Welkom in onze streek

De zoektocht naar een nieuwe thuis is niet vanzelfsprekend. Naast de woning zelf, speelt immers ook de omgeving een doorslaggevende rol. Met onze immokantoren in Hasselt, Herk-de-Stad en Zonhoven en een ervaren team afkomstig uit deze stad en gemeenten, zijn wij reeds overtuigd van onze streek. Met deze blogs tonen wij ook aan u waarom onze regio het wonen waard is. 


 

Wonen in Hasselt - immokantoor ERA Nobis Hasselt

Wonen in Hasselt


De Limburgse provinciehoofdstad Hasselt is ongetwijfeld een van de beste steden om te wonen in België. Niet alleen wij zijn hiervan overtuigd: in een studie uit 2012 door Test-Aankoop, gaven de inwoners hoge scores op zowel veiligheid en criminialiteit als mobiliteit en transport. Maar er zijn nog heel wat troeven verbonden aan het wonen in Hasselt. In onze infographic kan u ze allemaal terugvinden.

Ontdek de troeven van Hasselt of duik meteen in ons immoaanbod: 


Wonen in Herk-de-Stad


Veilig en betaalbaar wonen in een gemeente met een hoge woonkwaliteit? Dan stellen wij u graag Herk-de-Stad voor, een gemeente vlakbij Hasselt waar het bijzonder aangenaam wonen is. Met deze redenen tonen we u waarom.

Ontdek de troeven van Herk-de-Stad of duik meteen in ons immoaanbod:

Wonen in Herk-de-Stad - immokantoor ERA Nobis Hasselt

Wonen in Zonhoven - immokantoor ERA Nobis Hasselt

Wonen in Zonhoven


Op een steenworp van het  trendy Hasselt en het bruisende Genk, ligt het Limburgse Zonhoven. Deze landelijke omgeving, de thuis van zo’n 22 100 inwoners, is ideaal voor zowel jonge als oudere gezinnen. Maar waarom nu juist? Wij zetten de redenen voor u even op een rijtje.

Ontdek de troeven van Zonhoven of duik meteen in ons immoaanbod:Bienvenue chez ERA Nobis

Acheter ou vendre?
Les agents immobiliers ERA donnent des conseils professionnels et axés sur les résultats.
Vous trouverez certainement un agent immobilier ERA près de chez vous.

Biens en vedette de ERA Nobis