communiceren, ons professioneel digitaal netwerkkanaal

YouTube

ERA Bossuyt speelt altijd in op marketingtrends die voor onze verkopers interessant kunnen zijn. Nu we in het video tijdperk zitten, maken we dan ook regelmatig filmpjes die we op het nationale YouTube kanaal van ERA Belgium plaatsen. In onze video's vertellen we over de werking binnen ERA Bossuyt, stellen we ons team voor, gunnen we je een blik achter de schermen of stellen we woningen voor.

Wist je dat ERA bovendien het eerste vastgoednetwerk is dat webinars organiseert? Webinars zijn online 'seminars' waarin we al je vragen over vastgoed beantwoorden. Een unicum in de sector! 

In ons eerste webinar vertellen Karine en Johan over het onderwerp: 'Waarom staat mijn huis al zo lang te koop?'