Onze unieke ERA-verkoopstroeven

Wanneer u uw woning exclusief door een ERA-makelaar laat verkopen, geniet u het voordeel dat het complete Belgische én Europese netwerk zich voor u inspant. Via de gespecialiseerde ERA-software – ‘Electronic’ staat niet voor niets in onze naam - wisselen wij bij ERA elke dag ons aanbod uit met onze collega-makelaars. Een hele geruststelling dat u er niet alleen voor staat. Enkele van onze troeven op een rij.

ERA Koperwachtzaal


Wie is vandaag op zoek naar uw eigendom?

Via de interactieve zoekopdrachten op de ERA-website bepalen kandidaat-kopers aan welke voorwaarden hun toekomstige woning moet voldoen. Zo bouwt ERA een uitgebreid bestand (of wachtzaal) van potentiële kopers op die onmiddellijk geïnformeerd worden als er een nieuwe, geschikte woning op de markt komt. Benieuwd hoeveel kandidaat-kopers er in onze virtuele wachtzaal uitkijken naar een woning als die van u?

Vul hier de gegevens in met betrekking tot uw woning en u krijgt onmiddellijk het aantal potentiële kopers te zien die zijn ingeschreven in het ERA zoek-opdrachtenbestand!

ERA Comfort Garantie immokantoor ERA Lafaut

ERA Comfort Garantie


De ERA Comfort garantie is een unieke service voor vastgoedkopers- en verkopers. In samenwerking met Europ Assistance hebben we deze ontwikkeld. De waarborg dekt de werking van de vaste mechanische installaties (zoals waterleidingen, verwarmingsinstallaties, toiletten,...) en als optie ook de ingebouwde keukenapparatuur. Bij een defect sturen we zo snel mogelijk een vakman om de bestaande installaties in de woning te herstellen zodat ze weer normaal functioneren. De verplaatsingskosten, werkuren en wisselstukken worden zo snel mogelijk terugbetaald, dankzij de samenwerking met de verzekeraar. Deze gratis waarborg geldt tot 16 maanden na het ondertekenen van de onderhandse verkoopsakte (compromis). We zijn trots op deze service, want we zijn de enige in de sector die dergelijke garantie kunnen aanbieden.

Meer informatie vindt u op de algemene ERA website.

ERA Open Huizen Dag - Immo ERA Lafaut Tielt en Deinze

ERA Open Huizen Dag


Drie keer per jaar organiseren we met het volledige ERA-netwerk de ERA Open Huizen Dag. Deze dag is de ideale gelegenheid om uw woning in de kijker te zetten en zo geïnteresseerden uw woning te laten ontdekken en vragen te stellen. Alle ERA-makelaars werken samen, waardoor kopers niet beperkt zijn tot het aanbod in één stad.
Lees meer.

De volgende editie van ERA Open Huizen Dag is op zaterdag 6 juni 2020. Inschrijven kan hier.

ERA Virtual Tour


Met behulp van de Virtual Tour, een virtuele rondleiding, krijgen kandidaat-kopers een scherp beeld van uw vastgoed. De opmaak en montage worden altijd gerealiseerd door een professioneel team. Het is een dynamische en aantrekkelijke manier om de smaak van de kandidaat-kopers aan uw woning af te toetsen.

De Virtual Tour maakt uw bezoekers interessanter:

  • U ontvangt in het echt enkel bezoekers die geïnteresseerd zijn in uw woning. Ze komen namelijk goed voorbereidaanbellen. En u bespaart tijd en moeite.
  • Uw woning wordt dag en nacht bezocht zonder dat u daar enige hinder van ondervindt.
  • Meer kandidaat-kopers kunnen uw woning ontdekken en herbekijken. Op het moment en het ritme dat zij verkiezen.
  • Meer efficiëntie en meer comfort voor koper en verkoper. De Virtual Tour is een echte verkoopstroef.

Bienvenue chez ERA Lafaut

Acheter ou vendre ? Les agents immobiliers ERA donnent des conseils professionnels et axés sur les résultats. 
Vous trouverez certainement un agent immobilier ERA près de chez vous. 
Devenez agent immobilier ERA ? Découvrez l'effet ERA.

Biens en vedette de ERA Lafaut