Tips bij de verkoop van je woning in de winter

Tip 1: sfeerlicht is je beste vriend

Verdrijf dat kille gevoel uit je huiskamer. Zorg voor subtiele verlichting die je ruimte tot zijn recht laat komen. Maar, overdrijf niet! Je huis is ook geen lichtbak, subtiel is dus het kernwoord. Gezelligheid doet verkopen. Laat je bezichtingen ook bij voorkeur overdag bij daglicht doorgaan.

 

Tip 2: je tuin niet uit het oog verliezen

In de zomer zal het niet snel gebeuren, maar als je wil verkopen in de winter, hou dan ook je tuin in orde. Alles netjes opgeruimd, hagen bijgewerkt en zorg voor wat winterbloeiers op het terras. Niets zo triest als een wanordelijke tuin in de winter. Pak in de winter ook uit met leuke tuinfoto’s als je je woning online zet. Vermijd sneeuwfoto’s. 

 

Tip 3: ook tijdens de winter is rommel uit den boze

Ok, je zit waarschijnlijk wat meer binnen in de winter. Dat is echter geen reden om potentiële kopers met een fikse berg rommel af te schrikken. Die kerstboom mag en de juiste winterdecoratie ook, maar zet niet alles vol. 

 

Tip 4: maak het warm

Zet net voor het bezoek de verwarming een tikkeltje warmer. Het is vreselijk binnenkomen in een kil huis en warmte zorgt voor gezelligheid en een goed gevoel. Heb je een open haard, benut deze dan optimaal.

Bienvenue chez ERA Nobis

Acheter ou vendre?
Les agents immobiliers ERA donnent des conseils professionnels et axés sur les résultats.
Vous trouverez certainement un agent immobilier ERA près de chez vous.

Biens en vedette de ERA Nobis