ERA Open Huizen Dag

Een warme welkom voor duizenden kandidaat-kopers

ERA Open Huizen Dag? Dat zijn duizenden bezoekers overheen Vlaanderen, een belevenis dankzij honderden panden die tegelijk opengesteld worden, het grootste open Huizen event van het land.

Uw woning extra in de kijker

ERA zet alles op alles om van de Open Huizen Dagen een succes te maken. Vóór elke ERA Open Huizen Dag zetten we een opvallende reclamecampagne op touw, waarbij nationale radiospots, pers-, sociale media- en websiteberichten worden aangevuld met o.m. regionale mailings en folders.

1 op 3 woningen raakt verkocht tijdens de ERA Open Huizen Dag

Voor u als verkoper is de ERA Open Huizen Dag de geknipte manier om de drempel naar uw woning te verlagen en verschillende geïnteresseerden op één dag over de vloer te krijgen. Met een serieuze kans op resultaat: voor een derde van de deelnemende woningen vinden we dankzij de Open Huizen Dag een koper. Schrijf hier in.

 

Meerdere woningen op 1 dag bezoeken

Potentiële kopers waarderen dan weer dat ze thuis een keuze kunnen maken uit een aantal panden en die selectie daarna persoonlijk, maar vrijblijvend aan hun wensen kunnen toetsen. Zo bespaar je als koper ook heel wat tijd uit en kan je meerdere panden aansluitend gaan bezoeken.
Op onze website kan je steeds de deelnemende panden met uren wanneeer deze te bezichtigen zijn vooraf raadplegen.

Een ondersteunende en tot in de puntjes georganiseerde reclamecampagne

Dankzij het ERA netwerk kan ieder individueel kantoor alles op alles zetten om van de ERA Open Huizen Dagen een succes te maken. Een degelijke voorbereiding is het begin van dit resultaat.

Onze opvallende reclamecampagnes omvatten Google campagnes, een nationale bijlage in de krant Het Laatste Nieuws, een online banner campagne op HLN.be, nationale radiospots, talloze persartikels, Facebook Instagram posts. Dit wordt verder nog aangevuld met regionele mailings naar honderden kandidaat-kopers uit ons klantenbestand en folders. We doen er dan ook alles aan om jouw eigendom "extra in the picture" te plaatsen.  

ERA Open Huizen Dag

Interesse in de volgende ERA Open Huizen Dag? 

Laat uw gegevens achter door op de knop hieronder te klikken en u krijgt een seintje van ons!

 

Bienvenue chez %broker:title_field

Acheter ou vendre ? Les agents immobiliers ERA donnent des conseils professionnels et axés sur les résultats. 
Vous trouverez certainement un agent immobilier ERA près de chez vous. 
Devenez agent immobilier ERA ? Découvrez l'effet ERA.

Biens en vedette de