Waarom ERA Vijfhoek?

Wij maken graag tijd voor u en uw woning, hier op kantoor of bij u thuis!

Kennis en passie

We zijn thuis in alle facetten van de transactie van onroerend goed. We staan u graag met raad en daad bij gedurende de verkoop/aankoop of verhuur/huur van uw eigendom, echter doen we nog veel meer dan dat.  De verkoop van een pand of een grond houdt dikwijls meer werk in dan u op het eerste moment zou vermoeden. We delen vooral graag onze kennis en bovenal passie met u, waardoor we u met plezier begeleiden bij: 

1. Uw verkoop van:

We trachten uw eigendom zo vlot en efficiënt mogelijk te verkopen aan een correct gezette prijs. Service en kwaliteit zijn voor ons belangrijk. Ons team staat zowel kopers als verkopers met de glimlach te woord, de commerciële medewerkers zijn ook buiten de kantooruren bereikbaar uiteraard en ook dan nog druk bezig met allerhande afspraken.

Wij begeleiden u graag bij de aankoop en/of verkoop van uw eigendom.

2. Uw verhuur van:

3. Waardebepalingen / schattingen: 
We voeren een accurate en gefundeerde waardebepaling uit van uw pand of grond.

4. Administratie / vereiste attesten: 
Naast geïnteresseerden tijdens de kantooruren of telefonisch te ontvangen, vragen we voor u de wettelijke vereiste attesten op: een EPC, bodemattest, stedenbouwkundige inlichtingen, enzovoort (want hiermee zijn we nog niet klaar). We trachten uw dossier zo goed als mogelijk uit te pluizen, zodat de notariële akte zo vlot mogelijk verloopt. We staan dan ook in contact met de door u gekozen notaris.

5. Begeleide bezoeken en opmaken compromis:
Wanneer een koper geïnteresseerd is, na het verschaffen van de nodige informatie, regelen we een bezoek ter plaatse aan het pand. Onze makelaar geeft elke geïnteresseerde een individuele rondleiding. We houden onze verkoper graag op de hoogte via onze verkoopverslagen en evaluaties van bezoeken. Bij interesse volgen de nodige onderhandelingen en het afhandelen van de verkoop bij een akkoord.

6. Marketing-mix / publiciteit:
Om panden zo snel als mogelijk te verkopen en ons aanbod zo duidelijk mogelijk weer te geven aan de potentiële kopers, maken wij uitgebreid publiciteit voor uw eigendom. U kan uw pand of grond terugvinden in onze etalage, online, sociale media, in de geschreven pers, via onze buurtmailing (magics), ... We hangen het geschikte bord of plaatsen de ERA-tuinpaal aan uw eigendom, zodat die opvalt in het straatbeeld.

7. ERA Open Huizen Dag
Als extra bovenop al onze reclametools, organiseren wij in uw pand een ERA Open Huizen Dag.

 

8. Uw zoektocht: 
We helpen u graag bij de zoektocht naar uw "nieuw verhaal"! U zal alle potentiële panden die voldoen aan uw gepersonaliseerde zoekwensen - als één van de eersten - in uw mailbox ontvangen. Dat we zoekprofielen op deze manier bijhouden, is bovendien ook interessant voor wie zijn eigendom wil verkopen. We weten zo namelijk welke kandidaat-kopers zitten te wachten op een bepaald type woning, appartement of (bouw)grond.

9. Projecten:
We staan u bij bij de ontwikkeling van vastgoedprojecten, als adviseur van aannemingsbedrijven, architecten, beleggings- en projectontwikkelaars.

10. Netwerk:
Het ERA netwerk biedt u heel wat voordelen. De verschillende ERA-kantoren kunnen elkaar adviseren en versterken. Dat betekent concreet dat u ook de steun geniet van het hele nationale netwerk van een 100-tal kantoren, alsook het internationale netwerk brengt ons de nodige inzichten bij.