Onze unieke ERA-verkoopstroeven

Laat je als verkoper overtuigen door de uitzonderlijke service die u van een ERA-makelaar kan verwachten. Eerst een vooral luisteren wij naar de behoeften die je hebt als verkoper. We zorgen ervoor dat alle juiste verkoopsdocumenten voor je in orde worden gebracht. Eenmaal dat geregeld is maken wij uitgebreid publiciteit voor jouw woning via offline én online kanalen. Je hoeft zelfs niet aanwezig te zijn bij de huisbezoeken. Daar zorgen wij wel voor! 

Om jouw woning zo snel mogelijk bij de juiste koper te krijgen, beschikken wij over een aantal doorslaggevende troeven.

ERA Comfort Garantie

 Zorgeloos (ver)kopen met de ERA Comfort Garantie 


De ERA Comfort garantie is een unieke service voor kopers en verkopers van vastgoed. Dit is een primeur in België, want ERA is de eerste en de enige die je dergelijke garantie kan bieden. Op deze manier zorgen we ervoor dat je zorgeloos jouw woning kan kopen of verkopen! 

Lees hier meer over de ERA Comfort Garantie. 

ERA Koper Wachtzaal

2. Ontdek wie interesse heeft in jouw woning via onze ERA Koperwachtzaal

ERA beschikt over een uitgebreid bestand (of wachtzaal) van potentiële kopers  die onmiddellijk geïnformeerd worden als er een nieuwe, geschikte woning op de markt komt. Benieuwd hoeveel kandidaat-kopers er in onze virtuele wachtzaal uitkijken naar een woning als die van jouw?  

Meer weten? 

3. Succes verzekerd met de ERA Open Huizen Dag


ERA Bossuyt doet altijd mee met de ERA Open Huizen Dag die 4 keer per jaar over het ganse land georganiseerd wordt. Op deze zaterdagen zetten alle ERA-makelaars tegelijk de deuren open van zoveel mogelijk woningen uit hun aanbod. Zo kunnen potentiële kopers zonder afspraak meerdere woningen bezoeken waarin ze geïnteresseerd zijn. Doordat we met het ganse Belgische netwerk samenwerken om deze opendeur te laten slagen, is het een heus nationaal event en kan een kandidaat-koper er niet naast kijken. De vorige edities trokken zodanig veel bezoekers, dat dit event inmiddels is uitgegroeid tot een vaste waarde binnen het Belgische immobiliënlandschap. Terecht, want 1 op 3 verkopers vindt tijdens deze dagen een nieuwe koper. 

Meer over de ERA Open Huizen Dagen leest u hier

4. Een realistisch beeld van uw woning met de Virtual Tour


Met de corona 'lockdown' die we momenteel beleven is het gebruik van een virtual tour een extraatje dat loont. Een woning bezoeken vanop afstand, dat kan! ERA Bossuyt heeft voor het grotendeel van zijn aanbod te koop een virtual tour ter beschikking .  Naast een virtual tour kan je ook een matterport of een social media film laten maken van je woning te koop. Hoe meer een woning gezien wordt, hoe meer kans op een vlotte verkoop. En hier maakt ERA Bossuyt het verschil.  Wij zetten alles in om jouw woning vlot te verkopen.

Meer weten

 

Bienvenue chez ERA Bossuyt

Acheter ou vendre ? Les agents immobiliers ERA donnent des conseils professionnels et axés sur les résultats. 
Vous trouverez certainement un agent immobilier ERA près de chez vous. 
Devenez agent immobilier ERA ? Découvrez l'effet ERA.

Biens en vedette de ERA Bossuyt