Wonen in Blankenberge

WONEN IN BLANKENBERGE

Elke Vlaamse kustgemeente heeft haar eigen karakter, en dat van Blankenberge is erg uitgesproken. Er is altijd wat te beleven want het aanbod aan familievermaak en bezienswaardigheden is bijzonder ruim. Het spreekt voor zich dat niet enkel dagjestoeristen daar hun voordeel mee kunnen doen. Vandaar dat Blankenberge ook aan belang wint als locatie voor een tweede verblijf en als vaste verblijfplaats.

WONEN AAN DE KUST, DAT IS GENIETEN VAN PROPERE LUCHT

Veel mensen denken dat het een fabeltje is dat zeelucht heel gezond is, maar het is wel degelijk bewezen! Veel heeft te maken met de moleculen in zeelucht. Die helpen ons lichaam om meer zuurstof op te nemen, waardoor we minder vermoeid zijn en minder last hebben van stress. Wonen aan zee is bovendien ideaal voor hooikoorts- en astmapatiënten, omdat er weinig pollen en stuifmeel in de lucht zitten.

VERVELING HEEFT GEEN KANS

Blankenberge heeft echter nog veel meer te bieden dan mooie architectuur. Het is een stad waar shoppers, sporters en culinaire genieters zich honderd procent thuis voelen. Sporten hoeft immers niet beperkt te blijven tot een rondje rijden in de lustige Velodroom maar ook fietsen in de polderomgeving, skaten op boulevards of kitesurfen zijn mogelijkheden die zomaar voor het grijpen liggen. Verveling heeft hier geen kans. En dan hebben we het nog niet gehad over de jachthaven, het casino en het Sea Life Center.

Wonen in Blankenberge - Immokantoor ERA At Sea Blankenberge en Wenduine

Bienvenue chez ERA At Sea

Acheter ou vendre ? Les agents immobiliers ERA donnent des conseils professionnels et axés sur les résultats. 
Vous trouverez certainement un agent immobilier ERA près de chez vous. 
Devenez agent immobilier ERA ? Découvrez l'effet ERA.

Biens en vedette de ERA At Sea