BQ Agenda

Als dynamisch immokantoor doen we veel meer dan de klassieke publicaties op vastgoedsites. Naast de publicaties in toonaangevende week- en maandbladen, op immosites, onze Facebookpagina, mailings en tal van andere zaken, organiseren we ook events. Wekelijks staan er activiteiten in onze agenda gepland met als doel de verkoop te stimuleren. Dit kan een opendeurdag zijn, een lanceermoment, een ERA Open Huizen Dag, een informatieavond, ... 

Hieronder vindt u steeds een up-to-date overzicht van de geplande activiteiten. 


ERA Becue op de Woonbeurs in Kuurne op 14 maart 2018 van 15u tot 20u

Tijdens de woonbeurs in Kuurne zullen we meerdere informatie ter beschikking stellen voor het publiek over verschillende nieuwbouwprojecten namelijk Molenkant, Kortrijkse Poort, Merelstraat en residentie Draf. 
U kan bij ons terecht met al uw vragen of indien eerste interesse geven we u graag wat meer uitgebreide info over deze realisaties. 

Graag tot dan! 

Opendeurdag nieuwbouw residentie DRAF te Kuurne

Zaterdag 24 februari van 14u tot 15u30

Wij nodigen iedereen van harte uit om op zaterdag 24 februari langs te komen op de opendeurdag van residentie Draf. Kom zonder afspraak kennis maken met dit nieuwbouwproject gelegen nabij het centrum van Kuurne. 

Op het gelijkvloers bevindt zich een handelsruimte met een oppervlakte van 127 m². Via een poort die uitgeeft op de Kouterstraat kan men de vijf standplaatsen bereiken. Daarnaast treft men nog eens zes garages aan, waarvan drie met een bijhorende berging. Bijkomend werd een fietsenstalling en een afvalruimte voorzien.

Via de parkeerruimte of via de hal die uitgeeft op de Kattestraat kunnen we met de lift of de trap naar de eerste verdieping. Hier bevinden zich drie 2-slaapkamerappartementen met oppervlaktes die variëren van 95,20 m² tot 101,4 m². Elk appartement beschikt over een terras van 23,70 m² tot wel 53,90 m². Op de tweede verdieping treffen we nog eens twee 2-slaapkamerappartementen en één 1-slaapkamerappartement aan. Ook deze appartementen zijn telkens uitgerust met een terras tot 34,20 m². 

De leefruimtes zijn telkens zo gesitueerd dat een optimale hoeveelheid licht het appartement kan bereiken. De open keukens zorgen voor een aangename sfeer in de appartementen. Bovendien is telkens een berging voorzien. Via een hal bereikt men de slaapkamer(s) en de badkamer die uitgerust is met een inloopdouche. Tenslotte treft men nog een apart toilet aan.

De ligging nabij het centrum van Kuurne en de hippodroom in combinatie met de ruime terrassen die voor veel lichtinval zorgen, maakt dit project een grote aanrader!

Immo te koop ERA Becue nieuwbouw Kuurne Draf
Immo ERA Becue residentie Draf nieuwbouw appartementen

Opendeurdag Kortrijkse Poort | Harelbeke

 Er zullen op regelmatige basis opendeurdagen gehouden worden. Deze data worden later meegedeeld. 

Hedendaagse villa-residentie met opvallend grote leef - terrassen, nabij de stadspoort van Kortrijk. Geniet van lanceringsprijzen en andere voordelen door op plan aan te kopen. Reeds 60% van het project is verkocht!
Fase 2 is gelanceerd en reeds voor 33% verkocht.

Het nieuwbouwproject de "Kortrijkse Poort", op een boogscheut van het centrum van Kortrijk, wordt ontwikkeld door Groep Berton en Dehullu architecten. Dit kleinschalig project voorziet 15 appartementen. De ligging van het project is uitstekend: nabij belangrijke invalswegen, in een nieuwe groene omgeving, nabij de stad Kortrijk en op fietsafstand van domein 'De Gavers'. 
Door de samenwerking met het gerespecteerde architectenbureau Dehullu wordt de nadruk gelegd op beleving. Gekoppeld aan deze beleving schenkt men veel aandacht aan duurzaamheid en praktische indeling van de binnenruimtes. Dankzij de persoonlijke klantenbegeleiding kunt u de indeling en de afwerking van uw appartement naar eigen wens bepalen. 

Fase 1 werd reeds opgeleverd en de werken voor fase 2 zijn intussen volop gestart en zouden klaar zijn eind 2018. 
Bericht aan alle investeerders: Geniet nu TIJDELIJK van VERHUURGARANTIEPLAN voor 12 maanden!

Immo Becue nieuwbouw Kortrijkse poort fase bouw
Immo Becue nieuwbouw Kortrijkse poort fase bouw

Opendeurdagen modelappartement Soudé in Leanderhof | Zwevegem

Zaterdag 17 maart 2018 van 10u tot 12u. 

Graag verwelkomen wij iedereen op zaterdag 17 maart zonder afspraak van 10u tot 12u in het modelappartement SO A.0.03. Het stijlvol ingericht 2 slaapkamer appartement kan u vinden ter hoogte van de Bekaertstraat 2 te Zwevegem en geeft u een zicht op de mogelijkheden van de nieuwbouwappartementen in de Soudé. 

