ERA Open Huizen Dag Juni 2019

De ERA Open Huizen Dag is een warm welkom voor duizenden kandidaat-kopers. 

ERA organiseert meerdere malen per jaar een ERA Open Huizen Dag, een vaste waarde in het Belgische immobiliënlandschap. Op deze zaterdagen zetten alle ERA-makelaars tegelijk de deuren open van zoveel mogelijk woningen uit hun aanbod. Zo kunnen potentiële kopers zonder afspraak meerdere woningen bezoeken die hun interesse wegdragen. De komende editie is op 15 juni 2018.

Tot in de puntjes georganiseerd

ERA zet alles op alles om van de Open Huizen Dagen een succes te maken. Zo bereiden we door middel van een hechte, professionele samenwerking met de makelaars alles intensief voor - een degelijke voorbereiding is immers het halve werk.

Vóór elke Open Huizen Dag zetten we bijvoorbeeld een opvallende reclamecampagne op touw, waarbij nationale radiospots, persberichten, advertenties op social media en websiteberichten worden aangevuld met  regionale mailings en folders. Op deze manier krijgt deze dag meer publiciteit, wat leidt tot meer opengestelde panden en meer bezoekers. Op de dag zelf krijgen de bezoekers een warm onthaal en een deskundige rondleiding.

Laten kijken doet verkopen

Voor u als verkoper is de ERA Open Huizen Dag de geknipte manier om de drempel naar uw woning te verlagen en verschillende geïnteresseerden op één dag over de vloer te krijgen. Met een serieuze kans op resultaat: voor een kwart van de deelnemende woningen vinden we dankzij de Open Huizen Dag een koper.

Schrijf uw woning in door ons te contacteren via 014 54 25 00 of visitas@era.be of via onderstaand contactformulier.

VRAAG NU UW GRATIS SCHATTING AAN !

 

Le numéro de téléphone ne peut pas commencer par '+' ou '0'.