Waarom At Home?

Kwaliteit is onze prioriteit


ERA At Home streeft naar een optimale kwalitatieve dienstverlening voor al zijn klanten. Het motto ‘Kwaliteit is onze prioriteit’ staat bovenaan. Hierbij spelen zowel onze kopers als verkopers de hoofdrol. Doorheen het volledige koopproces staan wij klaar met advies en begeleiden wij de kopers en verkopers tot aan het moment dat ze bij de notaris de akte ondertekenen. Door een optimale begeleiding en goede communicatie kan onze klant, de verkoper, rekenen op het beloofde resultaat: een vlotte verkoop aan een correcte prijs! En dit 7/7, wij staan immers altijd paraat!

ERA At Home is als immokantoor in Wervik en Wevelgem thuis in alle facetten binnen de transacties van onroerend goed. Vorig jaar deden we de meeste verkooptransacties van alle ERA kantoren in België. Deze uitstekende prestatie zorgde er mede voor dat we opnieuw de prestigieuze titel van Gold Member in de wacht konden slepen.

Concreet begeleiden wij u graag bij:

1. Uw verkoop van:

2. Uw verhuur van:

3. Waardebepalingen/schattingen
We voeren een accurate en gefundeerde waardebepaling uit van uw pand of grond.

ERA @t Home gaat voor kwaliteit - Immokantoor Geluwe en Wevelgem

4. Vereiste attesten
We vragen voor u de wettelijke vereiste attesten bij verkoop en verhuur op. Zo zorgen we bij het verhuren van uw woning o.a. voor de opmaak van een gedetailleerde en deskundige plaatsbeschrijving.

5. Marketing-mix
Om panden zo snel mogelijk te verkopen en ons aanbod zo duidelijk mogelijk weer te geven aan de potentiële kopers, maken wij uitgebreid publiciteit voor uw eigendom. U kan uw pand of grond terugvinden in één of meerdere van onze etalages, in de geschreven pers, via folders en online op onze website. Ook op sociale media (Facebook & Instagram) adverteren wij geregeld onze panden. Bovendien kom je, als je je huis wilt verkopen, in onze ERA database terecht. Zo kunnen landelijk duizenden mogelijke kopers via andere ERA makelaars jouw pand raadplegen.

6. Verkavelingen
We helpen u bij het verkavelen van uw eigendom.

7. Projecten
We staan u bij bij de ontwikkeling van vastgoedprojecten, als adviseur van aannemingsbedrijven, architecten, beleggings- en projectontwikkelaars.

8. Uw zoektocht 
Natuurlijk helpen wij u ook graag bij de zoektocht naar uw 'nieuw verhaal'! Heel handig: op onze website kunt u uw zoekopdracht opslaan, zodat u als eerste de panden die voldoen aan uw eisen (qua prijs, regio, aantal slaapkamers, enz.) in uw mailbox ontvangt. Indien u niet direct uw ideale woning vindt op onze site .


Onze unieke ERA verkoopstroeven maken het verschil

ERA werd anno 1972 in de VS opgericht en is sinds 1995 ook actief op de Belgische vastgoedmarkt. Vandaag omvat ERA meer dan 2.300 onafhankelijke makelaarskantoren in 48 landen, waaronder meer dan 1.100 in 13 Europese landen. In België zijn er meer dan 100 ERA-kantoren aangesloten, stuk voor stuk door het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV) erkende makelaars. Elke dag wisselen wij bij ERA ons aanbod uit met onze collega-makelaars. 

Bij ERA kijken we verder dan uw woning lang is. Wij voelen ons verantwoordelijk bij alles wat we doen. En dat verklaart het succes van ERA. Half werk interesseert ons niet, wij zetten ons altijd voor de volle 100 procent in voor onze klanten. Ontdek de unieke voordelen van een ERA makelaar!

Bienvenue chez ERA At Home

Acheter ou vendre ? Les agents immobiliers ERA donnent des conseils professionnels et axés sur les résultats. 
Vous trouverez certainement un agent immobilier ERA près de chez vous. 
Devenez agent immobilier ERA ? Découvrez l'effet ERA.

Biens en vedette de ERA At Home