ERA Open Huizen Dag

3 keer per jaar vindt de nationale ERA Open Huizen Dag plaats, binnenkort is dat op zaterdag 20 oktober 2018. Een event dat georganiseerd wordt doorheen het volledige ERA-netwerk en dat kandidaat-kopers de kans geeft om vrijblijvend te snuisteren in het deelnemende huizenaanbod. Ook ERA Vastgoed Vandenbussche is van de partij met verschillende appartementen en huizen in Veurne & Diksmuide die druppelsgewijs op onze Facebookpagina en in ons immoaanbod zullen verschijnen. Hou deze kanalen dus zeker in de gaten!


 

Denk je eraan om jouw huis te verkopen? 

Ondersteund door zowel nationale als regionale publiciteitscampagnes tot twee maanden op voorhand, is de ERA Open Huizen Dag van 9 juni 2018 een ware succesformule. Zo stelt dit evenement je in staat jouw woning gedurende één dag open te stellen aan tientallen kandidaat-kopers uit regio Veurne, Diksmuide én daarbuiten. Compleet vrij van verplichtingen of afspraken, waardoor geïnteresseerden makkelijker de weg naar jouw huis of appartement kunnen vinden, de troeven van jouw woning kunnen ontdekken en vragen kunnen stellen. Dit alles onder de professionele begeleiding van één van onze vastgoedmakelaars

Een uitgebreide publiciteitscampagne

De ERA Open Huizen Dag vormt overigens een garantie op een vlotte verkoop. Tijdens de vorige editie bijvoorbeeld, werd maar liefst 7 op de 10 van het deelnemende immoaanbod binnen de twee maanden verkocht na dit evenement. 13% vond zelfs al een nieuwe eigenaar vòòr ERA Open Huizen Dag dankzij pers- en radioberichten, online advertenties op allerhande kanalen, mailings naar de kandidaat-kopers in onze ERA Koperwachtzaal en meer. Kortom, redenen genoeg om deel te nemen!

Wil je ook deelnemen? Contacteer ons via info@eravastgoedvandenbussche.be of 058 31 58 58!

ERA Open Huizen Dag ERA Vastgoed Vandenbussche - Veurne en Diksmuide
ERA Open Huizen Dag Veurne en Diksmuide

Klaar om jouw eerste huis te kopen?

De zoektocht naar een huis verloopt niet altijd van een leien dakje. Er komen immers heel wat zaken bij kijken. De ERA Open Huizen Dag is het ideaal moment om jouw droomwoning te vinden. Zo kan je op voorhand een selectie maken uit het ruime immoaanbod op basis van criteria zoals type huis, aantal slaapkamers, de prijs en ook omgevingsfactoren zoals scholen, openbaar vervoer en parkeerplaatsen. Deze factoren zijn te vinden onder de knop 'Buurtinformatie' op de kaart.  

Bezoek vrijblijvend jouw favoriete panden uit het aanbod

Van zodra je de panden hebt opgelijst die je het meest interesseren, kan je deze op de ERA Open Huizen Dag persoonlijk, maar vrijblijvend aftoetsen tijdens een bezoek.

Bienvenue chez ERA Vandenbussche

Acheter ou vendre ? Les agents immobiliers ERA donnent des conseils professionnels et axés sur les résultats. 
Vous trouverez certainement un agent immobilier ERA près de chez vous. 
Devenez agent immobilier ERA ? Découvrez l'effet ERA.

Biens en vedette de ERA Vandenbussche