Housing nieuwtjes

Als eerste op de hoogte dankzij onze Facebook Sneak Peek

Blijf als eerste op de hoogte van het allernieuwste vastgoed dankzij de Sneak Peeks op onze facebookpagina! 

Aan de hand van onze Sneak Peeks worden wekelijks de meest recentste en opmerkelijke eigendommen voorgesteld aan onze kandidaat-kopers! 
Zo hebt u de kans, noch voor de woning online staat, het pand te gaan bekijken!

Bent u nog geen lid? Ga dan snel naar onze Facebookpagina!

ERA verhuisdozen

Naar uw nieuw verhaal met onze ERA verhuisdozen

Om het verhuizen alvast wat makkelijker te maken, kunt u gebruik maken van onze gratis ERA verhuisdozen. En dat geldt voor kopers, verkopers, huurders en verhuurders. Zo dragen wij ons steentje bij om uw nieuw verhaal zo vlot mogelijk te laten verlopen. 

Vraag ook naar de ERA verhuiswijzer, een praktische gids met bruikbare verhuistips!

Vastgoedstyling

Op de huidige vastgoedmarkt staan er heel eigendommen te koop.

Kandidaat-kopers kijken niet alleen naar de staat van de woning, het onderhoud van het pand, maar ook meer en meer naar het potentieel van het eigendom. Als u een correcte en goede prijs voor uw eigendom wenst kan vastgoedstyling misschien wel een goed idee zijn.

ERA Housing heeft meerdere meubelsets ter beschikking. Wanneer uw eigendom hier geschikt voor is, plaatsen wie die daar uit eigen initiatief met plezier in. Uiteraard willen we samen met u graag de woning zo snel als mogelijk verkocht zien.

Wij zijn verhuisd!

Op 2 januari 2019 nam ERA Housing intrek in het nieuwe kantoor te Ruggeveldlaan 751, Deurne zo zal ERA Housing u de komende jaren met nog meer professionaliteit van dienst kunnen zijn omtrent al uw vragen rond verkoop en verhuur!

Kom gerust eens een kijkje nemen!

 

ERA Housing valt opnieuw in de prijzen

Tijdens de uitreiking van de nationale ERA awards waarbij ERA vastgoedmakelaars en hun medewerkers uit heel België samen kwamen mocht ERA Housing wederom de “Award of excellence” in ontvangst nemen, met een gemiddelde klantentevredenheidscore van 9,5/10.

Daarnaast gingen we ook aan de haal met de awardCrossing the line”. Deze award wordt uitgereikt aan makelaars die voor de eerste maal de kaap van € 500.000 behaalden en bijna Silver Member (top 20 van de best draaiende Belgische kantoren) zijn.

2 mooie prijzen waarbij het hele team bijzonder blij mee is: “Uiteraard zijn wij zeer vereerd met onze Awards. We laten dan ook niets aan het toeval over. Heel het team is extra gemotiveerd om onze klanten professioneel te begeleiden bij de verkoop of aankoop van hun woning. Het is dankzij hun inzet en vakmanschap dat ERA Housing een ijzersterke formule is dat klantentevredenheid hoog in het vaandel draagt. Wij willen onze klanten dan ook heel erg bedanken voor het vertrouwen in ons en wij zullen ook in de toekomst service en kwaliteit steeds voorop stellen".

Maak kennis met Maurice

Onze topverkoper Maurice staat klaar om uw woning/appartement te verkopen!

Welke invloed heeft het EPC op de verkoopprijs?

Ben je ook nieuwsgierig naar welke invloed de score van het EPC op de prijs van jou woning heeft? ERA Belgium en de KU Leuven zochten het voor je uit! Herbekijk hier de reportage van het VTM Nieuws.