U verkoopt uw woning?

Dan weet u beslist ook dat het niet vanzelfsprekend om voor uw huis of appartement de aandacht te krijgen die het ongetwijfeld verdient. Een zoekertje in de krant of op het Internet, en een affiche voor uw raam zijn tegenwoordig al lang niet meer voldoende om het verschil te maken.

Daarom organiseren wij, ERA-makelaars, op zaterdag 15 juni 2019 onze nationale Open Huizen Dag. In heel België kunnen potentiële kopers die dag zonder afspraak en geheel vrijblijvend woningen bezichtigen die door het ERA-netwerk te koop worden aangeboden. In die periode staan de panden dan ook maximaal in de belangstelling, wat in het verleden altijd al resulteerde in een verkooppercentage van 26% of iets meer dan één vierde van de deelnemende woningen.

Mocht u uw woning mee willen laten profiteren van de extra aandacht tijdens de Open Huizen Dag of gewoon wat meer informatie willen over de actie, bel ons dan gerust eens op of loop even langs. Tezelfdertijd kunnen wij u dan wat meer vertellen over wat wij als ERA-makelaar voor u kunnen betekenen als partner in de verkoop van úw woning.

ERA Wyers
Leopoldlaan 39
3900 Pelt
011 64 64 80
wyers@era.be

De ERA Open Huizen Dag die wij meerdere malen per jaar in het hele land organiseren, is een vaste waarde in het Belgische immobiliënlandschap. Op deze zaterdagen zetten alle ERA-makelaars tegelijk de deuren open van zoveel mogelijk woningen uit hun aanbod. Zo kunnen potentiële kopers zonder afspraak meerdere woningen bezoeken die hun interesse wegdragen. ERA zet alles op alles om van de Open Huizen Dagen een succes te maken.
Een degelijke voorbereiding is het halve werk.
De evenementen zijn dan ook het resultaat van een hechte, professionele samenwerking tussen alle ERA-makelaars. Vóór elke Open Huizen Dag zetten we een opvallende reclamecampagne op touw, waarbij nationale radiospots, persberichten en websiteberichten worden aangevuld met o.m. regionale mailings en folders. Op de dag zelf krijgen de bezoekers een warm onthaal en een deskundige rondleiding.
Laten kijken doet verkopen.
Voor u als verkoper is de ERA Open Huizen Dag de geknipte manier om de drempel naar uw woning te verlagen en verschillende geïnteresseerden op één dag over de vloer te krijgen. Met een serieuze kans op resultaat: voor een kwart van de deelnemende woningen vinden we dankzij de Open Huizen Dag een koper.
Zelf kijken doet kopen. 
Potentiële kopers waarderen dan weer dat ze thuis een keuze kunnen maken uit een aantal woningen en die selectie daarna persoonlijk, maar vrijblijvend aan hun wensen kunnen toetsen.

Bienvenue chez ERA Wyers

Acheter ou vendre ? Les agents immobiliers ERA donnent des conseils professionnels et axés sur les résultats. 
Vous trouverez certainement un agent immobilier ERA près de chez vous. 
Devenez agent immobilier ERA ? Découvrez l'effet ERA.

Biens en vedette de ERA Wyers