U verkoopt?

U verkoopt?

U wilt verkopen? Dan wilt u een correcte prijs, een vlotte verkoop én de zekerheid van een betrouwbare makelaar. Die zekerheid vindt u bij ERA. Wij staan u bij met raad en daad, in alle transparantie. Bij ERA Innoa hebben we diensten en tools ontwikkeld die ons hierbij helpen. Ze bewijzen zich elke dag in de praktijk en zullen ook voor u hun werk doen. Zo verkoopt u gegarandeerd met een tevreden gevoel.
 

Onze werkwijze

 1. ERA Service Verplichting en de Verkoopopdracht

  Gaat u met ERA Innoa in zee, dan beloven wij u een spijkerharde garantie. Deze staat duidelijk omschreven in de 10 punten van de ERA Serviceverplichting. Als u uw onroerend goed door ons laat verkopen, dan houden wij ons aan deze 10 verbintenissen. Is dat niet het geval, dan zegt u gewoon onze verkoopopdracht op, zonder verbrekingsvergoeding. 

  Tevens ontvangt u van ons ook vooraf een ERA Verkoopopdracht. Hierin vindt u geen onduidelijke clausules, onbeperkte verbintenissen of onaangename verrassingen. De ERA Verkoopopdracht met serviceverplichtingen geeft u zekerheid.
   

 2. ERA Verkoopverslag

  Tenminste eenmaal per maand ontvangt u een punctueel ERA Verkoopverslag van alle acties die de makelaar voor u ondernomen heeft: De publiciteit die voor uw woning werd gemaakt, het aantal bezoekers van uw woning op de ERA-website, het aantal bezoekers en geïnteresseerden dat uw vastgoed met uw makelaar bezocht en wanneer, enzovoort.
   

 3. ERA Comfort Garantie

  ERA beschikt over een unieke Comfort Garantie, een service voor vastgoedkopers en -verkopers. We ontwikkelden ze samen met Europ Assistance. Onze waarborg dekt de werking van de vaste mechanische installaties – en als optie ook de ingebouwde keukenapparatuur – in je huis of appartement. Dit tot 16 maanden na de ondertekening van de onderhandse koopovereenkomst (compromis). Bij een defect sturen we zo snel mogelijk een vakman om de bestaande installaties in de woning te herstellen zodat ze weer normaal functioneren. We betalen de verplaatsingkosten, werkuren en wisselstukken terug.

  Als ERA deze waarborg geeft, weet de koper dat de installaties tiptop in orde zijn en dat de woning meer waard is. Uit onderzoek blijkt dat deze woning gemiddeld 6,7% meer waard zijn en 20% sneller verkocht worden. De ERA Comfort Garantie heeft u garanties die u bij geen enkele andere vastgoedmakelaar vindt.
   

 4. ERA Service Evaluatie

  ERA legt de lat hoog en luistert graag naar u! Nadat u een vastgoed heeft gekocht of verkocht via ERA, ontvangt u van ons een evaluatieformulier waarop u uw ongezouten mening kunt geven over de kwaliteit van onze dienstverlening. Onze klanten gevens ons gemiddeld 9 op 10 voor onze service. Wij spannen ons dan ook elke dag maximaal in om ook van u zo'n tevreden klant te maken.
   

Kom voor een vrijblijvend gesprek gerust eens binnen en vraag onze referenties!

Bienvenue chez ERA Innoa

Acheter ou vendre ? Les agents immobiliers ERA donnent des conseils professionnels et axés sur les résultats. 
Vous trouverez certainement un agent immobilier ERA près de chez vous. 
Devenez agent immobilier ERA ? Découvrez l'effet ERA.

Biens en vedette de ERA Innoa