Waarom ERA Vastgoed Centrum?

Je verkoopt een woning of je bent op zoek naar een nieuwe thuis. Of beide. Feit is dat je later op deze beslissing terug zult kijken als een belangrijke fase in jouw leven, wat de aanleiding ook was. Voor wat belangrijk is, maak je de best mogelijke keuzes. Dat geldt ook voor de aan- of verkoop van vastgoed.

Verkopen met ERA Vastgoed Centrum

Als je een beroep doet op een immobiliënmakelaar voor de verkoop van jouw woning, dan wil je uiteraard waar voor jouw geld. Je wil iemand die jouw belangen behartigt en die jou vrijstelt van zorgen. Iemand die alles in het werk stelt, zodat de verkoop van jouw eigendom zo vlot mogelijk verloopt. Iemand die je alles uit handen neemt, zodat je je kunt concentreren op de ándere belangrijke dingen in het leven. En dat is nu net onze sterkte.

ERA Vastgoed Centrum uit Zwevezele doet al het mogelijke, en soms ook het onmogelijke, voor jou en jouw huis, appartement, handelspand, garage, grond, nieuwbouw- of opbrengstwoning. We beloven wat we doen en we doen wat we beloven voor een succesvolle verkoop.

Vic, Lisa, Kelly, Justine, Mathias & Koen

Verkopen met ERA Vastgoed Centrum - Immokantoor Zwevezele

Waardebepaling

Een belangrijk moment bij het kopen of verkopen van vastgoed, is de waardebepaling. Of je nu vastgoed wilt kopen of verkopen; het is belangrijk een correcte en actuele waardebepaling van een huis of pand in handen te hebben. Dan weten alle partijen precies waar ze aan toe zijn. Ook bij een nalatenschap of een bedrijfsovername spelen waardebepalingen een belangrijke rol.

ERA Vastgoed Centrum heeft heel wat expertise in het bepalen van de waarde van vastgoed. Die expertise komt ons iedere dag weer van pas, want bij de schatting of taxatie van woningen of bedrijfsvastgoed zijn veel zaken belangrijk. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Is de eigendom goed onderhouden?
 • Heeft het vastgoed een gunstige ligging?
 • Wat is de omvang, de constructie en de afwerking van het pand?
 • Zijn er ontwikkelingen te verwachten in de directe omgeving?
 • Wat is het bestemmingsplan van de locatie?
 • Hoe verhouden vraag en aanbod zich op de markt?
 • ...

Al deze factoren wegen wij tegen elkaar af om tot een realistische waardebepaling te komen. Een te lage waardebepaling zal de verkoop van een pand bespoedigen, maar voor de verkoper te weinig opleveren. Een te hoge waardebepaling kan een gunstige prijs voor de verkoper betekenen, maar zal het vastgoed minder aantrekkelijk maken voor kopers.


Promotie

Wanneer je jouw huis te koop hebt staan, zie je graag veel potentiële kopers. Door jouw huis op een aantrekkelijke manier te presenteren, kunnen wij daarvoor zorgen. Dat kan door:

 • Professionele foto’s te maken van het huis dat je wil verkopen
 • Van de huizen die te koop staan aantrekkelijke én informatieve raamaffiches te maken
 • De afwerking en technische aspecten
 • Overzichtelijk documentatie te bieden van de huizen die we verkopen
 • Virtuele rondleidingen te maken van woningen die te koop staan

Ook publiceert ERA Vastgoed Centrum regelmatig koophuizen in week- en maandbladen en versturen we mailings over huizen die te koop staan. Ook op sociale media en Google adverteren wij geregeld onze panden. Bovendien kom je, als je je huis wilt verkopen, in de ERA database terecht. Zo kunnen landelijk duizenden mogelijke kopers via andere ERA makelaars jouw pand raadplegen.


Onze unieke ERA verkoopstroeven

ERA werd anno 1972 in de VS opgericht en is sinds 1995 ook actief op de Belgische vastgoedmarkt. Vandaag omvat ERA meer dan 2.300 onafhankelijke makelaarskantoren in 48 landen, waaronder meer dan 1.100 in 13 Europese landen. In België zijn er meer dan 100 ERA-kantoren aangesloten, stuk voor stuk door het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV) erkende makelaars. Elke dag wisselen wij bij ERA ons aanbod uit met onze collega-makelaars. 

Bij ERA kijken we verder dan jouw woning lang is. Wij voelen ons verantwoordelijk bij alles wat we doen. En dat verklaart ons succes. Half werk interesseert ons niet, wij zetten ons altijd voor de volle 100 procent in voor onze klanten. Ontdek onze unieke voordelen!

 

Bienvenue chez ERA Vastgoed Centrum

Acheter ou vendre ? Les agents immobiliers ERA donnent des conseils professionnels et axés sur les résultats. 
Vous trouverez certainement un agent immobilier ERA près de chez vous. 
Devenez agent immobilier ERA ? Découvrez l'effet ERA.

Biens en vedette de ERA Vastgoed Centrum