Nieuwbouw

Zorgeloos investeren kan als u kunt vertrouwen op ons ervaren team dat u op een professionele manier zal begeleiden en een antwoord zal geven op al uw vragen en dit zowel op juridisch, fiscaal als op bouwtechnisch vlak. Zowel ons immokantoor in Dilbeek als in Ternat waarborgt u dat ieder project nauwlettend in de gaten wordt gehouden inzake locatie, zicht op meerwaarde en rendement, kwaliteitsafwerking met duurzame materialen, energienormen, solvabiliteit van de ontwikkelaar en strikte controles van alle juridische waarborgen (Wet Breyne, bankwaarborgen en aansprakelijkheid).

Een overzicht van onze huidige projecten:


 

Residentie Feliz te Groot-Bijgaarden

Residentie FELIZ ligt op 300 meter van het centrale dorpsplein van Groot-Bijgaarden met zijn lokale handels- en horecazaken. De 2 gebouwen met elk 14 appartementen worden gebouwd langs een nieuwe toegangsweg die loodrecht aansluit op de Bosstraat, zodat elk appartement geniet van een ideale en open oriëntatie naar het zuiden. Ondergronde parkeerplaatsen en kelders.

Residentie FELIZ combineert energiezuinig en duurzaam wonen met een zonnige oriëntatie en uitstekende bereikbaarheid. Wonen op wandelafstand van de dorpskern betekent natuurlijk boodschappen te voet kunnen doen of met de fiets, of genieten van een aperitiefje en lunch op het dorpsplein. Zonder dagelijkse stress vertrekken naar de kinderopvang, school, sporthal, muziekschool en bovendien een ruime keuze aan openbaar vervoer voor uw woonwerkverkeer, met een vlotte verbinding naar de Brusselse ring.

Klik hier voor een virtueel bezoek of neem een kijkje op de projectwebsite.

 

 

 

 

Project  Kasteelzicht te Dilbeek (Sint-Ulriks-Kapelle)

Dit kleinschalig project is uitstekend gelegen op 500 m van de dorpskern van Sint-Ulriks-Kapelle (Brusselstraat 609) en bestaat uit 4 ruime appartementen met zuidgerichte terrassen. De ligging van het project heeft een aantal unieke troeven:
- een zuidoost oriëntatie voor alle appartementen;
- een grote gemeenschappelijke tuin naar het zuiden georiënteerd;
- een privé garage per appartement;
- op de verdiepingen een prachtig vergezicht op het groengebied aan de zuidkant;
- ons project ligt op 5 minuten wandelafstand van de dorpskern van Sint-Ulriks-Kapelle met zijn kleuterschool en lagere school, Kasteel La Motte met een waaier aan culturele activiteiten, en de familiale voetbalclub BOKA United;
- de bushalte van de Lijnbus 355 (Liedekerke-Brussel Noord) garandeert een gemakkelijke woon-werkverbinding met de hoofdstad;
- een ruime keuze aan lokale handelszaken met slagerij/traiteur De Knop op slechts enkele stappen, en verschillende supermarkten en horecazaken in de onmiddellijke nabijheid.

Ontdek hier een van de appartementen of contacteer ons voor meer info

 


 

Kasteelzicht - Sint-Ulriks-Kapelle

Residentie Rivieren te Ganshoren

Residentie RIVIEREN biedt comfortabel en rustig wonen in een kleinschalig en kwaliteitsvol nieuwbouwproject met 13 ruime appartementen en 6 woningen met  zon georiënteerde, ruime terrassen (oost/west) of privatieve tuintjes (oost), eigen kelder en garage/parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage. De binnenafwerking van ieder appartement en iedere woning is volledig naar eigen keuze volgens het lastenboek.

Residentiële topligging in een aangename gemeente met lokale handelszaken, supermarkten en de populaire Jetse zondagsmarkt op wandelafstand. In de nabijheid van het Albert Park, Boudewijnpark, Moeras van Jette-Ganshoren en Elizabethpark. Het station van Jette ligt op amper 12 minuten te voet. Perfecte bereikbaarheid via de Brusselse ring (5 min).

