Unieke ERA verkoopstroeven

ERA Immobiliën Driegelinck maakt deel uit van het ERA-netwerk. Wij kunnen je om die reden een service bieden die veel verder gaat dan die van de meeste andere immomakelaars. Benieuwd naar al die extra's? Je vindt ze hier in een notendop terug:

ERA Comfort Garantie


Samen met Europ Assistance ontwikkelden we de ERA Comfort Garantie. Deze gratis waarborg dekt de werking van alle vaste mechanische installaties in jouw huis of appartement. Tot 16 maanden na de ondertekening van de onderhandse koopovereenkomst (compromis) sturen we zo snel mogelijk een vakman om de bestaande installaties in de woning te herstellen. Verplaatsing, werkuren en vervangstukken worden terugbetaald. 

Lees hier alles details of download onze brochure met alle informatie.

ERA Comfort Garantie - Immokantoor ERA Driegelinck Izegem
ERA Open Huizen Dag - Immokantoor ERA Driegelinck Izegem

ERA Open Huizen Dag


Drie keer per jaar organiseren we met het volledige ERA-netwerk de ERA Open Huizen Dag. Deze dag is de ideale gelegenheid om jouw woning in de kijker te zetten en zo geïnteresseerden jouw huis of appartement te laten ontdekken en vragen te stellen. Alle ERA-makelaars werken samen, waardoor kopers niet beperkt zijn tot het aanbod in één stad. Ik wil meer weten over de nationale Open Huizen Dag.

De volgende editie van ERA Open Huizen Dag gaat door op zaterdag 30 maart 2019. Inschrijven kan hier.

ERA Koperwachtzaal


Via de interactieve zoekopdrachten op de ERA-website bepalen kandidaat-kopers aan welke voorwaarden hun toekomstige woning moet voldoen. Zo bouwt ERA een uitgebreid bestand (of wachtzaal) van potentiële kopers op die onmiddellijk geïnformeerd worden als er een nieuwe, geschikte woning op de markt komt. Benieuwd hoeveel kandidaat-kopers er in onze virtuele wachtzaal uitkijken naar een woning als die van jou?

Vul hier de gegevens in en je krijgt onmiddellijk het aantal potentiële kopers te zien die zijn ingeschreven in het ERA zoekopdrachtenbestand!

ERA Virtual Tour 


De Virtual Tour is een echte verkoopstroef. Deze 360° tour van jouw woning is een fantastische tool om kandidaat-kopers jouw huis virtueel te laten bezoeken. Het verhoogt de kansen op een vlotte én goede verkoop, want de Virtual Tour maakt jouw bezoekers interessanter:

  • Je ontvangt enkel bezoekers die geïnteresseerd zijn in jouw woning. Ze komen namelijk goed voorbereid aanbellen, zo bespaar je tijd én moeite.
  • Meer kandidaat-kopers kunnen jouw woning ontdekken en herbekijken op het moment en het ritme dat zij zelf willen.
  • Meer efficiëntie en meer comfort voor koper en verkoper.

Bienvenue chez ERA Driegelinck

Acheter ou vendre ? Les agents immobiliers ERA donnent des conseils professionnels et axés sur les résultats. 
Vous trouverez certainement un agent immobilier ERA près de chez vous. 
Devenez agent immobilier ERA ? Découvrez l'effet ERA.

Biens en vedette de ERA Driegelinck