ERA Open Huizen Dag

Onze nationale ERA Open Huizen Dag

Drie keer per jaar organiseren we de ERA Open Huizen Dag doorheen het nationale ERA netwerk. Deze dag is de ideale gelegenheid om uw woning in de kijker te zetten en geïnteresseerden doorheen uw woning te laten snuisteren en vragen te stellen. Zo werkt ERA Belgium nauw samen met haar ERA-makelaars, waardoor kopers niet beperkt zijn tot het aanbod in één stad. 

Niet alleen dat is een troef. Zo voeren wij samen ook een landelijke publiciteitscampagne waarmee we het deelnemende aanbod extra in de verf zetten. Dit leidt uiteraard tot meer zichtbaarheid voor de panden én meer bezoekers. De vorige edities trokken zodanig veel bezoekers dat de ERA Open Huizen Dag inmiddels is uitgegroeid tot een vaste waarde binnen het Belgische immobiliënlandschap. En terecht, want 1 op 4 kopers vindt tijdens deze dagen een nieuwe koper!

Een deelname aan de ERA Open Huizen Dag kost overigens niets extra, maar maakt gewoon deel uit van de service die jouw ERA makelaar aanbiedt. 

Bekijk alle deelnemende huizen en appartemenen aan de ERA Open Huizen Dag van ERA Domus.


Wil je deelnemen aan de volgende editie van ERA Open Huizen Dag? 

Schrijf je dan hier in voor de volgende editie of neem vrijblijvend contact op met een van onze kantoren in Ieper, Poperinge of Roeselare. Je kan ons natuurlijk ook een mailtje sturen.

Bienvenue chez ERA Domus

Acheter ou vendre ? Les agents immobiliers ERA donnent des conseils professionnels et axés sur les résultats. 
Vous trouverez certainement un agent immobilier ERA près de chez vous. 
Devenez agent immobilier ERA ? Découvrez l'effet ERA.

Biens en vedette de ERA Domus