BQ Agenda

Als dynamisch immokantoor doen we veel meer dan de klassieke publicaties op vastgoedsites. Naast de publicaties in toonaangevende week- en maandbladen, onze Facebookpagina, mailings en tal van andere zaken, organiseren we events. Wekelijks staan er activiteiten in onze agenda gepland met als doel de verkoop te stimuleren. Dit kan een opendeurdag zijn, een lanceermoment, een ERA Open Huizen Dag, een informatieavond, enzovoort. 

Hieronder vind je steeds een up-to-date overzicht van de geplande activiteiten. 

16/09 | Lanceermoment van het landhuis van de architect Quackelbeen.

Welkom op zaterdag 16/09 op het lanceermoment van deze prestigieuze villa. Op deze dag kan u een bezoek doen (enkel op afspraak) en een bod uitbrengen onder gesloten omslag.  

Via de majestueuze oprijlaan ontdekt u deze verborgen parel. Wanneer u onder de poort doorrijdt, komt u zowaar in een sprookje terecht. Het prachtig aangelegde domein (6629 m²) met magnifieke vijver omringd het karaktervolle landhuis, dat gebouwd werd door en voor architect Quackelbeen. Dit landhuis is één en al warmte en gezelligheid. De woning doet u van de ene verwondering in de andere vallen: warme parketvloeren uit een frans kasteel, deuren in de stijl van Louis XIII, originele gotische balken uit een bourgondische kapel, ... Kortom, standing van het hoogste niveau. Ontdek deze 800 m² bruikbare leefruimte en laat u betoveren.

Locatie: Staatsbaan 259 te Zulte 

Klik hier voor meer informatie.

riante villa te koop, unieke woning, vijver, landhuis
unieke villa te koop met vijver, landhuis te koop

23/09 | Opendeurmoment in de nieuwbouw woningen van Huysman te Zwevegem en Heule

Droom van je een nieuwbouw woning, maar is het zelf bouwen of laten bouwen te omslachtig? Dan kan één van de woningen van Huysman een oplossing bieden.  

We hebben 3 projecten lopen; in Zwevegem, Heule en Harelbeke. Allen met hun eigen architectuur en troeven. Alle huizen zijn conform aan de hedendaagse normen. 

Zaterdag 23 september openen we tussen 10u en 12u de deuren van de projecten in Zwevegem en Heule. 

Paul Ferrardstraat te Zwevegem: Deze nieuwe woonwijk bestaande uit 15 huizen en biedt woningen aan die tot in de puntjes afgewerkt zullen worden en voorzien zal zijn van een ruime garage met uitweg. 

- Molenstraat te Heule:  Hier worden 10 ruime gezinswoningen gebouwd, in een doodlopende straat. Deze zijn gelegen in een kindvriendelijke buurt wordt, op een boogscheut van het centrum van Heule en op 10 minuten van Kortrijk.  De woningen beschikken telkens over vier slaapkamers waardoor ook grote gezinnen hier hun meug kunnen vinden. 

Molenstraat te Heule, nieuwbouw, huis te koop Heule
nieuwbouw woning Zwevegem, Huis te koop Zwevegem, immo Zwevegem

23/09 | opendeurmoment in het nieuw modelappartement van Campens II

Op zaterdag 23/09 openen we de deuren van het nieuw modelappartement van Campens II in de Wagenweg te Harelbeke. Ontdek dit project tijdens uw bezoek en ervaar wat het zou zijn om daar te wonen. Onze makelaars zullen ter uw beschikking staan om al uw vragen te beantwoorden.  

Residentie Campens II is het nieuwe, exclusieve project dat wordt opgetrokken op de hoek van de Wagenweg en de Ballingenweg en geniet hierdoor van een topligging op wandelafstand van de markt, winkels, restaurant en openbaar vervoer. Bovendien op slechts een steenworp verwijderd van de kronkelende Leie. 

Klik hier voor meer informatie over deze nieuwbouw appartementen. 

 

Campens, nieuwbouw appartement, harelbeke
campens nieuwbouw appartement

7/10 | ERA Open Huizen Dag

Op 30 dagen telkens 1 huis bezoeken... of op 1 dag 30 huizen bezoeken? 

