Nieuwbouw

Eerste woning? Investeren of beleggen? Volledig naar smaak?

Vindt u zich terug in deze termen? Dan bent u ook bij ons aan het goede adres! Ons immokantoor is al jaren thuis in de nieuwbouwwereld en dus helpen we u graag verder bij de aankoop (of verkoop) van uw nieuwbouwproject.  Hierbij een overzicht van onze lopende projecten:

Franse Bos

FRANSE BOS

Het project Franse Bos in Genk is met zijn unieke bouwvorm en keuze van de gerenommeerde architecten Drieskens&Dubois bijzonder vernieuwend. Het totale domein is 3 hectare groot en kan u beschouwen als u eigen privé bos. De afzonderlijke wooneenheden met lage bouwvolumes bieden u als eigenaar veel openheid en dus een heel ruimtelijk gevoel. De Bruto woonoppervlaktes van de appartementen variëren van 73 tot 108 vierkante meter en de terrassen van 12 vierkante meter tot 74 vierkante meter.

Blok A is klaar september 2018 & Blok B herfst 2019. Ook de werken van blok C gaan weldra beginnen, informeer u hier voor meer informatie, 089/35.00.00

De 2 Heeren

DE 2 HEEREN - Braambesstraat, Genk

DIT PROJECT IS VOLLEDIG UITVERKOCHT

Residentie De Beemd

Residentie DE BEEMD

Werken starten in september 2018! Al 5 verkocht, wees er snel bij.

Stijlvol en modern wonen kan nu realiteit voor u worden in “Residentie De Beemd” aan de Nieuwe Kuilenweg in het Bourgondische en gezellige Genk. Op deze locatie vlakbij het centrum van Genk, realiseren wij voor u 15 appartementen, 2 duplex appartementen en 6 stadswoningen.

“Residentie De Beemd” is zeer centraal in een groene omgeving bij het centrum van Genk gelegen. Deze unieke ontwikkeling maakt het wonen tot resideren bij het sfeervolle centrum van Genk. Rond het appartementencomplex en de stadswoningen is een groene binnentuin voorzien welke in gemeenschappelijk eigendom is van de bewoners van Residentie de Beemd. Binnen deze binnentuin wordt het waardevolle aanwezige bomenbestand zo veel mogelijk behouden.

“Residentie De Beemd” dankt haar naam aan de grootschalige hooivelden die in de 16e eeuw op deze locatie gelegen waren. Inmiddels is deze locatie door de enorme ontwikkeling van de stad Genk verandert tot een unieke stedelijke locatie waar vanuit u eenvoudig lopend het stadshart van Genk of de Vennestraat met o.a. de C-Mine bereikt. Twee bruisende locaties die door de Nieuw Kuilenweg met elkaar verbonden zijn.

 

Residentie Arboris

RESIDENTIE ARBORIS - Onderwijslaan 121, Genk

DIT PROJECT IS VOLLEDIG UITVERKOCHT

Er was eens een gezellige gemeente AS... die op het punt stond nog gezelliger te worden, dankzij een woonproject pal in het centrum: Ascentrium.

De gemeentelijke bibliotheek vormt weldra de basis van Libris en wordt een ware ontmoetingsplaats voor jong en oud, ingenesteld onder de appartementen.

In de eerste fase van het project zal Ascentrium 18 appartementen in gebouw Libris lanceren. Verdeeld over twee verdiepingen met telkens 9 appartementen, wordt het een laagdrempelig gebouw dat altijd dicht bij de Assenaar staat. Geniet je op de ruime privéterrassen van voldoende privacy.

In een twweede fase zijn er nog twee bouwblokken aanwezig bestaande uit 13 en 17 appartementen inclusief ondergrondse parking. Dankzij de keuze uit 1, 2 of 3 slaapkamers is er voor elk type gezin de perfecte woonst voorzien. Maar ook ondernemers komen thuis in As-centrum: voor hen reserveren we handelsruimtes van 395 m² tot 534 m².

Bienvenue chez ERA Maximmo

Acheter ou vendre ? Les agents immobiliers ERA donnent des conseils professionnels et axés sur les résultats. 
Vous trouverez certainement un agent immobilier ERA près de chez vous. 
Devenez agent immobilier ERA ? Découvrez l'effet ERA.

Biens en vedette de ERA Maximmo