BQ Agenda

Als dynamisch immokantoor doen we veel meer dan de klassieke publicaties op vastgoedsites. Naast de publicaties in toonaangevende week- en maandbladen, op immosites, onze Facebookpagina, Instagram (@era_becue), mailings en tal van andere zaken, organiseren we ook events. Wekelijks staan er activiteiten in onze agenda gepland met als doel de verkoop te stimuleren. Dit kan een opendeurdag zijn, een lanceermoment, een ERA Open Huizen Dag, een informatieavond, ... 

Hieronder vindt u steeds een up-to-date overzicht van de geplande activiteiten. 

15/12 | Opendeur 1e modelappartement van De Vlieger

Kom langs op 15/12 van 10u tot 12u om het eerste modelappartement van het gebouw De Vlieger te bezichtigen. Op de voormalige Bekaertsite werden er in de eerste fase van het project 'Leanderhof' 4 gebouwen geplaatst; De Wals, De Soudé, De Courbe en De Vlieger. 

De appartementen van De Vlieger zijn ontworpen naar het unieke smart-one concept. De gedachtengang om de ruimtes zo efficiënt mogelijk in te delen werd hier toegepast, waardoor je een bijzonder ruim gevoel krijgt in deze appartementen.

Waar: Bekaertstraat te Zwevegem. Wanneer: zaterdag 15 december tussen 10u en 12u.

Voor meer informatie over het project, klik hier.  

De Vlieger is het vierde gebouw van het Leanderhof. Een nieuwbouw project in het centrum van Zwevegem. De appartementen worden gebouwd volgens het smart-on principe, wat betekend dat ze de verloren ruimtes zoals een gang slim weg gewerkt hebben en er dus meer ruimte is voor de leefruimtes zoals een living en keuken
appartementen te koop in de Vlieger. 17 november is het de opendeur van het eerste modelappartement. kom langs tussen 10u en 12u.

12/01 | opendeur in het modelappartement van de K-Tower

Op zaterdag 12 januari openen we de deuren van de modelappartementen van de K-Tower van 14u tot 16u. Kom langs zonder afspraak in de Diksmuidekaai 11 te kortrijk.  

De K-Tower is een exclusieve woontoren aan de leieboorden van Kortrijk, waar je kan wonen met een panoramisch zicht. Als je onlangs in kortrijk geweest bent, zal deze ongetwijfeld uw aandacht getrokken hebben. Het architecturaal design wordt gekenmerkt door de spiegels, waardoor de toren 'verdwijnt' in zijn omgeving. Het is precies alsof je door het gebouw kan kijken. Ook het interieur van de appartementen is luxueus afgewerkt met oog voor detail. 

Klik hier voor meer informatie. 

k tower te koop in kortrijk. nieuwbouw appartementen met een panoramisch zicht
k tower, toren te Kortrijk te koop. nieuwbouw appartementen met zicht op kortrijk

Tweewekelijks | Infokantoor Dac'art

Het project Dac'art staat voor de kunst van het wonen. Er worden 54 appartementen en 7 penthouses gebouwd aan de Zuidkaai 2 in Izegem. Alle entiteiten beschikken over 1 tot zelfs 4 terrassen en kijken uit op de binnentuin of het kanaal. Toekomstige bewoners vinden hier de ideale combinatie tussen rust en alle voordelen van Izegem vlakbij. 

Wenst u meer uitleg, kom dan zeker langs op het infokantoor. Wij zijn tweewekelijks bij Dac'art ter plaatse aanwezig, op zaterdag telkens van 13u30 - 15u.

Klik hier alvast voor meer informatie online.

Nieuwbouwappartement Izegem
Appartementen te koop Izegem Dac'art

Opendeurdagen in modelappartement Molenkant | Harelbeke

De volgende datums zal Aurélie Baas een opendeur houden in de modelappartementen van de Molenkant; 25/08, 15/09, 13/10, 10/11, 22/12.  

Om de twee weken openen we opnieuw de deuren van het modelappartement. Iedereen is welkom, zonder afspraak. Indien u toch liever even belt op voorhand om zeker te zijn, aarzel niet en bel ons gerust op 056 75 57 47. De ingang vind je in de Stedestraat te Harelbeke, waar je de pijlen volgt tot aan de inkom. 

De opendeurdagen worden tweewekelijkse georganiseerd telkens van 10u - 12u. Iedereen welkom! 

De site is gelegen op een rustige ligging met een uniek spectaculair panorama op de Leie of op een volledig nieuw ingericht groen park. Het wordt een beleving waarbij wonen en natuur geïntegreerd worden. Indien u de komende jaren zou beslissen om een appartement aan te kopen, kunnen wij u aanbevelen om dit enkel nog te doen wanneer u een dergelijk extra belevingspakket aangeboden wordt. 

U kan kiezen tussen: één, twee of drie slaapkamers, met een terras van 10 m² tot 40 m². De gelijkvloerse appartementen beschikken bijkomend over een eigen tuintje van 50 m² in fase 2. Ondergronds worden er autostaanplaatsen, fietsstallingen en individuele bergingen ingericht. Bovendien zijn alle appartementen BEN. Dit wilt zeggen Bijna Energie Neutraal. 75% van alle appartementen zullen een E-peil hebben van 30 of minder! De bouwwerken zijn gestart en in volle ontwikkeling. 

Klik hier voor meer informatie

appartement te koop Harelbeke nieuwbouw project Molenkant wonen langs het water
nieuwbouw project Molenkant wonen langs het water

Bienvenue chez ERA Becue

Acheter ou vendre ? Les agents immobiliers ERA donnent des conseils professionnels et axés sur les résultats. 
Vous trouverez certainement un agent immobilier ERA près de chez vous. 
Devenez agent immobilier ERA ? Découvrez l'effet ERA.

Biens en vedette de ERA Becue