Wat mag ik verwachten van een schatting via ERA Visitas ?

Wat mag ik verwachten van een schatting via ERA Visitas ?

De huidige vastgoedmarkt vereist een flexibele aanpak, waarbij op elke verandering correct ingespeeld moet worden. De meerderheid van de gerealiseerde verkopen zijn dan ook het resultaat van een actieve aanpak en een persoonlijke begeleiding van onze verkopers.

Van zodra u bij ons een schatting aanvraagt, zetten wij alles in het werk om u zo snel mogelijk verder te helpen. Binnen ons team wordt een verantwoordelijke aangesteld en hij of zij zal u tijdens de afspraak de nodige vragen stellen en zal samen met u door de woning of appartement gaan, om de staat te bekijken. Onze collega’s zijn stuk voor stuk experts in hun vak en worden permanent bijgeschoold om u steeds de meest accurate informatie te kunnen geven. Zo kunnen zij ook uw persoonlijke situatie goed inschatten en u op de juiste manier begeleiden in uw vastgoedtransactie.

Na de afspraak wordt de informatie op kantoor verwerkt en wordt er een schattingsverslag opgesteld. Tijdens een nieuwe, tweede afspraak vragen wij u om langs te komen op ons kantoor om samen door het schattingsverslag te gaan. Onze collega’s doen voor hun waardebepaling ook beroep op een marktanalyse, die door ons uitgebreide portfolio en onze jarenlange ervaring heel wat referentiepunten biedt. Er wordt ook overlopen wat er allemaal komt kijken bij een verkoop en hoe wij dat voor u kunnen oplossen. Zowel de juridische, commerciële en financiële kant van de verkoop van uw eigendom wordt bekeken, waarna u zelf de beslissing maakt of u zich voor het gehele verkoopproces laat begeleiden door ons kantoor.

Maak kennis met ons team en stel ons op de proef!