Onze verhuurdienst

 
Bij het verhuren van een huis of appartement komt het één en ander kijken. Er zijn ondertussen al heel wat wetten en regels. Anne en Arthur zetten de belangrijkste veranderingen van 2020 even op een rijtje. Bekijk hier aan welke normen een huurwoning moet voldoen.  

 

Je huis of appartement verhuren met ERA Becue in 8500 Kortrijk en 8550 Zwevegem

Onze Verhuurprocedure

  • STARTSCHOT! Wij organiseren een kennismakingsgesprek met advies omtrent de mogelijke huurprijs en de staat van uw eigendom. Samen overlopen wij de werkwijze van a tot z en ondertekenen onze exclusieve verhuuropdracht.
  • Wij hangen een "te huur"-bord en maken een fotoreportage. We plaatsen de woning online op verschillende websites en social media.
  • Voorafgaand aan een bezoek vult elke kandidaat-huurder een inlichtingenfiche in zodat hun woonwensen getoetst worden aan jouw woning. Daarna organiseren wij een persoonlijke rondleiding. U ontvangt elke keer een kort verslag van het bezoek.

 

verhuur je huis of appartement met ERA Becue in Zwevegem en Kortrijk
  • Als de kandidaat wenst te huren, wordt een huurbelofte opgemaakt. Deze kandidaatstelling wordt aan u voorgelegd met tekst en uitleg. De verhuurder beslist zelf wie de nieuwe huurder wordt.
  • Het huurcontract wordt door ons opgemaakt en ondertekend door alle partijen op kantoor. Verder vragen wij ook de plaatsbeschrijving aan.
  • Bij de ondertekening van het contract dient de huurder een betalingsbewijs voor te leggen van de eerste maand huur en de waarborg (3 maanden) alsook een kopie van de brandverzekering.
  • Wij verzorgen de bijhorende administratie : registreren van het huurcontract met plaatsbeschrijving en invullen van energie-overnamedocumenten. 
  • Wij blijven uw vaste advieslijn doorheen de looptijd van de verhuring.
Huis of appartement verhuren in Kuurne 8520 met ERA Becue

 

STANDAARDTARIEF *

1 maand huur (excl. BTW) met een minimum van € 700 (excl. BTW)

Kocht u de eigendom via ons? 

Dan geven we u graag een korting van 15% voor de eerste verhuring.

(*) zie voorwaarden verhuuropdracht


De huurwetgeving is grondig gewijzigd. Vanaf 1 januari 2019 trad het Vlaamse Huurdecreet in werking. We hebben de belangrijkste wijzigingen op een rijtje geplaatst. Dit is uiteraard niet het volledig decreet, maar enkel de belangrijkste veranderingen. Klik hier om het artikel te lezen.