Open Huizen Dag

Zet uw woning in de kijker op ERA Open Huizen Dag


Driemaal per jaar vindt de nationale ERA Open Huizendag plaats. Hèt moment bij uitstek waarop alle ERA-immomakelaars doorheen België de deuren openen van appartementen en huizen uit het aanbod. Ook wij zijn elke keer van de partij met huizen te koop in Hasselt, Zonhoven en Herk-De-Stad. Maar welke voordelen biedt dit juist? Een overzicht.

Een warm welkom voor duizenden kandidaat-kopers

Potentiële kopers kunnen tijdens deze zaterdag alle huizen en appartementen te koop die hun interesse opwekken vrijblijvend en zonder afspraak bezoeken. De bezoekuren worden telkens enkele weken op voorhand aangekondigd zodat zij zich zo goed mogelijk kunnen voorbereiden

Een mooie opportuniteit voor vele verkopers

Als verkoper van een pand, verzekeren we u dat wij in de periode voor de Open Huizen Dag een opvallende online reclamecampagne lanceren, waarvan elke deelnemende woning mee geniet. De Open Huizen Dag verlaagt immers de drempel om kopers over de vloer te krijgen en biedt een serieuze kans op resultaat. Zo vond een kwart van de woningen tijdens vorige Open Huizen Dagen een nieuwe eigenaar.

De volgende editie vindt plaats in oktober 2017.

Contacteer ons voor meer informatie


ERA Koper Wachtzaal

Krijg updates van uw favoriete immo met ERA Koperwachtzaal


Een sterkte van samenwerken met een ERA-makelaar is het ruime netwerk en kleinigheden die net wat meerwaarde geven. Zo beschikken wij over een ERA Koperwachtzaal waarmee wij gericht kunnen inspelen op uw wensen. Bent u bijvoorbeeld specifiek op zoek naar een huis te koop in Hasselt of een appartement te koop in Zonhoven, dan kunt u dit aan de hand van een gepersonaliseerde zoekopdracht aan ons doorgeven. U wordt dan als eerste op de hoogte gebracht als er zo'n woning in onze immo-portefeuille aangeboden wordt. 

Blijf op de hoogte over woningen van uw voorkeur


Benieuwd wat ons actueel aanbod voor u in petto heeft?

Bienvenue chez ERA Nobis

Acheter ou vendre?
Les agents immobiliers ERA donnent des conseils professionnels et axés sur les résultats.
Vous trouverez certainement un agent immobilier ERA près de chez vous.

Biens en vedette de ERA Nobis