Waardebepaling

Waardebepaling

U verkoopt uw grond of woning? Dat verdient een grondige aanpak. Aan de hand van onze uitgebreide Vergelijkende Marktanalyse berekenen wij de correcte marktwaarde en leggen we de troeven van uw vastgoed op tafel. Dankzij dit objectieve onderzoek weet u precies tegen welke prijs uw grond of woning het best en dus het snelst verkoopt.

De waardebepaling in 4 stappen:

  1. Een kwalitatief vergelijkend onderzoek: Daarin vergelijken wij uw vastgoed met soortgelijk vastgoed dat te koop staat of recent verkocht werd. De vergelijkingspunten zijn oppervlakte, ouderdom, staat, uitrusting, vraag- en verkoopprijs en de duur van de verkoop.

  2. Een realistische prijsberekening: We berekenen een concurrentiële marktprijs voor uw vastgoed, niet alleen op basis van onze onderzoeksresultaten, maar ook op basis van onze kennis van de vastgoedprijzen en de actuele trends in uw streek.

  3. Een beoordeling van de verkooptroeven: Naast de prijs bepalen ook andere factoren, zoals de omgeving, hoe uw vastgoed in de markt ligt. Uw ERA-makelaar overloopt samen met u de sterke en minder sterke punten van uw onroerend goed.

  4. Een gedetailleerd verslag: Tenslotte krijgt u en gedetailleerd verslag van de vergelijkingen, evaluaties en resultaten. En om uw vastgoed alle kansen te geven, krijgt u van uw ERA-makelaar concrete tips?

 

Wij geven u verder graag tips om de manier waarop u uw vastgoed aanbiedt te optimaliseren. Samen met uw ERA-makelaar behaalt u een maximaal resultaat! 

Bienvenue chez ERA Innoa

Acheter ou vendre ? Les agents immobiliers ERA donnent des conseils professionnels et axés sur les résultats. 
Vous trouverez certainement un agent immobilier ERA près de chez vous. 
Devenez agent immobilier ERA ? Découvrez l'effet ERA.

Biens en vedette de ERA Innoa