BQ Agenda

Als dynamisch immokantoor doen we veel meer dan de klassieke publicaties op vastgoedsites. Naast de publicaties in toonaangevende week- en maandbladen, op immosites, onze Facebookpagina, mailings en tal van andere zaken, organiseren we ook events. Wekelijks staan er activiteiten in onze agenda gepland met als doel de verkoop te stimuleren. Dit kan een opendeurdag zijn, een lanceermoment, een ERA Open Huizen Dag, een informatieavond, ... 

Hieronder vindt u steeds een up-to-date overzicht van de geplande activiteiten. 

19/05 | Opendeur in modelappartementen van de K Tower

Wens je te ervaren hoe het zou zijn om panoramisch te wonen? Een verzicht te hebben over de leieboorden en over kortrijk en omstreken? Wees dan welkom op 16 juni, tussen 10u en 12u in de 2 modelappartementen van de K Tower! 

De sleutelwoorden van de K Tower zijn design, luxe, kwaliteit en exclusiviteit. Deze woontoren is in 1 woord "uniek" te noemen. 

Kan je er niet bij zijn op 19 mei? Geen probleem, op 30 juni organiseren we opnieuw een opendeur moment! 

Voor meer informatie over de K Tower, klik hier. 

interieur, k-tower, k tower, modelappartement, luxe, nieuwbouw appartement

9/06 | ERA Open Huizen Dag

Op zaterdag 9 juni gaat de 2e ERA Open Huizen Dag van 2018 door. 

Wil je 35 woningen op 1 dag te zien? Hou dan zeker de planning van de ERA Open Huizen Dag in de gaten! Je kan langs komen zonder afspraak en je krijgt de professionele rondleiding en uitleg van onze makelaar ter plaatse. Halverwege mei worden alle deelnemende panden bekend gemaakt via deze link

Wenst u uw woning te verkopen? Dan is dit het ideale moment! Neem nu nog contact op met ons kantoor voor meer uitleg en wie weet kan uw woning deelnemen aan de ERA Open Huizen Dag. klik hier.  

ERA Open Huizen Dag 2018, opendeur woningen

16/06 | Opendeur in residentie Draf van 14u tot 15u30

Op zaterdag 16 juni opent Norman Velghe de deuren van het nieuwbouw project residentie Draf. Iedereen is welkom van 14u tot 15u30 in de Kattestraat te Kuurne

Residentie Draf is een project met 6 kwalitatieve appartementen en 1 commerciële ruimte, gelegen nabij het centrum van Kuurne. De werken zitten op schema, dus je kan rondlopen in de ruimtes en het gevoel krijgen hoe het is om er te wonen. 

Voor meer info, klik hier. 

nieuwbouw, appartement, te koop, kuurne, kattestraat, wonen
vooraanzicht gevel, nieuwbouw, appartement, wonen in kuurne, centrum

Tweewekelijks | Infokantoor Dac'art

Het project Dac'art staat voor de kunst van het wonen. Er worden 54 appartementen en 7 penthouses gebouwd aan de Zuidkaai 2 in Izegem. Alle entiteiten beschikken over 1 tot zelfs 4 terrassen en kijken uit op de binnentuin of het kanaal. Toekomstige bewoners vinden hier de ideale combinatie tussen rust en alle voordelen van Izegem vlakbij. 

Wenst u meer uitleg, kom dan zeker langs op het infokantoor. Wij zijn er tweewekelijks vanaf 23/03 bij Dac'art ter plaatse aanwezig, telkens van 14u tot 17u. 

Klik hier alvast voor meer informatie online.

Nieuwbouwappartement Izegem
Appartementen te koop Izegem Dac'art

Opendeurdagen modelappartement Soudé in Leanderhof | Zwevegem

Zaterdag 28 april 2018 van 10u tot 12u. 

Graag verwelkomen wij iedereen op zaterdag 28 april zonder afspraak van 10u tot 12u in het modelappartement SO A.0.03. Het stijlvol ingericht 2 slaapkamer appartement kan u vinden ter hoogte van de Bekaertstraat 2 te Zwevegem en geeft u een zicht op de mogelijkheden van de nieuwbouwappartementen in de Soudé. 

Bij de realisatie wordt gestreefd naar een evenwichtige mix van residentieel, betaalbaar en sociaal wonen in een groene parkzone. Daarbij wordt gemikt op betaalbare woningen voor jonge gezinnen en een aanbod aan zorgappartementen/ assistentiewoningen die perfect inspelen op de behoeftes van de ouder wordende bevolking die toch in het centrum wil wonen.

