BQ Agenda

Als dynamisch immokantoor doen we veel meer dan de klassieke publicaties op vastgoedsites. Naast de publicaties in toonaangevende week- en maandbladen, onze Facebookpagina, mailings en tal van andere zaken, organiseren we events. Wekelijks staan er activiteiten in onze agenda gepland met als doel de verkoop te stimuleren. Dit kan een opendeurdag zijn, een lanceermoment, een ERA Open Huizen Dag, een informatieavond, enzovoort. 

Hieronder vind je steeds een up-to-date overzicht van de geplande activiteiten. 

Zaterdag 16 december tussen 14u en 16u | Eerste opendeurdag modelappartement in res. Soudé in Leanderhof te Zwevegem

De eerste langverwachte opendeurdag vindt plaats op zaterdag 16 december in het modelappartement van de Soudé in Leanderhof te Zwevegem. U bent van harte welkom tussen 14u en 16u, u hoeft hiervoor geen afspraak te maken!

In het nieuwbouwproject Leanderhof te Zwevegem worden verschillende gebouwen opgericht. Bij de realisatie wordt gestreefd naar een evenwichtige mix van residentieel, betaalbaar en sociaal wonen in een groene parkzone. Daarbij wordt gemikt op betaalbare woningen voor jonge gezinnen en een aanbod aan zorgappartementen/ assistentiewoningen die perfect inspelen op de behoeftes van de ouder wordende bevolking die toch in het centrum wil wonen.

Het gebouw de Soudé (SO) garandeert u een ruim appartement waar levenslang wonen centraal staat. Deze ruime flats zijn eenvoudig aan te passen aan uw behoeften op vandaag of in de toekomst en zijn bovendien rolstoeltoegankelijk. Royale terrassen staan bij elk appartement centraal, en bovendien is elk appartement moduleerbaar aan uw wensen! 

Op dit moment is er reeds 48% van de appartementen in residentie de Soudé verkocht maar er is nog voor elk wat wils beschikbaar. Er zijn nog 1 en 2 slaapkamerappartementen beschikbaar op het gelijkvloers, het eerste en tweede verdiep. Het modelappartement SO.A.0.03. is gelegen op het gelijkvloers en omvat 2 slaapkamers, 2 terrassen en een tuin van 78m². De andere 2 slaapkamer appartementen op de verdiepingen hebben dezelfde indeling maar zonder tuin. 

Wij hopen u te mogen verwelkomen op onze eerste gezellige opendeurdag vol kerstsfeer!

Klik hier voor meer informatie.

ERA Becue nieuwbouw Zwevegem Leanderhof
appartement nieuwbouw ERA Becue Zwevegem

Tweewekelijks op zaterdag tussen 10u en 12u | Opendeur in modelappartement Molenkant te Harelbeke

Om de twee weken openen we de deuren van het modelappartement. Iedereen is welkom, zonder afspraak. Het beste is om op voorhand het kantoor te contacteren om na te gaan welke weken onze makelaar aanwezig zal zijn. De ingang vind je in de Stedestraat te Harelbeke, waar je de pijlen volgt tot aan de inkom. 

Wegens bouwverlof zijn er geen opendeurdagen in het modelappartement op 22/07/2017 en 29/07/2017.

De site is gelegen op een rustige ligging met een uniek spectaculair panorama op de Leie of op een volledig nieuw ingericht groen park. Het wordt een beleving waarbij wonen en natuur geïntegreerd worden. Indien u de komende jaren zou beslissen om een appartement aan te kopen, kunnen wij u aanbevelen om dit enkel nog te doen wanneer u een dergelijk extra belevingspakket aangeboden wordt.

U kan kiezen tussen: één, twee of drie slaapkamers, met een terras van 10 m² tot 40 m². De gelijkvloerse appartementen beschikken bijkomend over een eigen tuintje van 50 m² in fase 2. Ondergronds worden er autostaanplaatsen, fietsstallingen en individuele bergingen ingericht. Bovendien zijn alle appartementen BEN. Dit wilt zeggen Bijna Energie Neutraal. 75% van alle appartementen zullen een E-peil hebben van 30 of minder! De bouwwerken zijn gestart en zullen afgerond zijn na de zomer van 2017. 

Klik hier voor meer informatie

appartement te koop Harelbeke nieuwbouw project Molenkant wonen langs het water
nieuwbouw project Molenkant wonen langs het water

Elke zaterdag tussen 10u en 12u | Opendeur in modelappartement Park 1302 te Kortrijk

Elke zaterdag verwelkomen we jullie in het modelappartement van Park 1302, waar je langs mag komen zonder afspraak. We zijn steeds aanwezig in het appartement, maar er is een mogelijkheid om ook de woningen te bezichtigen. 

Park 1302 biedt plaats aan 81 comfortabele en eigentijdse appartementen ondergebracht in 2 gebouwen. Je vindt er een grote variatie aan appartementstypes met 1, 2 of 3 slaapkamers. Elk appartement heeft een ruim terras met zicht op het park, waardoor wonen in het groen echt vorm krijgt. Fietsenberging, private kelderbergingen en ondergrondse autostaanplaatsen aanwezig!

Wie meer ruimte nodig heeft, vindt beslist zijn gading in het gevarieerd woningaanbod. In Park 1302 vind je woningen met 2 tot 5 slaapkamers, met een plat dak of in puntvorm, op een hoek of netjes in de rij, met 2 of 3 bouwlagen. Voor elk wat wils dus! De harmonieuze afwisseling van gevelmaterialen creëert een boeiend straatbeeld. Elke woning heeft een mooie privétuin en grote lichte leefruimtes. De ruimtes van elke woning worden optimaal benut met veel gevoel voor licht en comfort, duurzame materialen, een moderne keuken en een luxueuze badkamer geven je woning het comfort dat je verdient.

Klik hier voor meer informatie

huis te koop kortrijk ERA Becue nieuwbouw woningen
appartement te koop kortrijk ERA Becue nieuwbouw park 1302

Bienvenue chez ERA Becue

Acheter ou vendre?
Les agents immobiliers ERA donnent des conseils professionnels et axés sur les résultats.
Vous trouverez certainement un agent immobilier ERA près de chez vous.

Biens en vedette de ERA Becue