Nieuwbouw

Era De Piramide verkoopt niet enkel huizen, appartementen en bouwgronden maar heeft ook een groot aanbod aan nieuwbouw-appartementen. 

 

De Beel - Diest

www.debeel.be

Door een hedendaagse, tijdloze architectuur en een unieke ligging te verenigen in een toegankelijk en groen woonproject; bewijst Residentie De Beel dat luxueus en mooi wonen kan voor een betaalbare prijs.
Vijftig kwaliteitsvolle appartementen, opgedeeld in vier woonblokken, vormen samen Residentie De Beel. Elk appartement is voorzien van een buitenterras of tuin op de gelijkvloerse verdieping. Door het gebruik van grote ramen is er een maximum aan lichtinval. De aangename sfeer en uitstraling maken van Residentie De Beel een uitstekend woonproject. 
Net buiten het centrum van het bruisende Diest, op een boogscheut van de aansluiting met de E314, kadert het woon project in een oase van rust. U woont op amper 6 minuten wandelen van het centrum. 
Oriëntatie De oriëntatie van elk appartement werd zorgvuldig naar het zuiden gericht zodat elke bewoner optimaal kan genieten van de zon. Elk woonblok is uitgepuurd tot in de details zodat de architectuur de omgeving nooit domineert. Dit geeft het grote voordeel dat het langs alle zijden gelijkwaardig benaderd kan worden, zonder dat er een voor­ of achterzijde ontstaat. Zonne-energie In het kader van duurzame energie wordt een installatie met fotovoltaïsche zonne­energie voorzien voor alle gemeen schappelijke delen, zo ook voor de verlichting van tuin en binnengebied. 
De werken zijn in uitvoering. Maak een afspraak in ons kantoor en kom de plannen bekijken per appartement. 
 

 

De Oevers - Halen 

www.deoevers.be

Halen is de voorbije jaren uitgegroeid tot een van de meest geliefde en opgezochte woonplaatsen. Daar heeft de interessante verbinding met autosnelwegen ongetwijfeld wat mee te maken, al zit er volgens ons meer tussen. Halen combineert immers het comfort van een stad met de rust van landelijk wonen.
De Oevers is een woonproject dat bestaat uit uit twee blokken en 37 appartementen: het A­ gebouw langs de Nederstraat en het B­gebouw tussen het verkeersluwe Begijnhofplein en de Velpe. 
Het project spiegelt zich aan de woongebouwen waar het bij aansluit. Het is 'familie' van projecten als De Rivieren en Aan Het Water. Zowel het gebruik van materialen als de vorm sluiten aan, zonder ze echter te kopiëren. De perfecte match tussen de bouwheer en de architect heeft er met andere woorden voor gezorgd dat De Oevers helemaal is afgestemd op de omgeving. Banken, bakkers, supermarkten, cafeetjes en restaurants: alles ligt om de hoek. Dit echter zonder in te boeten op de rust.
Het zal u dan ook niet verbazen dat de voorverkoop vlot loopt. Indien u zeker wilt zijn van uw toekomst in Halen, maak dan nu een afspraak in ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek en wandel samen met onze projectverantwoordelijke langs de werf.

 

 

De Blekerij - Diest

Wie vastgoed koopt, moet keuzes maken, wordt wel eens gezegd. Niet in woonproject De Blekerij. Met 68 appartementen, 2 woningen en 2 handelszaken is er immers voor ieder wat wils. Het woonproject is bovendien gelegen aan de Demer, het station én op een steenworp van het centrum. Hier woont u rustig, en heeft u tegelijkertijd alles bij de hand voor een actief leven.
Over de locatie hebben we alleen maar lovende woorden. De Blekerij ligt aan het station van Diest, een omgeving waarvoor de komende jaren een flinke opwaardering is gepland. Pendelaars kunnen letterlijk de straat oversteken om hun trein of bus te pakken. Mensen die meer van rust houden, vinden hun gading in de prachtige binnentuin aan de Demer. Inwoners uit Diest weten: dankzij de recente heropening van de rivier, is deze hipper dan hip.
Duurzame materialen De Blekerij voldoet op elk vlak aan het moderne wooncomfort dat vandaag van een appartement verwacht wordt. Binnenin wordt alles ingericht met het oog op gemak en kwaliteit. En kwalitatief wonen, dat betekent duurzaam wonen. Daarom worden er geen compromissen gesloten op vlak van materiaalkeuze en afwerking. Deze materialen zijn nooit opvallend, maar schitteren door hun ingetogen klasse en slimme details. Ze zouden pas opvallen als ze er niet meer zijn.
De terrassen zijn inpandig, behalve aan de zijde van de Demer, waar ze naar buiten gericht worden. De architecten kozen voor sympathieke rood­grijze gevels en aangename volumes: niet alleen mooi en tijdloos, maar ook perfect passend in de buurt.
Blikvanger Frisse lucht en groen zijn nooit veraf dankzij de gemeen schappelijke binnentuin, een plek van ontmoeting en dialoog voor jong en oud. Zitbanken, rododendrons, hazelaars en een treurwilg als blikvanger maken van deze tuin een oase van rust. Onder het gebouw is er ten slotte een ruime en vlot toegankelijke parking voorzien. U merkt het: niets wordt aan toeval overgelaten. Een appartement in De Blekerij zal vandaag, morgen en in de toekomst voldoen aan uw wensen. 

 

Bienvenue chez ERA De Piramide

Acheter ou vendre ? Les agents immobiliers ERA donnent des conseils professionnels et axés sur les résultats. 
Vous trouverez certainement un agent immobilier ERA près de chez vous. 
Devenez agent immobilier ERA ? Découvrez l'effet ERA.

Biens en vedette de ERA De Piramide