Nieuwbouw

Appartement te koop Herk-De-Stad - immokantoor ERA Nobis

Modern luxe-appartement te koop Herk-De-Stad

Residentie De Singel - laatste appartement te koop

Appartement (92m²) met 2 slaapkamers en terras voor- en achteraan (11,50m² + 4,5m²) in het centrum van Herk-de-Stad.
 
Residentie “De Singel” huisvest 4 hedendaagse, kwaliteitsvolle luxe-appartementen, elk voorzien van ruime zuid-west gerichte buitenterrassen. De bereikbaarheid voor mindervaliden is verzekerd via een licht-hellend vlak aan de achterzijde en een rolstoeltoegankelijke lift.

Prijs: € 210.000 (excl. kosten)

Mogelijkheid tot het aankopen van een parkeerplaats achteraan het gebouw of 1 dubbele garage (40m²) vooraan. Privatieve kelderberging bij aan te kopen voor 5.000,00 euro.

Lees meer

Mommersbosweg Immo te koop Zonhoven - immokantoor ERA Nobis

4 energiezuinige half-open bebouwingen te koop Zonhoven

Mommersbosweg 214

Dit prachtig nieuwbouwproject bevat 4 half-open bebouwingen aan de rand van Zonhoven. Hierdoor hebben ze een ideale ligging op een mooi en rustig gelegen op een nieuwe verkaveling, op wandelafstand van wandelgebied 'De Wijers' en met een vlotte verbinding naar de op-en afritten van de E314.

De woningen hebben bewoonbare oppervlaktes van meer dan 200m², hebben 3 of 4 slaapkamers en een tuin. Daarnaast zijn ze energiezuinig: een E-peil van max. 50 wordt gegarandeerd; er zijn aluminium ramen met dubbele beglazing, 10 fotovoltaïsche zonnepanelen en ventilatietype D met warmterecuperatie. 

Prijs: vanaf € 349.200 (excl. kosten)

Lees meer

Gauwersstraat Immo te koop Kortessem (Vliermaalroot) - immokantoor ERA Nobis

5 woningen en 1 penthouse te koop Kortessem

Gauwerstraat in Vliermaalroot

Deze zeer energiezuinige woningen hebben 1, 2 of 3 slaapkamers en werden opgetrokken in houskeletbouw. Desondanks zijn de woningen wind- en waterdicht. 

De huizen liggen in het centrum, vlakbij winkels, openbaar vervoer en de school. Ook verkeerstechnisch zeer goed gelegen op een 5-tal autominuten van de op- en afritten van de E313.

Prijs: vanaf € 168.500 (excl. kosten)

Lees meer

Huis te koop Nieuwerkerken - immokantoor ERA Nobis

Moderne halfopen nieuwbouw te koop Nieuwerkerken

Diestersteenweg 147A

Deze moderne halfopen, energiezuinige woning met 3 slaapkamers ligt op een perceel van 7are 80ca. Vanuit de woonkamer kan men genieten van een prachtig vrij zicht over de velden gelegen achter het perceel.

De woning voldoet aan de strenge energieprestatiewetgeving en wordt standaard voorzien van zonnepanelen en dubbel glas in PVC raamprofielen en vloerverwarming op het gelijkvloers. De woning wordt in de casco + uitvoering opgeleverd: alles behalve keuken, badkamer, vloerbekleding, binnendeuren en trapbekleding.

Prijs: € 234.999

Lees meer

Appartement te koop Meldert (Lummen) - immokantoor ERA Nobis

Ruim nieuwbouw appartement te koop Lummen

Residentie Dorpermolen aan de Zelemsebaan in Meldert

Het appartement is gelegen op de gelijkvloerse verdieping van Residentie 'Dorpermolen' aan de Zelemsebaan. Het appartement heeft 3 slaapkamers en een ruim terras van 21m². Het is een absolute aanrader voor mensen die op zoek zijn naar rust en privacy, maar toch vlakbij het centrum willen wonen. Alle dagdagelijkse voorzieningen zijn op wandelafstand.

Verkeerstechnisch zeer goed gelegen op enkele minuten van de verkeerswisselaar in Lummen en een uitstekende verbinding met alle belangrijke invalswegen. 

Prijs: € 250.000 (excl. kosten)

Lees meer

Huis te koop Lummen - immokantoor ERA Nobis

Modern, energiezuinig huis te koop Lummen

Meldertsebaan 100 in Meldert

Als u op zoek bent naar een moderne en energiezuinige woning op een ruim perceel en in een rustige omgeving, afgewerkt met hoogwaardige materialen, dan is dit een unieke kans. 

Er is nog één open en nog één half-open bebouwing te koop, beide met 3 slaapkamers. 
De woningen worden wind- en waterdicht aangeboden met mogelijkheid tot afgewerkte aankoop. 

Prijs: vanaf € 225.000 (excl. kosten)

Lees meer

Huis te koop Herk-De-Stad - immokantoor ERA Nobis

Modern huis te koop Herk-De-Stad

Zevenheldenlaan 13B1

Deze moderne energiezuinige nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers is gelegen op een terrein van 4 are 38 ca in een verkeersarme straat. Het wordt afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen en volgens de hedendaagse normen. De woning is ook voorzien van vloerverwarming  en sensoren voor de ventilatie.

Het huis is ruimtelijk opgevat door de grote glaspartijen aan voor- en achterzijde waardoor het licht doorheen de leefruimte kan stromen.

Prijs: € 289.000 (excl. kosten)

Lees meer

Appartement te koop Zonhoven - immokantoor ERA Nobis

Ruim nieuwbouw appartement te koop Zonhoven

Eikenenpad 35C

Dit ruim en energiezuinig gelijkvloers nieuwbouwappartement met 2 slaapkamers maakt deel uit van een kleinschalig bouwproject met 4 BEN-appartementen en kent een ideale ligging; mooi en rustig gelegen op een steenworp van het centrum in Zonhoven. 

Het terras en de tuin kennen een ideale zuid-west oriëntatie, waardoor je de hele dag van een aangenaam zonnetje kan genieten.

Energiezuinig (BEN); E-peil van max. 30 wordt gegarandeerd.

Prijs: € 218.800 (ecxl. kosten)

Lees meer

Huis te koop Alken - immokantoor ERA Nobis

2 energiezuinige en halfopen huizen te koop Alken

Hendrikstraat 94 & 94A

Deze twee energiezuinige nieuwbouwwoningen zijn gelegen in het landelijke Alken en beschikken elk over 3 slaapkamers. De traditionele opbouw, de goede isolatie en de keuze van duurzame materialen maakt van deze woning een ideale investering voor de toekomst. Kwaliteit, comfort en energiezuinigheid worden hoog in het vaandel gedragen. Zo zijn er budgetten voorzien voor de keuken met Siemens toestellen (€ 16.000 incl. plaatsing en BTW), sanitair (€ 4.000 incl. BTW) en vloer (€ 22-35 incl. BTW). 

Prijs: € 279.000 (excl. kosten)

Lees meer

Bienvenue chez ERA Nobis

Acheter ou vendre?
Les agents immobiliers ERA donnent des conseils professionnels et axés sur les résultats.
Vous trouverez certainement un agent immobilier ERA près de chez vous.

Biens en vedette de ERA Nobis