ERA Comfort Garantie

Een woning of appartement kopen of verkopen is een van de belangrijkste beslissingen in uw leven. Uit de grote aandacht die alle ERA kantoren hebben voor de ondersteunende service die we verlenen tijdens deze beslissing, groeide een samenwerking uit met Europe Assistance in de vorm van de ERA Comfort Garantie. Hiermee bieden de ERA kantoren zijn klanten een optimale servicegarantie, die zijn gelijke in de sector niet kent. 

Wat is je ERA Comfort Garantie? 

De ERA Comfort garantie is een unieke service voor vastgoedkopers- en verkopers. Onze waarborg dekt de werking van de vaste mechanische installaties (zoals waterleidingen, verwarmingsinstallaties, toiletten,...) en als optie ook de ingebouwde keukenapparatuur. Bij een defect sturen we zo snel mogelijk een vakman om de bestaande installaties in de woning te herstellen zodat ze weer normaal functioneren. De verplaatsingskosten, werkuren en wisselstukken worden zo snel mogelijk terug betaald, dankzij de samenwerking met de verzekeraar. Deze gratis waarborg geldt tot 16 maanden na het ondertekenen van de onderhandse verkoopsakte (compromis). 

Je bent een verkoper? 

Een woning verkopen is niet eenvoudig. Je doet afstand van iets waar je aan gehecht bent en het gaat om grote bedragen. ERA At Sea zorgt graag mee voor een vlotte verkoop. Eén onderdeel van deze service is de ERA Comfort Garantie. 

Wist je dat de kans op een snellere verkoop tegen een betere prijs stijgt dankzij onze garantie? Uit onderzoek blijkt dat woningen door de ERA Comfort Garantie gemiddeld 6,7% meer opbrengen terwijl de verkoopkans met 16,4% stijgt en de verkooptijd 20% korter wordt. 

Als er iets defect is van de gedekte toestellen, sturen wij een vakman, die ervoor zorgt dat de herstelling gebeurd. Op deze manier ben je zeker dat je koper tevreden blijft. 

Ben je een koper? 

Een leuke woning waarvan je zeker bent dat alle mechanische installaties in orde zijn, die koop je toch meteen? Dat vinden wij ook! Daarom ontwikkelden we de ERA Comfort Garantie, om uw droomwoning te kunnen kopen, zonder zorgen.

De garantie is een mooi voordeel voor jou als nieuwe eigenaar én voor de verkoper die koos voor de ERA Comfort Garantie.  

Dit waarborgt de ERA Comfort Garantie allemaal

De basisdekking garandeert het normaal functioneren van de vaste mechanische installaties die in de woning aanwezig zijn. Dit zijn installaties en toestellen die vanzelf moeten kunnen werken: de boiler die water verwarmt, de contactdozen die stroomleveren enz. Zo kunnen bijvoorbeeld een centrale verwarming die het laat afweten of een deurbel die niet werkt ook onder de ERA Comfort Garantie vallen. 

De ERA Comfort Garantie is geen verzekering maar een servicegarantie. Je kocht geen nieuwe woning met nieuwe apparatuur en je betaalde geen nieuwprijs. Net zoals bij een tweedehandswagen kan deze garantie dus niet alle gebreken dekken. 

Voor de volledige versie van de garantie voorwaarden verwijzen wij u graag naar het garantiecertificaat die je op ons kantoor kan krijgen. 

Met deze bijstand speel je op safe.

Onze bijstandsdienst is 24 uur per dag bereikbaar en dat zeven dagen op zeven. Je belt gewoon naar het nummer 03 369 69 26 van ERA Comfort Garantie Bijstand.

De ERA Comfort Garantie beschermt je voldoening over je nieuwe thuis. Van badkamer tot keuken en alles daartussen.

De ERA Comfort Garantie is geen verzekering maar een servicegarantie. Aangezien het niet over nieuwbouw en nieuwe apparatuur gaat dekt deze garantie niet alle gebreken. Voor de volledige versie van de garantievoorwaarden verwijzen we graag naar het garantiecertificaat dat je van je makelaar kreeg. Heb je dit nog niet ontvangen, vraag het dan zeker. 

GROTERE KANS OP EEN SNELLERE VERKOOP TEGEN EEN BETERE PRIJS

 

Bienvenue chez %broker:title_field

Acheter ou vendre ? Les agents immobiliers ERA donnent des conseils professionnels et axés sur les résultats. 
Vous trouverez certainement un agent immobilier ERA près de chez vous. 
Devenez agent immobilier ERA ? Découvrez l'effet ERA.

Biens en vedette de