BQ Agenda

Als dynamisch immokantoor doen we veel meer dan de klassieke publicaties op vastgoedsites. Naast de publicaties in toonaangevende week- en maandbladen, op immosites, onze Facebookpagina, Instagram (@era_becue), mailings en tal van andere zaken, organiseren we ook events. Wekelijks staan er activiteiten in onze agenda gepland met als doel de verkoop te stimuleren. Dit kan een opendeurdag zijn, een lanceermoment, een ERA Open Huizen Dag, een informatieavond, ... 

Hieronder vindt u steeds een up-to-date overzicht van de geplande activiteiten. 

Za. 21/09 | Opendeurmoment van deze exclusieve penthouse pal in het centrum van Kortrijk

Welkom op zaterdag 21 september van 10u tot 12u. Laat je rondleiden door onze makelaar Andres en krijg alle informatie over deze prachtige penthouse die uitkijkt op het mooiste plein van Kortrijk, het schouwburgplein. 

Locatie: Schouwburgplein 7 bus 04.01

Wanneer: zaterdag 21 september van 10u tot 12u

Wens je meer informatie over het appartement? Klik hier. 

savery , penthouse appartement aan het schouwburgplein van kortrijk
de penthouse van savery kijkt uit op het schouwburgplein te Kortrijk

Zo. 22/09 | D-Beurs Deerlijk : Residentie De Valk

Kom langs bij onze beursstand op de D-Beurs in Deerlijk en ontdek residentie De Valk. Deze nieuwbouw appartementen vlakbij het centrum van Deerlijk hebben heel wat in hun mars en zullen u meteen een echt thuis-gevoel geven.

Deze beurs is helemaal gratis en zonder inschrijving.

Klik hier voor meer informatie over residentie De Valk en kom zeker langs bij ERA Becue op de D-Beurs, georganiseerd door Unizo Deerlijk.

Wat : D-Beurs Deerlijk

Wanneer : Zondag 22 september van 10 u tot 18 u 30

Waar : De Cassinastraat 10 Deerlijk

Nieuwbouw appartement Deerlijk
D-beurs unizo Deerlijk

do. 26/09 | Investeerdersavond Leanderhof

Welkom op donderdag 26 september om 19u op de investeerdersavond van het Leanderhof!

Ben je op zoek naar een goede investering en wens je meer informatie over het project? Dan is deze informatie avond zeker interessant. Onze makelaars zijn aanwezig om alle uitleg te verschaffen. 

Daarnaast mogen we met trots Frederic Vandenhende verwelkomen, oprichter van Investr, die komt spreken over het investeren in vastgoed en speciaal voor het Leanderhof een case zal uitwerken om te zien hoeveel rendement er behaald kan worden. 

Locatie: Pioniersplein te Zwevegem (Leanderhof) 

Wanneer: donderdag 26/09 om 19u 

Inschrijven: per mail becue@era.be of per telefoon 056 75 57 47

Meer informatie over het Leanderhof, klik hier. 

investeerdersavond Leanderhof
investeren in een appartement

za. 5/10 | ERA Open Huizen Dag 

Naar goede gewoonte organiseren we met het ganse ERA netwerk 3 keer per jaar een ERA Open Huizen Dag. Op zaterdag 5 oktober zetten alle makelaars de deuren van de woningen te koop. 

Ben je op zoek naar uw droomwoning? Kijk dan zeker naar de deelnemende panden en bezoek tientallen huizen op 1 dag, zonder afspraak (let wel op de openingsuren). Vanaf begin september worden de deelnemende panden bekend gemaakt.

Meer informatie, klik hier. 

ERA Open Huizen Dag 5 oktober 2019

do10/10 | NOCTURNE Exclusief landhuis te Zulte 

Heeft u er altijd van gedroomd om uw intrek te nemen in een landhuis waar rust en comfort hand in hand gaan? Kom dan langs op 10 oktober in Zulte.

Van 17u tot 19u kunt u een bezoek brengen aan de villa die gelegen is in de Staatsbaan 259. Zonder twijfel zult u versteld staan van alles wat deze woning te bieden heeft.

Graag inschrijven via becue@era.be of op het nummer 056 75 57 47.

Klik hier voor meer info en foto's van dit landhuis.

Locatie : Staatsbaan 259 Zulte

Wanneer : donderdag 10 oktober 2019 van 17 u tot 19 u

Villa Zulte met vijver

Za 12/10 | Opendeurdag K-Tower | Kortrijk

Op zaterdag 12 oktober zet de K-Tower in Kortrijk zijn deuren voor u open van 10 u tot 11 u. Wees welkom en neem een kijkje in de 2 modelappartementen. 

