Onze service

Ons immokantoor in Veurne maakt deel uit van het internationale ERA-vastgoednetwerk. Gebundeld met de jarenlange ervaring van onze makelaars, bieden wij jou daarmee een service die je bij geen enkele andere makelaar terugvindt. Een overzicht: 

Dek jezelf in tegen verborgen gebreken of slechte installaties met ERA Comfort Garantie


Wanneer je een huis koopt, wil je zeker zijn dat jouw nieuwe woning geen verborgen gebreken of slechte installaties bevat. Net daarom voorzag ERA, in samenwerking met Europ Assistance, de ERA Comfort Garantie. Deze gratis waarborg dekt de werking van alle vaste mechanische installaties in je huis of appartement tot 16 maanden na de ondertekening van de onderhandse koopovereenkomst.

Nog meer zekerheid met Comfort+

De formule Comfort+ is een aanvullende optie die ook de vast ingebouwde keukenapparatuur dekt: fornuis of kookplaat, oven, magnetron, koelkast, afzuigkap, afwasmachine, droogkast ... Deze toestellen dienen vermeld te zijn op je garantiecertificaat. We vertellen je er graag meer over. 

Met deze bijstand speel je op safe

Onze bijstandsdienst is 24 uur per dag bereikbaar en dat zeven dagen op zeven. Je belt gewoon naar het nummer 02 541 91 36 van Europ Assistance en een vakman zorgt zo snel mogelijk voor de herstelling. Verplaatsing, werkuren en vervangstukken worden terugbetaald. Handig, niet?

Lees meer

ERA comfort garantie - immokantoor ERA Vastgoed Vandenbussche

Bied een dynamisch beeld van jouw vastgoed met ERA Virtual Tour


Dankzij onze samenwerking met een professioneel montageteam, geven wij jou de kans om jouw huis of appartement uit te lichten met een virtuele rondleiding. Hierdoor kunnen kandidaat-kopers in hun eigen huis met behulp van 360° filmpjes jouw woning verkennen. Niet alleen geeft dit hen een realistisch inzicht in de ruimtes of tuin, maar bespaar je ook tijd en moeite. Bezoekers kunnen namelijk jouw pandherbekijken op het moment en ritme dat ze verkiezen. Zo zijn zij beter voorbereid voor een echt bezoek én beschik jij over meer comfort. De Virtual Tour is dus een reële verkoopstroef! 

Onze Virtual Tour bestaat uit drie elementen: 

  • In de uitgebreide fotogalerij krijgen ze een eerste indruk van de inrichting en sfeer van uw woning.
  • Een plattegrond van elke verdieping geeft een realistisch beeld van het volume en de positie van de kamers.
  • Panoramische filmpjes van de tuin en de verschillende ruimtes brengen hen binnen in de virtuele wereld van uw woning. Bijna echt, en zeer overtuigend.

Contacteer ons voor meer informatie of ontdek de panden die de jouwe voorgingen

Verhuis in een handomdraai met onze ERA Verhuisdozen


Verhuizen kan een hele klus zijn. Zo ook met verhuisdozen. Telkens wanneer je ze nodig hebt, kan je er geen meer vinden! Gelukkig schieten we ook na de aan- of verkoop van jouw huis op de gepaste wijze te hulp.

Zo hebben we grote verhuisdozen gratis ter beschikking klaarstaan voor onze kopers en verkopers. Deze zijn makkelijk in elkaar te zetten en gemaakt uit stevig karton dat tegen een stootje kan. Als extraatje kan je aan de zijkant van de doos ook opschrijven wat er precies inzit en aanvinken in welke ruimte de doos thuishoort. Handig, niet?  

Contacteer ons om jouw verhuisdozen af te halen

Krijg inzicht in de potentiële kopers van jouw woning met ERA Koperswachtzaal


Jouw huis te koop plaatsen brengt altijd enkele vragen met zich mee.

Is er een markt voor?

Hoeveel mensen zijn er op zoek naar een eigendom zoals de mijne?

Onze Koperswachtzaal biedt je het pasklare antwoord. Zo bepalen kandidaat-kopers via een interactieve zoekopdracht aan welke voorwaarden hun toekomstige woning moet voldoen. Zo bouwt ERA een uitgebreide database van potentiële kopers op die onmiddellijk geïnformeerd worden als er een nieuwe, geschikte woning op de markt komt.

Benieuwd hoeveel kandidaat-kopers er in onze virtuele wachtzaal uitkijken naar een woning als die van jou?

Vind hier het aantal geïnteresseerden voor jouw woning

Bienvenue chez ERA Vastgoed Vandenbussche

Acheter ou vendre?
Les agents immobiliers ERA donnent des conseils professionnels et axés sur les résultats.
Vous trouverez certainement un agent immobilier ERA près de chez vous.

Biens en vedette de ERA Vastgoed Vandenbussche