Onze nieuwbouwprojecten

Er zijn tal van voordelen verbonden aan het kopen van een nieuwbouwwoning of appartement. De woning is aangepast aan de recentste energienormen en hoe sneller u bij het bouwproces betrokken bent, hoe meer u de woning volledig naar uw smaak en levensstijl kunt inrichten. Investeren in nieuwbouw is natuurlijk ook altijd een slimme keuze.


Op zoek naar een nieuwbouwwoning of -appartement in regio Tielt of Deinze? Bekijk hieronder welke nieuwbouwwoningen wij in de omgeving te koop hebben.

4 Halfopen nieuwbouwwoningen in Oudenaarde!

4 prachtige halfopen nieuwbouwwoningen in Oudenaarde


DEZE WONINGEN ZIJN REEDS ALLEMAAL VERKOCHT!

Dit hedendaags en klassevol project vinden we terug in de Pontstraat 5 te Eine. Het project bestaat uit 4 halfopen bebouwingen waarvan ze allemaal over een grote leefruimte met open keuken beschikken, 3 ruime slaapkamers, ingerichte badkamer met zowel douche als een ligbad en een grote zolder. 2 woningen beschikken over een garage, voor de andere 2 woningen werd reeds een vergunning voor het bouwen van een garage aangevraagd. Alle woningen beschikken over een oprit en in de straat zelf is er ook veel parkeergelegenheid. 

- Hedendaagse architectuur
- Zeer energiezuinig
- Kwaliteitsvolle afwerking met duurzame materialen
- Mooie groene ligging in een rustige buurt

Voor meer informatie contacteer Delphine Lafaut op het nummer 0472 66 19 06 of stuur een e-mail naar: delphine@eralafaut.be!

Nieuwbouwappartementen te koop in Residentie De Roote in Wielsbeke

Nieuwbouwappartementen te koop in Wielsbeke: Residentie De Roote


Residentie De Roote is te vinden op de Rijksweg in Wielsbeke. Het nieuwbouwproject bestaat uit drie verdiepingen en omvat 16 appartementen met bijhorende garages. De appartementen hebben elk 2 of 3 slaapkamers die achteraan uitgeven op een terras. De afwerking van de keuken, badkamer, vloeren, faiences en binnendeuren kan nog volledig zelf gekozen worden bij de aangestelde leveranciers. Bekijk zeker ook eens de virtuele rondleiding in het modelappartement.

Het project is momenteel is de afwerkingsfase. Vragen over beschikbaarheid of prijzen? Neem gerust contact op met Delphine Lafaut: 0472 66 19 06 of delphine@eralafaut.be.

Meer details, plannen en prijzen vind je op onze nieuwbouwssite. Bekijk meer.

Appartementen te koop in Oostrozebeke: Woonerf den Driehoek

Appartementen te koop in Oostrozebeke: Woonerf den Driehoek


In het centrum van Oostrozebeke vindt u het moderne nieuwbouwproject Woonerf den Driehoek. In een groene omgeving worden 20 energiezuinige appartementen gebouwd die variëren van 1, 2 tot 3 slaapkamers. Er zijn 29 parkeerplaatsen voorzien in de ondergrondse parking met automatische garagepoort.

  • Strakke en moderne uitstraling
  • Zuidgerichte terrassen
  • Kwaliteitsvolle en luxueuze afwerking met duurzame materialen

De appartementen worden in verschillende fases afgewerkt.

Op onze nieuwbouwsite vindt u meer info over fase 1 & 2 en fase 3 & 4 of contacteer ons.

Energiezuinige nieuwbouwappartementen te koop in Tielt: Residentie Valcke

Energiezuinige appartementen te koop in Tielt: Residentie Valcke


Op de hoek van de Pieter Simonsstraat en de Stationsbermin Tielt ligt Residentie Valcke. Het project bestaat uit 25 appartementen met 25 ondergrondse parkeerplaatsen. De ruimtes beschikken over 1, 2 of 3 slaapkamers. Het gebouw wordt opgetrokken in hedendaagse architectuur en de appartementen worden met duurzame materialen afgewerkt. De indeling en de afwerking zijn nog volledig zelf te kiezen.

Bekijk meer details (foto's, plannen, prijzen) op onze nieuwbouwwebsite of contacteer ons.

 

Bienvenue chez ERA Lafaut

Acheter ou vendre ? Les agents immobiliers ERA donnent des conseils professionnels et axés sur les résultats. 
Vous trouverez certainement un agent immobilier ERA près de chez vous. 
Devenez agent immobilier ERA ? Découvrez l'effet ERA.

Biens en vedette de ERA Lafaut