Dit unieke project wordt gebouwd met aandacht voor energie, milieu en duurzaam wonen en met respect voor alle eisen inzake een uitstekende energieprestatie en een gezond binnenklimaat.

Lees meer


 

Parkresidentie Wivina te Groot-Bijgaarden

U huivert bij het idee aan een regulier rust- en verzorgingstehuis ? Parkresidentie Wivina met zorggarantie, in Dilbeek biedt een uniek en exclusief alternatief. Ontdek een uitzonderlijke nieuwbouw met 65 assistentiewoningen/service-flats (bewoonbare oppervlakte variërend tussen 87 m² en 128 m²) binnen de beschermde kloostermuren van het 10 ha grote parkdomein van het historische Sint-Wivinaklooster.

Een onvergelijkbare woonervaring in een exclusieve omgeving, met levenslange zorggarantie op maat en een dienstenaanbod waaruit u in alle vrijheid kiest. De woonformule die actieve of zorgbehoevende senioren toelaat levenslang zelfstandig te wonen in alle comfort : een residentie met ergonomische architectuur en inrichting in een authentieke abdijtuin waarin het elk seizoen heerlijk vertoeven is. Wonen in een oase van rust en groen met de stad in de onmiddellijke nabijheid.

Exclusief en zorgeloos wonen na een actieve beroepsloopbaan of vandaag al veilig investeren in uw toekomst?

Lees meer

 


 

Parkresidentie Wivina te Groot-Bijgaarden

Residentie Mistral te Ganshoren

Dit kleinschalig nieuwbouwproject met 24 appartementen bevindt zich op de hoek van de Vandervekenstraat en Negen Provincieslaan. 

Alle appartementen beschikken over ruime terrassen die naar het westen gericht zijn.

Lokale handelszaken en Basilix Shopping op wandelafstand. Omringd door uitgebreide groene zones : Laarbeekbos, Park ter Rivieren, Zavelenberg, Koning Boudewijnpark, Albertpark.

Diverse sportfaciliteiten om de hoek. Uitstekende bereikbaarheid via de Brusselse ring.

Ruime keuze aan openbaar vervoer (trein, tram, bus) in de onmiddellijke omgeving.

De Maquette en het lastenboek zijn beschikbaar op kantoor.

Lees meer 

 


 

Residentie Bigardis te Groot-Bijgaarden

Residentie BIGARDIS is een kleinschalig en kwaliteitsvol nieuwbouwproject met een uitzonderlijke ligging op een achtergelegen landelijk terrein met een privatieve dreef.  

De 7 appartementen in dit exclusieve project liggen op wandelafstand van het handelscentrum van Groot-Bijgaarden en het openbaar vervoer.

Wij bieden u optimaal wooncomfort met een tijdloze en  strakke architectuur, grote raampartijen die het daglicht overvloedig binnen brengen en het doorkijkgevoel naar de groene omgeving garanderen.

De ruime woonterrassen en/of privé-tuinen zorgen voor een exclusief buitengevoel.

De appartementen zijn volledig ingericht en instapklaar met een uitzonderlijk hoge afwerkingsgraad naar eigen keuze, uitstekende akoestische en thermische isolatie (energieprestatiepeil max E50 !), vloerverwarming, zonnepanelen, lift, 2 parkeerplaatsen per appartement (1 buitenparking en 1 ondergronds) en privé-bergingen.

Lees meer

 


 

Residentie Bigardis te Groot-Bijgaarden

Bienvenue chez ERA Visie Plus

Acheter ou vendre?
Les agents immobiliers ERA donnent des conseils professionnels et axés sur les résultats.
Vous trouverez certainement un agent immobilier ERA près de chez vous.

Biens en vedette de ERA Visie Plus