Nieuwbouw

Project De Pastorij in centrum Schaffen

Project De Pastorij in centrum Schaffen

Nog 4 gelijkvloerse appartementen te koop!

Residentie "De Pastorij" huisvest 11 kwaliteitsvolle luxe-appartementen, elke voorzien van een ruim buitenterras. Door het gebruik van vele ramen genieten de bewoners van een maximum aan lichtinval.
Het project is volledig onderkelderd en elk appartement heeft een privatieve autostaanplaats en kelderberging ter beschikking.
De gunstige ligging tov het station, de opritten van de autosnelwegen, de uitstraling van het geheel maken van Residentie "De Pastorij" een uitstekend woonproject voor wie er zelf wil wonen en een stee(n)vaste investering voor de toekomst.

De oppervlaktes variëren van 90 m² tot 117 m². Er zijn 10 appartementen beschikbaar met 2 slaapkamers en 1 appartement met 1 slaapkamer.

Sterke punten:

  • Hedendaagse architectuur op mensenmaat
  • Gemeenschappelijke elektriciteit wordt opgewekt door fotovoltaïsche zonnepanelen
  • Ruime terrassen
  • Ruime budgetten voor afwerking inbegrepen in de verkoopprijs

Project De Beel in Diest

Nog slechts 1 appartement te koop!

Woonproject DE BEEL huisvest 50 kwaliteitsvolle luxe-appartementen, opgedeeld in 4 woonblokken, elk voorzien van een ruim buitenterras (3 meter breed) of tuin op gelijkvloerse verdieping. Door het gebruik van grote ramen genieten de bewoners van een maximum aan lichtinval.
De oriëntatie van elk appartement werd zorgvuldig naar het zuiden gericht; genieten van de zon in een prachtig groen kader.
Elk appartement beschikt over min. 2 tot 4 fietsenstallingen en een berging.Het project is volledig onderkelderd met 60 staanplaatsen en garages.De unieke ligging, de aangename sfeer en uitstraling, de ruime terrassen en tuinen maken van De Beel een uitstekend woonproject en een stee(n)vaste investering voor de toekomst!

Sterke punten:
- Hedendaagse architectuur op mensenmaat
- Gemeenschappelijke elektriciteit wordt opgewekt door fotovoltaïsche zonnepanelen
- Groen vanbuiten, licht en ruim vanbinnen
- Ruime zonovergoten terrassen
- Een uniek bezit, begint bij een unieke investering

Project Kouterman te Alken

Project met 20 BEN- woningen en 14 bouwgronden (open-halfopen-gesloten), rustig in het groen gelegen maar toch vlakbij het centrum van Alken. Voordelen van BEN- woningen = E-peil ≤ 20! 

5 jaar lang geen betaling van de onroerende voorheffing en een zéér lage energiefactuur!

De woningen zijn voorzien van zonnepanelen, warmtepomp, vloerverwarming, screens, ventilatiesysteem... 

Woonerf De Post te Borgloon

Modern, maar toch landelijk wonen? Woonerf De Post heeft wat u zoekt!  
Fase 1 van het project bestaat uit drie woonblokken van respectievelijk elf en tweemaal acht appartementen met ondergrondse parkeergarages die in verbinding staan met de drie blokken.
Fase 2, het voormalige postkantoor, houdt in dat het statige herenhuis en de achtergelegen bijgebouwen zullen worden omgevormd tot zes prachtige appartementen met behoud van de voorgevel en zijn authenticiteit.
De bezoekers met de wagen kunnen gebruik maken van de bezoekersparking op het binnenplein. Het nieuwe binnenplein zal tevens bereikbaar zijn via de Stationsstraat met doorgang voor voetgangers en fietsers.

Het project is volledig onderkelderd en omvat 35 staanplaatsen voor wagens waarvan drie voor mindervaliden. Ieder appartement beschikt tevens over een berging. De unieke ligging, de aangename sfeer en uitstraling, de ruime terrassen en tuinen maken van Woonerf De Post een uitstekend woonproject voor jong en oud of een interessante investering voor de toekomst.

Troeven van Woonerf De Post:
- Centrale ligging 
- Hedendaagse architectuur met kwalitatieve afwerking
- Ruime appartementen met zonovergoten terrassen
- Groene omgeving met verkeersluwe zone (geen doorgaand autoverkeer)
- Een unieke investering voor de toekomst