BQ Agenda

Als dynamisch immokantoor doen we veel meer dan de klassieke publicaties op vastgoedsites. Naast de publicaties in toonaangevende week- en maandbladen, op immosites, onze Facebookpagina, Instagram (@era_becue), mailings en tal van andere zaken, organiseren we ook events. Wekelijks staan er activiteiten in onze agenda gepland met als doel de verkoop te stimuleren. Dit kan een opendeurdag zijn, een lanceermoment, een ERA Open Huizen Dag, een informatieavond, ... 

Hieronder vindt u steeds een up-to-date overzicht van de geplande activiteiten. 

19/03 | webinar om 20u "Waarom staat mijn huis al zo lang te koop?"

Als eerste vastgoedkantoor in België geven Johan en Karine een webinar over het onderwerp "waarom staat mijn huis al zo lang te koop?". Volg op 29 maart om 20u een live video met advies van Katrine en Johan en stel hen je vragen. 

Reserveer je plekje door hier te klikken. 

als eerste vastgoed kantoor in België geven Johan en Katrien een webinar

30/03 | ERA Open Huizen Dag 

Op zaterdag 30 maart gaat de eerste ERA Open Huizen Dag van 2019 door! 

Op deze dag kan kan je tientallen huizen bezichtigen, zonder afspraak. Onze professionele makelaars geven jullie een rondleiding en beantwoorden alle vragen.

Wanneer: Zaterdag 30 maart. Bekijk de deelnemende panden om de uren per woning te zien. Klik hier

ERA Open Huizen dag van 30/03/2019

6/04 en 25/05 | Opendeur in het Leanderhof te Zwevegem

Tijdens 3 opendeurdagen zullen Michèle en Julie u met open armen verwelkomen in het modelappartement van het gebouw De Vlieger. Wat mag je verwachten? Uitleg over de 2e fase, waarvan de verkoop van start is gegaan. In deze fase zullen er zowel huizen al appartementen gebouwd worden. Wens je snel te kunnen verhuizen, kunnen we u bestaande appartementen aanbieden van de eerste fase. 

Meer informatie over het project, klik hier.  

Wanneer:

  • zaterdag 6 april van 10u tot 12u 
  • zaterdag 25 mei van 10u tot 12u

Waar: Modelappartement van het gebouw de Vlieger (Bekaertstraat te Zwevegem) 

opendeur in het leanderhof om de tweede fase voor te stellen en de bestaande appartementen te tonen
leanderhof te zwevegem is te koop met ERA Becue

31/03 | Opendeur in het modelappartement van Dac'art

Op Zaterdag 31 maart verwelkomen Yenco en Gilles u met open armen op de opendeur van het modelappartement in het project Dac'art te Izegem. Deze gaat door van 10u30 tot 12u en uiteraard is iedereen welkom! 

Het nieuwbouw project Dac'art is een prestigieus project met 54 hoogwaardige appartementen en 7 exclusieve penthouses, allen gelegen langs de vaart in Izegem. De ligging is prachtig: de rust van het water en de bedrijvigheid van het centrum dat nabij is. Het is met andere woorden zeker de moeite waard om het project te verkennen. 

Wanneer: zaterdag 31 maart van 10u30 tot 12u 

Waar: Zuidkaai te Izegem 

nieuwbouw appartementen te koop langs de vaart in Izegem
wonen langs de vaart in Izegem is vanaf nu mogelijk dankzij het prachtig project Dac'art

28/04 | Nieuwbouw Zondag

Naar jaarlijkse gewoonte doen we ook dit jaar terug mee aan de Nieuwbouw Zondag op 28 april. De deelnemende projecten zijn alvast Dac'art te Izegem, Molenkant te Harelbeke, Langwater en Residentie Overleie beiden te Kortrijk. 

Wanneer: zondag 28 april, meer informatie over de tijden van de opendeur volgt.

Waar: Op sites van de deelnemende projecten. 

 

11/05 | Opendeur in het modelappartement van de K Tower

Andres opent de deuren van het modelappartement van de K Tower te Kortrijk op zaterdag 11 mei. 

Heb je altijd al willen weten hoe het is om exclusief te wonen in een van de mooiste en uniekste torens van Kortrijk en omstreken? Kom dan langs op de opendeur van het modelappartement. 

Meer informatie over het project, klik hier.

Wanneer: 2 maart van 14u tot 16u 

Waar: Diksmuidekaai te Kortrijk

het modelappartement van de k tower is op zaterdag 2/03 te bezichtigen
opendeur modelappartement te K Tower 2/03

Tweewekelijks | Infokantoor Dac'art

Het project Dac'art staat voor de kunst van het wonen. Er worden 54 appartementen en 7 penthouses gebouwd aan de Zuidkaai 2 in Izegem. Alle entiteiten beschikken over 1 tot zelfs 4 terrassen en kijken uit op de binnentuin of het kanaal. Toekomstige bewoners vinden hier de ideale combinatie tussen rust en alle voordelen van Izegem vlakbij. 

Wenst u meer uitleg, kom dan zeker langs op het infokantoor. Wij zijn tweewekelijks bij Dac'art ter plaatse aanwezig, op zaterdag telkens van 13u30 - 15u.

De eerst komende informatie momenten zijn op de volgende zaterdagen; 6/04, 20/04 en 28/04.

Klik hier alvast voor meer informatie online.

nieuwbouw appartement in Izegem
Mooi modelappartement gelegen te Izegem in het project Dac'art

Opendeurdagen in modelappartement Molenkant | Harelbeke

De volgende datums zal Aurélie Baas een opendeur houden in de modelappartementen van de Molenkant (telkens van 10u tot 12u); 13/04, 11/05, 8/06, 6/07, 3/08, 31/08, 28/09, 26/10, 23/11 en 21/12

Om de maand openen we opnieuw de deuren van het modelappartement. Iedereen is welkom, zonder afspraak. Indien u toch liever even belt op voorhand om zeker te zijn, aarzel niet en bel ons gerust op 056 75 57 47. De ingang vind je in de Rietvoornstraat te Harelbeke (zijstraat van de Stedestraat), waar je de pijlen volgt tot aan de inkom. 

De opendeurdagen worden 1 keer per maand georganiseerd telkens van 10u - 12u. Iedereen welkom! 

De site is gelegen op een rustige ligging met een uniek spectaculair panorama op de Leie of op een volledig nieuw ingericht groen park. Het wordt een beleving waarbij wonen en natuur geïntegreerd worden. Indien u de komende jaren zou beslissen om een appartement aan te kopen, kunnen wij u aanbevelen om dit enkel nog te doen wanneer u een dergelijk extra belevingspakket aangeboden wordt. 

U kan kiezen tussen: één, twee of drie slaapkamers, met een terras van 10 m² tot 40 m². De gelijkvloerse appartementen beschikken bijkomend over een eigen tuintje van 50 m² in fase 2. Ondergronds worden er autostaanplaatsen, fietsstallingen en individuele bergingen ingericht. Bovendien zijn alle appartementen BEN. Dit wilt zeggen Bijna Energie Neutraal. 75% van alle appartementen zullen een E-peil hebben van 30 of minder! 

Klik hier voor meer informatie

appartement te koop Harelbeke nieuwbouw project Molenkant wonen langs het water
nieuwbouw project Molenkant wonen langs het water

Bienvenue chez ERA Becue

Acheter ou vendre ? Les agents immobiliers ERA donnent des conseils professionnels et axés sur les résultats. 
Vous trouverez certainement un agent immobilier ERA près de chez vous. 
Devenez agent immobilier ERA ? Découvrez l'effet ERA.

Biens en vedette de ERA Becue