Bij de realisatie wordt gestreefd naar een evenwichtige mix van residentieel, betaalbaar en sociaal wonen in een groene parkzone. Daarbij wordt gemikt op betaalbare woningen voor jonge gezinnen en een aanbod aan zorgappartementen/ assistentiewoningen die perfect inspelen op de behoeftes van de ouder wordende bevolking die toch in het centrum wil wonen.

Fase 1 bestaat uit:
- 17 parkappartementen - gebouw 'De Wals'
- 21 comfortappartementen - gebouw 'De Soudé' 
- 12 commerciële winkelpanden van 50 - 800m² 

De Wals (WA) combineert luxueus wonen met ruime terrassen in een groene omgeving.
Het gebouw de Soudé (SO) garandeert u een ruim appartement waar levenslang wonen centraal staat. Deze ruime flats zijn eenvoudig aan te passen aan uw behoeften op vandaag of in de toekomst en zijn bovendien rolstoeltoegankelijk. Royale terrassen staan bij elk appartement centraal, en bovendien is elk appartement moduleerbaar aan uw wensen! 
In de Vlieger (VL) vind je een hip en trendy appartement op maat van je actief leven. Een compact en vooruitstrevend concept met open ruimtes, veel lichtinval en een vernieuwende, hedendaagse interieurinrichting voor wie slim en betaalbaar wil wonen. 

te koop immo ERA Becue Leanderhof Zwevegem nieuwbouw
te koop nieuwbouw immo ERA Becue Leanderhof Zwevegem

Opendeurdagen in modelappartement Molenkant | Harelbeke

Vanaf zaterdag 10 februari tweewekelijks van 10u tot 12u. 

Om de twee weken openen we opnieuw de deuren van het modelappartement. Iedereen is welkom, zonder afspraak. Indien u toch liever even belt op voorhand om zeker te zijn, aarzel niet en bel ons gerust op 056 75 57 47. De ingang vind je in de Stedestraat te Harelbeke, waar je de pijlen volgt tot aan de inkom. 

We starten opnieuw vanaf zaterdag 10 februari 2018 met de tweewekelijkse opendeurdagen. Iedereen welkom! 

De site is gelegen op een rustige ligging met een uniek spectaculair panorama op de Leie of op een volledig nieuw ingericht groen park. Het wordt een beleving waarbij wonen en natuur geïntegreerd worden. Indien u de komende jaren zou beslissen om een appartement aan te kopen, kunnen wij u aanbevelen om dit enkel nog te doen wanneer u een dergelijk extra belevingspakket aangeboden wordt. 

U kan kiezen tussen: één, twee of drie slaapkamers, met een terras van 10 m² tot 40 m². De gelijkvloerse appartementen beschikken bijkomend over een eigen tuintje van 50 m² in fase 2. Ondergronds worden er autostaanplaatsen, fietsstallingen en individuele bergingen ingericht. Bovendien zijn alle appartementen BEN. Dit wilt zeggen Bijna Energie Neutraal. 75% van alle appartementen zullen een E-peil hebben van 30 of minder! De bouwwerken zijn gestart en in volle ontwikkeling. 

Klik hier voor meer informatie

appartement te koop Harelbeke nieuwbouw project Molenkant wonen langs het water
nieuwbouw project Molenkant wonen langs het water

Bezoek het modelhuis in Park 1302 | Kortrijk

Gelieve ons kantoor te contacteren om een afspraak te maken op het nummer 056 75 57 47. Zo kan u het modelhuis bezichtigen wanneer het u past! 
 

Park 1302 biedt plaats aan 81 comfortabele en eigentijdse appartementen ondergebracht in 2 gebouwen. Je vindt er een grote variatie een appartementstypes met 1,2 of 3 slaapkamers. Elke appartement heeft een ruim terras met zicht op het park, waardoor wonen in het groen echt vorm krijgt. 
Fietsenberging, private kelderbergingen en de ondergrondse autostaanplaatsen aanwezig!

Wie meer ruimte nodig heeft, vindt beslist zijn gading in het gevarieerd woningaanbod. In Park 1302 vind je woningen met 2 tot 5 slaapkamers, met een plat dak of in puntvorm, op een hoek of netjes in de rij, met 2 of 3 bouwlagen. Voor elk wat wils dus! De harmonieuze afwisseling van gevelmaterialen creëert een boeiend straatbeeld. Elke woning heeft een mooie privétuin en grote lichte leefruimtes. De ruimtes van elke woning worden optimaal benut met veel gevoel voor licht en comfort, duurzame materialen, een moderne keuken en een luxueuze badkamer geven je woning het comfort dat je verdient.

Klik hier voor meer informatie

huis te koop kortrijk ERA Becue nieuwbouw woningen
appartement te koop kortrijk ERA Becue nieuwbouw park 1302

Bienvenue chez ERA Becue

Acheter ou vendre?
Les agents immobiliers ERA donnent des conseils professionnels et axés sur les résultats.
Vous trouverez certainement un agent immobilier ERA près de chez vous.

Biens en vedette de ERA Becue