Overname Immo De Bruyne

Beste klant,

Zoals u weet staat ERA Wonen niet stil. Steeds zijn we opzoek naar mogelijkheden/opportuniteiten om onze dienstverlening te verbeteren.
En waar we net op inzetten is flexibiliteit en bereikbaarheid om op deze manier een nog betere service te garanderen.
Naast de recente opening van ons kantoor te Berlare, zijn we nu tot een akkoord gekomen voor de overname van het gekende kantoor Immo De Bruyne te Zele. 

Een dergelijk beslissing nemen we natuurlijk niet zomaar. Dit is wederom gericht op het grotere verhaal. Op deze manier zet niet alleen ERA Wonen een volgende stap in zijn groei, maar ook het team van Immo De Bruyne met Jonas De Groote en Laura Gijswijt. Zij zorgen ervoor dat er voor hun huidige klantenbestand een nog betere professionele dienstverlening gegarandeerd kan worden.
Verder blijven zij dan ook uw vaste contactpersonen in het kantoor te Zele.

Jonas De Groote aan het woord:

Als zaakvoerder van Immo De Bruyne volg ik de vastgoedmarkt op de voet. Sinds ik de zaak overnam in 2011 werden heel wat vernieuwingen doorgevoerd. Nu was het moment aangebroken om opnieuw te veranderen, daar de markt in het vastgoed ook niet stil staat. Daar wij een sterke marktpositie kennen in Zele en dit in de toekomst evenzeer willen hebben, was een samenwerking een logisch gevolg. De werkwijze van ERA Wonen, die aansluit bij onze manier van doen, de nauwe contacten met Johan en de heel sterke marketingstrategie die zij te bieden hebben waren één van de vele zaken waarom ik met Johan de hand heb geschud op deze samenwerking. Onze klanten kunnen nog steeds terecht in ons kantoor te Zele, waar naast mijzelf ook collega Laura haar stek heeft.
De mensen zien nog steeds dezelfde vertrouwde gezichten, in een nieuw gemotiveerd jasje.

Nog ruimer gebied

ERA Wonen telt nu zes vastgoedkantoren verspreid over het ruime Waasland, meer bepaald in Sint-Niklaas (Gentse Baan 45A), Lokeren (Markt 28), Beveren (Kasteeldreef 15), Temse (Markt 7), Berlare (Dorp 41) en Zele (Markt 57a). De werkregio die men bereikt vanuit deze kantoren is uiteraard nog groter. Want ook in de gemeenten, Waasmunster, Lochristi, Sinaai, Belsele, Stekene, Sint-Gillis-Waas, Moerbeke, Kruibeke, Zwijndrecht, Bornem en Antwerpen-Linkeroever heeft ERA Wonen heel wat woningen en appartementen in portefeuille voor verkoop en verhuur.

Professioneel en klantvriendelijk

“We leveren dagelijks inspanningen om op de hoogte te blijven van de voortdurend wijzigende marktomstandigheden en wetgeving. Onze medewerkers volgen regelmatig opleidingen om zich verder te ontwikkelen, allemaal ten dienste van ons cliënteel.” Dat ERA Wonen inmiddels de grootste speler is geworden blijkt ook uit het feit dat we als immobiliënmakelaar steeds meer door projectontwikkelaars betrokken worden bij nieuwbouw- of verbouwingsprojecten. Wij stellen hier een zeer professionele dienstverlening en begeleiding voor. Nieuwbouw verkopen is een totaal andere werking dan gewoon residentieel vastgoed. We begeleiden deze projecten ook zeer graag van in het begin, om zo onze marktkennis ten dienste te stellen van de ontwikkelaar en een beter eindproduct te kunnen opleveren. Johan Krijgsman: “Wij zijn een jong en dynamisch team dat garant staat voor klantvriendelijkheid, bereikbaarheid, dienstverlening én resultaat. Wij zijn fier op ons hele team en merken dat we samen al enkele jaren een hechte groep zijn. Iedereen stimuleert elkaar om tot het uiterste te gaan voor onze klanten en dit resulteerde afgelopen jaar 2017 in een fantastisch aantal transacties van 401 verkopen en 170 verhuringen.

Doordat iedere medewerker zijn eigen werkgebied heeft, hebben zij 1 voor 1 een heel persoonlijke band met onze klanten. Dit zorgt ervoor dat ERA Wonen de 2 belangrijkste troeven in huis heeft: het schaalvoordeel van te werken met het grootste kantoor (ERA netwerk, marketing, groot eigen klantenbestand, …) en toch het persoonlijk contact met de klant. Het heeft ons geholpen op de weg waar we nu staan en die weg willen we met ERA Wonen ook in de komende jaren verder bewandelen.” Om de service voor de klanten en de bereikbaarheid nog te vergroten, zal ons kantoor in Berlare ook zaterdagvoormiddag open zijn tussen 9 en 12 uur en hierdoor zullen vanaf nu alle kantoren van ERA Wonen voortaan dus ook telefonisch bereikbaar zijn op zaterdagvoormiddag tussen 9 en 12 uur.

Mocht u vragen hebben, spring gerust binnen!

Openingsuren tot 31/08/2018:

Maandag tot donderdag: 10u – 12u & 14u – 18u
Vrijdag: 10u – 12u & 14u – 17u
Zaterdag: op afspraak
Zon- en feestdagen: gesloten

Vanaf 01/09/2018 nieuwe openingsuren:

Maandag: op afspraak – 14u – 18u
Dinsdag: 09u – 13u – op afspraak
Woensdag: op afspraak – 14u – 18u
Donderdag: op afspraak – op afspraak
Vrijdag: op afspraak – 14u – 18u
Zaterdag: op afspraak – op afspraak
Zondag: gesloten

Bienvenue chez ERA Wonen

Acheter ou vendre ? Les agents immobiliers ERA donnent des conseils professionnels et axés sur les résultats. 
Vous trouverez certainement un agent immobilier ERA près de chez vous. 
Devenez agent immobilier ERA ? Découvrez l'effet ERA.

Biens en vedette de ERA Wonen