Welkom tijdens de ERA Open Huizen Dag van 7 oktober! We hebben een 30 tal deelnemende woningen die zonder afspraak op het aangeduide tijdstip bezocht kunnen worden. Onze ervaren makelaars zijn aanwezig om al uw vragen te beantwoorden. 

Klik hier om alle deelnemende panden te bekijken. 

ERA Open Huizen Dag, ERA Becue, opendeur woningen

Tweewekelijks op zaterdag tussen 10u en 12u | Opendeur in modelappartement Molenkant te Harelbeke

Om de twee weken openen we de deuren van het modelappartement. Iedereen is welkom, zonder afspraak. Het beste is om op voorhand het kantoor te contacteren om na te gaan welke weken onze makelaar aanwezig zal zijn. De ingang vind je in de Stedestraat te Harelbeke, waar je de pijlen volgt tot aan de inkom. 

Wegens bouwverlof zijn er geen opendeurdagen in het modelappartement op 22/07/2017 en 29/07/2017.

De site is gelegen op een rustige ligging met een uniek spectaculair panorama op de Leie of op een volledig nieuw ingericht groen park. Het wordt een beleving waarbij wonen en natuur geïntegreerd worden. Indien u de komende jaren zou beslissen om een appartement aan te kopen, kunnen wij u aanbevelen om dit enkel nog te doen wanneer u een dergelijk extra belevingspakket aangeboden wordt.

U kan kiezen tussen: één, twee of drie slaapkamers, met een terras van 10 m² tot 40 m². De gelijkvloerse appartementen beschikken bijkomend over een eigen tuintje van 50 m² in fase 2. Ondergronds worden er autostaanplaatsen, fietsstallingen en individuele bergingen ingericht. Bovendien zijn alle appartementen BEN. Dit wilt zeggen Bijna Energie Neutraal. 75% van alle appartementen zullen een E-peil hebben van 30 of minder! De bouwwerken zijn gestart en zullen afgerond zijn na de zomer van 2017. 

Klik hier voor meer informatie

appartement te koop Harelbeke nieuwbouw project Molenkant wonen langs het water
nieuwbouw project Molenkant wonen langs het water

Elke zaterdag tussen 10u en 12u | Opendeur in modelappartement Park 1302 te Kortrijk

Elke zaterdag verwelkomen we jullie in het modelappartement van Park 1302, waar je langs mag komen zonder afspraak. We zijn steeds aanwezig in het appartement, maar er is een mogelijkheid om ook de woningen te bezichtigen. 

Park 1302 biedt plaats aan 81 comfortabele en eigentijdse appartementen ondergebracht in 2 gebouwen. Je vindt er een grote variatie aan appartementstypes met 1, 2 of 3 slaapkamers. Elk appartement heeft een ruim terras met zicht op het park, waardoor wonen in het groen echt vorm krijgt. Fietsenberging, private kelderbergingen en ondergrondse autostaanplaatsen aanwezig!

Wie meer ruimte nodig heeft, vindt beslist zijn gading in het gevarieerd woningaanbod. In Park 1302 vind je woningen met 2 tot 5 slaapkamers, met een plat dak of in puntvorm, op een hoek of netjes in de rij, met 2 of 3 bouwlagen. Voor elk wat wils dus! De harmonieuze afwisseling van gevelmaterialen creëert een boeiend straatbeeld. Elke woning heeft een mooie privétuin en grote lichte leefruimtes. De ruimtes van elke woning worden optimaal benut met veel gevoel voor licht en comfort, duurzame materialen, een moderne keuken en een luxueuze badkamer geven je woning het comfort dat je verdient.

Klik hier voor meer informatie

huis te koop kortrijk ERA Becue nieuwbouw woningen
appartement te koop kortrijk ERA Becue nieuwbouw park 1302

Bienvenue chez ERA Becue

Acheter ou vendre?
Les agents immobiliers ERA donnent des conseils professionnels et axés sur les résultats.
Vous trouverez certainement un agent immobilier ERA près de chez vous.

Biens en vedette de ERA Becue