Waarom ERA Visie Plus?

ERA Visie Plus – De enthousiaste makelaar die zegt wat hij doet en doet wat hij zegt!

Het is onze missie om als gedreven vastgoedkantoor de klanten professioneel te begeleiden en te adviseren bij één van de belangrijkste transacties in een mensenleven met een continu streven naar optimale klantentevredenheid en service waar meerwaarde en openheid centraal staan.

Al meer dan 25 jaar realiseert ERA visie Plus de woondromen van zijn klanten op een integere , nauwkeurige en gedreven manier.

Het uitvoeren van een realistische en onderbouwde waardebepaling vormt bij ons de basis van een resultaatgerichte verkooptransactie. Dit resulteert het bekomen van de meest optimale verkoopprijs.

Er wordt gericht geïnvesteerd in de courante opleiding van onze dynamische en erkende medewerkers met als doel de referentie op het vlak van kwaliteitsvolle dienstverlening te zijn.

Onze klanten worden op een persoonlijke manier begeleid vanaf het opmaken van het dossier ( inclusief de wettelijke documenten en attesten ) tot en met de notariële akte.

Opdringerigheid is uit den boze. “Behandel de klanten zoals je zelf behandeld wil worden” is ons motto.

Al enkele jaren op rij werd ons kantoor bekroond als ERA GOLD member . Dit certificaat wordt toegewezen aan de makelaars die zichzelf tot de top-10 van de best draaiende Belgische kantoren uit het ERA-netwerk mogen rekenen.

Wie kiest voor ERA Visie Plus, kiest voor een ervaren gids die u proactief en gefundeerd advies verleent inzake vastgoed en die zijn engagementen nakomt.

U kunt op ons rekenen bij elke stap die u zet in de richting van uw nieuw verhaal.

Mijn medewerkers en ikzelf staan met enthousiasme klaar om u te begeleiden in uw persoonlijk vastgoed verhaal.

Michel Van Den Meersschaut

Bienvenue chez ERA Visie Plus

Acheter ou vendre?
Les agents immobiliers ERA donnent des conseils professionnels et axés sur les résultats.
Vous trouverez certainement un agent immobilier ERA près de chez vous.

Biens en vedette de ERA Visie Plus