Fase 1 bestaat uit: 

- 19 Smart Oneappartementen - 'De Vlieger'
- 17 parkappartementen - gebouw 'De Wals'
- 21 comfortappartementen - gebouw 'De Soudé'
- 12 commerciële winkelpanden van 50 - 800m² 

De Wals (WA) combineert luxueus wonen met ruime terrassen in een groene omgeving.
Het gebouw de Soudé (SO) garandeert u een ruim appartement waar levenslang wonen centraal staat. Deze ruime flats zijn eenvoudig aan te passen aan uw behoeften op vandaag of in de toekomst en zijn bovendien rolstoeltoegankelijk. Royale terrassen staan bij elk appartement centraal, en bovendien is elk appartement moduleerbaar aan uw wensen! 
In de Vlieger (VL) vind je een hip en trendy appartement op maat van je actief leven. Een compact en vooruitstrevend concept met open ruimtes, veel lichtinval en een vernieuwende, hedendaagse interieurinrichting voor wie slim en betaalbaar wil wonen. 

te koop immo ERA Becue Leanderhof Zwevegem nieuwbouw
te koop nieuwbouw immo ERA Becue Leanderhof Zwevegem

Opendeurdagen in modelappartement Molenkant | Harelbeke

Vanaf zaterdag 10 maart tweewekelijks van 10u tot 12u. 

Om de twee weken openen we opnieuw de deuren van het modelappartement. Iedereen is welkom, zonder afspraak. Indien u toch liever even belt op voorhand om zeker te zijn, aarzel niet en bel ons gerust op 056 75 57 47. De ingang vind je in de Stedestraat te Harelbeke, waar je de pijlen volgt tot aan de inkom. 

De opendeurdagen worden tweewekelijkse georganiseerd telkens van 10u - 12u. De eerstvolgende opendeurdag vindt plaats op zaterdag 24 maart. Iedereen welkom! 

De site is gelegen op een rustige ligging met een uniek spectaculair panorama op de Leie of op een volledig nieuw ingericht groen park. Het wordt een beleving waarbij wonen en natuur geïntegreerd worden. Indien u de komende jaren zou beslissen om een appartement aan te kopen, kunnen wij u aanbevelen om dit enkel nog te doen wanneer u een dergelijk extra belevingspakket aangeboden wordt. 

U kan kiezen tussen: één, twee of drie slaapkamers, met een terras van 10 m² tot 40 m². De gelijkvloerse appartementen beschikken bijkomend over een eigen tuintje van 50 m² in fase 2. Ondergronds worden er autostaanplaatsen, fietsstallingen en individuele bergingen ingericht. Bovendien zijn alle appartementen BEN. Dit wilt zeggen Bijna Energie Neutraal. 75% van alle appartementen zullen een E-peil hebben van 30 of minder! De bouwwerken zijn gestart en in volle ontwikkeling. 

Klik hier voor meer informatie

appartement te koop Harelbeke nieuwbouw project Molenkant wonen langs het water
nieuwbouw project Molenkant wonen langs het water

Bezoek de modelwoning in Park 1302 | Kortrijk

Gelieve ons kantoor te contacteren om een afspraak te maken op het nummer 056 75 57 47. Zo kan u het modelhuis bezichtigen wanneer het u past! 
 

Park 1302 biedt plaats aan 81 comfortabele en eigentijdse appartementen ondergebracht in 2 gebouwen. Je vindt er een grote variatie een appartementstypes met 1,2 of 3 slaapkamers. Elke appartement heeft een ruim terras met zicht op het park, waardoor wonen in het groen echt vorm krijgt. 
Fietsenberging, private kelderbergingen en de ondergrondse autostaanplaatsen aanwezig!

Wie meer ruimte nodig heeft, vindt beslist zijn gading in het gevarieerd woningaanbod. In Park 1302 vind je woningen met 2 tot 5 slaapkamers, met een plat dak of in puntvorm, op een hoek of netjes in de rij, met 2 of 3 bouwlagen. Voor elk wat wils dus! De harmonieuze afwisseling van gevelmaterialen creëert een boeiend straatbeeld. Elke woning heeft een mooie privétuin en grote lichte leefruimtes. De ruimtes van elke woning worden optimaal benut met veel gevoel voor licht en comfort, duurzame materialen, een moderne keuken en een luxueuze badkamer geven je woning het comfort dat je verdient.

Klik hier voor meer informatie

huis te koop kortrijk ERA Becue nieuwbouw woningen
appartement te koop kortrijk ERA Becue nieuwbouw park 1302

Bienvenue chez ERA Becue

Acheter ou vendre?
Les agents immobiliers ERA donnent des conseils professionnels et axés sur les résultats.
Vous trouverez certainement un agent immobilier ERA près de chez vous.

Biens en vedette de ERA Becue