ERA Open Huizen Dag

Een warm welkom voor duizenden kandidaat-kopers!

In 2020 wordt de ERA Open Huizen Dag maar liefst 4 keer georganiseerd! De ERA Open Huizen Dag is ondertussen een vaste waarde in het Belgische immobiliënlandschap. Op deze zaterdagen zetten alle ERA-makelaars tegelijk de deuren open van zoveel mogelijk woningen uit hun aanbod. Zo kunnen potentiële kopers zonder afspraak meerdere woningen bezoeken die hun interesse wegdragen. 

Wat is het voordeel voor de koper?

Zelf kijken doet kopen. 
Potentiële kopers waarderen dan weer dat ze thuis een keuze kunnen maken uit een aantal woningen en die selectie daarna persoonlijk, maar vrijblijvend aan hun wensen kunnen toetsen.

Een goede vergelijking biedt meer zekerheid. 
Op de ERA Open Huizen Dag kan de koper op 1 dag tijd meerdere eigendommen in dezelfde omgeving bekijken en meteen vergelijken. Dit in combinatie met het feit dat na elke rondleiding ook een uitgebreid overzicht van het eigendom wordt meegegeven, zorgt ervoor dat men als koper een comfortabele beslissing kan nemen wanneer het zover is.

Verkoop woning op 1 dag OHD

Wat is het voordeel voor de verkoper?

Laten kijken doet verkopen.
De ERA Open Huizen Dag is de geknipte manier om de drempel naar uw woning te verlagen en verschillende geïnteresseerden op één dag over de vloer te krijgen. Met een serieuze kans op resultaat: voor 1 op 4 van de deelnemende woningen vinden we dankzij de ERA Open Huizen Dag een koper!

Tot in de puntjes georganiseerd.
ERA zet alles op alles om van zijn Open Huizen Dagen een succes te maken.

  • Een degelijke voorbereiding is het halve werk. De evenementen zijn dan ook het resultaat van een hechte, professionele samenwerking tussen alle ERA-makelaars.
  • Vóór elke Open Huizen Dag zetten we een opvallende reclamecampagne op touw, waarbij nationale radiospots, persberichten en websiteberichten worden aangevuld met o.m. regionale mailings en folders.
  • Op de dag zelf krijgen de bezoekers een warm onthaal en een deskundige rondleiding. Alvorens de rondleiding plaatsvindt, worden uiteraard alle contactgegevens van de bezoekers genoteerd in het ERA Gastenboekje.

De ERA Open Huizen Dag samengevat

  • Een warm welkom voor duizenden kandidaat-kopers die zonder afspraak meerdere woningen kunnen bezoeken.
  • Verschillende geïnteresseerden komen op dezelfde dag over de vloer, met een serieuze kans op resultaat.
  • Potentiële kopers kunnen thuis reeds een keuze maken uit het aanbod en onmiddellijk de selectie vrijblijvend aan hun wensen toetsen.
  • 4 keer per jaar. Dus 4 keer zoveel kans!
  • Vóór elke Open Huizen Dag wordt er een opvallende reclamecampagne gelanceerd die bestaat uit een mix van: nationale radiospots, persberichten, websiteberichten, regionale mailings en folders waarvan uw woning mee geniet.

Interesse in de volgende ERA Open Huizen Dag? Email ons op housing@era.be of bel naar 03/360 85 30.

Bienvenue chez ERA Housing

Acheter ou vendre ? Les agents immobiliers ERA donnent des conseils professionnels et axés sur les résultats. 
Vous trouverez certainement un agent immobilier ERA près de chez vous. 
Devenez agent immobilier ERA ? Découvrez l'effet ERA.

Biens en vedette de ERA Housing