In de media

ERA Vander Cruyssen bekroond tot Silver Member

Aartselaar, 21 januari 2015 – Op zaterdagavond 17 januari kwamen vanuit heel België ERA-vastgoedmakelaars en hun medewerkers samen voor de ERA Awards Night 2015. Dit event stond helemaal in het thema van de jaren 20 en dat was geen toeval. ERA vierde namelijk ook het 20-jarig bestaan in België. Traditiegetrouw werden de ERA Awards uitgereikt aan makelaars die zich gedurende het afgelopen jaar lieten opmerken door hun bijzondere prestaties. Ook de top 10 en top 20 onder de ERA kantoren werden bekend gemaakt.

ERA Vander Cruyssen met vestigingen in Wetteren en Dendermonde ontving een Silver Member Award. Deze Award wordt toegewezen aan de makelaars die zichzelf tot de top-20 van de best draaiende Belgische kantoren uit het ERA-netwerk mogen rekenen.

Wim Vander Cruyssen, zaakvoerder, is terecht trots op zijn Award: “Uiteraard zijn wij zeer vereerd met deze erkenning. We laten dan ook niets aan het toeval over. Heel het team is extra gemotiveerd om onze klanten professioneel te begeleiden bij de verkoop of aankoop van hun woning. Het is dankzij hun inzet en vakmanschap dat ERA Vander Cruyssen is uitgegroeid tot de top. Wij willen onze klanten heel erg bedanken voor het vertrouwen en wij zullen ook in de toekomst service en kwaliteit steeds voorop stellen.”

 

LAURENS ZEGEVIERT IN HASSELT

Laurens stak zaterdag zijn tweede zege van het seizoen op zak. De crosser uit Schriek toonde zich de beste in de Soudal Classics in Hasselt, maar van een leien dakje liep dat niet. “Ik sukkelde in zowat elke bocht”, doet Laurens zijn verhaal. “En dan ging ik ook nog eens tegen de grond. Ik riep dan naar de post voor wat meer lucht in de tubes en dat hielp.”

Laurens kon samen met Clément Venturini de kloof op Corné van Kessel weer dichten. In de slotronden plaatste Laurens dan zijn beslissende aanval. “Ik nam toen ook geen extra risico’s meer en sprong niet meer over de balken. Door deze zege is mijn weekend alvast geslaagd. Ik heb ook genoten van de ambiance in de laatste ronden. Hopelijk kan ik hier morgen een verlengstuk aan breien.”

Ook Julien kwam in actie in Hasselt. Onze Zwitser werkte deze week in Spanje aan zijn basisconditie na een lange afwezigheid wegens rugproblemen en kwam in Hasselt als 18e over de finish.

Laurens Cyclocross
ERA Vander Cruyssen in de top tien

Bienvenue chez ERA Vander Cruyssen

Acheter ou vendre ? Les agents immobiliers ERA donnent des conseils professionnels et axés sur les résultats. 
Vous trouverez certainement un agent immobilier ERA près de chez vous. 
Devenez agent immobilier ERA ? Découvrez l'effet ERA.

Biens en vedette de ERA Vander Cruyssen