Welkom in onze streek

De zoektocht naar een nieuwe thuis is niet vanzelfsprekend. Naast de woning zelf, speelt immers ook de omgeving een doorslaggevende rol. Als immomakelaar in het West-Vlaamse Tielt zijn wij reeds overtuigd van de kracht van onze eigen streek. Met deze redenen tonen we u waarom wonen in onze regio ideaal is om uw nieuw verhaal te starten.

Wonen in Tielt - ERA Lafaut Tielt en Aalter

Wonen in Tielt?


Tielt maakt deel uit van de toeristische regio Brugse Ommeland, maar ligt ook op een boogscheut van de Leiestreek. De West-Vlaamse gemeente telt ruim 20.600 inwoners verdeeld over Tielt-Centrum en de landelijke deelgemeentes Aarsele, Kanegem en Schuiferskapelle.

Vertel me meer over wonen in Tielt

 

Wonen in Aalter?


Sinds mei 2020 mogen we onze de trotse eigenaar noemen van ons derde kantoor in Aalter. Dit ondermeer door de sterke groei van ons kantoor. Aalter is een gemeente in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen, in de regio Meetjesland. De gemeente telt bijna 29.000 inwoners, die Aalternaars worden genoemd. In 1977 kreeg de gemeente Aalter er 4 deelgemeentes bij, Aalter, Bellem, Poeke en Lotenhulle. Op 1 januari 2019 gingen ook de gemeenten Knesselare en Ursel op in Aalter. De deelgemeente Aalter bevat naast de gelijknamige kern ook nog twee andere dorpen: Aalter-Brug en Maria-Aalter.

Vertel me meer over wonen in Aalter

Bienvenue chez ERA Lafaut

Acheter ou vendre ? Les agents immobiliers ERA donnent des conseils professionnels et axés sur les résultats. 
Vous trouverez certainement un agent immobilier ERA près de chez vous. 
Devenez agent immobilier ERA ? Découvrez l'effet ERA.

Biens en vedette de ERA Lafaut