Unieke verkoopstroeven

Als partner van het uitgebreide ERA-netwerk, bieden we een service aan die nog verder gaat van vele andere immomakelaars. Benieuwd naar al die extra's die we voor u in petto hebben? U vindt ze hier in een notendop terug: 

ERA Virtual Tour 

Deze 360° tour van uw woning is een fantastische tool. Het laat kandidaat-kopers toe vanuit hun eigen thuis úw huis virtueel te bezoeken. Het verhoogt dus uw kansen op een vlotte én goede verkoop:

 • In de uitgebreide fotogalerij krijgen ze een eerste indruk van de inrichting en sfeer van uw woning.
 • Een plattegrond van elke verdieping geeft een realistisch beeld van het volume en de positie van de kamers.
 • Panoramische filmpjes van de tuin en de verschillende ruimtes brengen hen binnen in de virtuele wereld van uw woning. Bijna echt, en zeer overtuigend.

De Virtual Tour maakt uw bezoekers interessanter

 • U ontvangt enkel bezoekers die geïnteresseerd zijn in uw woning. Ze komen namelijk goed voorbereid aanbellen én dus bespaart u tijd en moeite.
 • Meer kandidaat-kopers kunnen uw woning ontdekken en herbekijken op het moment en het ritme dat zij verkiezen.
 • Meer efficiëntie en meer comfort voor koper en verkoper. De Virtual Tour is een reële verkoopstroef.

ERA Comfort Garantie

Een huis kopen zonder extra zorgen

De aankoop of verkoop van een huis of appartement is een van de belangrijkste beslissingen in je leven. Je wil dan ook graag een huis zonder verborgen gebreken of slechte installaties. Daarom garandeert de ERA Comfort Garantie het normaal functioneren van de vaste mechanische installaties die in de woning aanwezig zijn. 

Wat is de ERA Comfort Garantie?

Samen met Europ Assistance ontwikkelden we de ERA Comfort Garantie. Deze gratis waarborg dekt de werking van alle vaste mechanische installaties in je huis of appartement. Tot 16 maanden na de ondertekening van de onderhandse koopovereenkomst (compromis) sturen we zo snel mogelijk een vakman om de bestaande installaties in de woning te herstellen. 

Ontdek verder in de pagina alle details. Of download onze folder met alle informatie

Probleem? Zo kosteloos opgelost!

Bij een defect zorgt een degelijke vakman zo snel mogelijk voor de herstelling. Verplaatsing, werkuren en vervangstukken worden terugbetaald. Deze waarborg geldt tot 16 maanden na de ondertekening van de onderhandse koopovereenkomst (compromis).

 

Wat valt er onder de ERA Comfort Garantie?

De basisdekking garandeert het normaal functioneren van de vaste mechanische installaties die in de woningaanwezig zijn. Onder deze basisdekking voor de mechanische installaties vallen:

 • loodgieterswerk binnenshuis zoals zichtbare bovengrondse gas-, afvoer- en waterleidingen 

 • centrale verwarmingsinstallatie op elektriciteit, gas of stookolie en de daarop aangesloten radiatoren 

 • elektrische convectoren, als zij de enige warmtebron vormen voor sanitaire voorzieningen binnenshuis aan toiletten, wastafels, bad en douche 

 • warmwaterinstallatie op stookolie, gas of elektriciteit 

 • elektriciteitsvoorzieningen, van een eenvoudige deurbel tot de complete goedgekeurde bedrading in huis, inclusief wandcontactdozen en lichtschakelaars 

 • jacuzzi: filters, luchtpomp en verwarming 

 • zwembad: filters, verwarming, motor, cilinderkop, relais, compressor, terugslagklep en het niet-ingegraven pijpwerk van en naar het zwembad 

 • waterverzachter en drinkwaterpomp, met beperking tot één toestel

Nog meer zekerheid.

De formule Comfort+ is een aanvullende optie die ook de vast ingebouwde keukenapparatuur dekt: fornuis of kookplaat, oven, magnetron, koelkast, afzuigkap, afwasmachine, droogkast ... Deze toestellen dienen vermeld te zijn op je garantiecertificaat. Je ERA-makelaar vertelt je graag meer over deze extra dekking.

 

Met deze bijstand speel je op safe.

Onze bijstandsdienst is 24 uur per dag bereikbaar en dat zeven dagen op zeven. Je belt gewoon naar het nummer 02 541 91 36 van Europ Assistance.

De ERA Comfort Garantie beschermt je voldoening over je nieuwe thuis. Van badkamer tot keuken en alles daartussen.

De ERA Comfort Garantie is geen verzekering maar een servicegarantie. Aangezien het niet over nieuwbouw en nieuwe apparatuur gaat dekt deze garantie niet alle gebreken. Voor de volledige versie van de garantievoorwaarden verwijzen we graag naar het garantiecertificaat dat je van je makelaar kreeg. Heb je dit nog niet ontvangen, vraag het dan zeker. 

Ontdek ons aanbod met ERA Comfort Garantie.


ERA Immo Toye Verhuisdozen

ERA verhuisdoos

Verhuizen is nogal een werkje. En het is ook steeds hetzelfde liedje: als je ze nodig hebt, is er geen doos meer te vinden! Gelukkig schieten wij ook daar ter hulp. 

We hebben 10 grote verhuisdozen ter beschikking voor onze kopers en verkopers die makkelijk in elkaar te zetten zijn en gemaakt zijn van een stevig karton dat tegen een stootje kan. Aan de zijkant van de doos kan je ook opschrijven wat er precies in zit en aanvinken in welke ruimte de doos thuishoort. Handig! 

Contacteer ons om te kijken wanneer je ze het best ophaalt

Bienvenue chez ERA Immo Toye

Acheter ou vendre?
Les agents immobiliers ERA donnent des conseils professionnels et axés sur les résultats.
Vous trouverez certainement un agent immobilier ERA près de chez vous.

Biens en vedette de ERA Immo Toye