Deze woontoren is gelegen in de Diksmuidekaai 11 te Kortrijk. Laat u verrassen door de unieke locatie en de stijlvolle inrichtingen die gerealiseerd werden in samenwerking met Philippe Samyn & Partners. Onze agent Andres Denutte voorziet u ter plaatse van alle gewenste informatie en beantwoordt al uw vragen. 

Locatie : Diksmuidekaai 11 Kortrijk

Wanneer : zaterdag 12 oktober 2019 van 10 u tot 12 u

Nu al meer weten? Klik hier en ontdek de exclusieve K-Tower.

appartement te koop K-Tower Kortrijk
appartement te koop K-Tower Kortrijk
Nieuwbouwzondag 20 oktober

Zo. 20/10 | NIEUWBOUWZONDAG

Op 20 oktober trakteert Nieuwbouwzondag elke geïnteresseerde op een opendeurdag van verschillende nieuwbouwprojecten. Twijfel niet langer en vergelijk de troeven van elk appartement. Laat u informeren door onze aanwezige makelaars en vind het antwoord op al uw vragen.

Deelnemende projecten van ERA Becue :

1) Residentie De Valk - Moderne, ruime nieuwbouw appartementen in het centrum van Deerlijk. Klik hier voor meer details.

2) Molenkant - Uniek gelegen residentie aan de oevers van de Leie. Het is een combinatie van ruimte en rust. Klik hier voor meer details.

3) Residentie Overleie - Kleine omvang (slechts 4 appartementen!), wat een authentiek gevoel creëert. Toch is er het hedendaagse comfort en een moderne inrichting. Klik hier voor meer details.

Tot dan!

Tweewekelijks | Infokantoor Dac'art

Het project Dac'art staat voor de kunst van het wonen. Er worden 54 appartementen en 7 penthouses gebouwd aan de Zuidkaai 2 in Izegem. Alle entiteiten beschikken over 1 tot zelfs 4 terrassen en kijken uit op de binnentuin of het kanaal. Toekomstige bewoners vinden hier de ideale combinatie tussen rust en alle voordelen van Izegem vlakbij. 

Wenst u meer uitleg, kom dan zeker langs op het infokantoor. Wij zijn tweewekelijks bij Dac'art ter plaatse aanwezig, op zaterdag telkens van 13u30 - 15u.

Klik hier alvast voor meer informatie online.

nieuwbouw appartement in Izegem
Mooi modelappartement gelegen te Izegem in het project Dac'art

Opendeurdagen in modelappartement Molenkant | Harelbeke

De volgende datums zal Aurélie Baas een opendeur houden in de modelappartementen van de Molenkant (telkens van 10u tot 12u); 8/06, 6/07, 3/08, 31/08, 28/09, 26/10, 23/11 en 21/12

Om de maand openen we opnieuw de deuren van het modelappartement. Iedereen is welkom, zonder afspraak. Indien u toch liever even belt op voorhand om zeker te zijn, aarzel niet en bel ons gerust op 056 75 57 47. De ingang vind je in de Rietvoornstraat te Harelbeke (zijstraat van de Stedestraat), waar je de pijlen volgt tot aan de inkom. 

De opendeurdagen worden 1 keer per maand georganiseerd telkens van 10u - 12u. Iedereen welkom! 

De site is gelegen op een rustige ligging met een uniek spectaculair panorama op de Leie of op een volledig nieuw ingericht groen park. Het wordt een beleving waarbij wonen en natuur geïntegreerd worden. Indien u de komende jaren zou beslissen om een appartement aan te kopen, kunnen wij u aanbevelen om dit enkel nog te doen wanneer u een dergelijk extra belevingspakket aangeboden wordt. 

U kan kiezen tussen: één, twee of drie slaapkamers, met een terras van 10 m² tot 40 m². De gelijkvloerse appartementen beschikken bijkomend over een eigen tuintje van 50 m² in fase 2. Ondergronds worden er autostaanplaatsen, fietsstallingen en individuele bergingen ingericht. Bovendien zijn alle appartementen BEN. Dit wilt zeggen Bijna Energie Neutraal. 75% van alle appartementen zullen een E-peil hebben van 30 of minder! 

Klik hier voor meer informatie

appartement te koop Harelbeke nieuwbouw project Molenkant wonen langs het water
nieuwbouw project Molenkant wonen langs het water

Bienvenue chez ERA Becue

Acheter ou vendre ? Les agents immobiliers ERA donnent des conseils professionnels et axés sur les résultats. 
Vous trouverez certainement un agent immobilier ERA près de chez vous. 
Devenez agent immobilier ERA ? Découvrez l'effet ERA.

Biens en vedette de ERA Becue