ERA Awards 2020

ERA At Home opnieuw Gold Member!

ERA Belgium viert 25 jaar jubileum en reikt meer dan 60 awards uit

Aartselaar, 25 januari 2020 – Een recordaantal van 450 feestgangers uit het nationale ERA netwerk, bestaande uit ERA vastgoedmakelaars en hun medewerkers, zakten afgelopen zaterdag af naar Schelle ter gelegenheid van het 25 jarig jubileum van ERA in België gekoppeld aan de jaarlijkse uitreiking van de felbegeerde ERA Awards.


ERA, het grootste vastgoednetwerk van Vlaanderen, reikt traditiegetrouw heel wat Awards uit aan ERA makelaars die zich het afgelopen jaar lieten opmerken door hun bijzondere prestaties. 

ERA At Home uit Wervik en Wevelgem werd opnieuw tot ERA Gold Member gekroond! Van alle ERA Makelaars zijn zij het kantoor met de meeste verkopen. Daarbovenop konden Eden Lesage en Jan Loontjens een plaatsje veroveren in de prestigieuze ERA Club Excellence.

Huis verkopen in Wervik
Huis verkopen in Wervik

Bram Loontjes, zaakvoerder van ERA At Home, is terecht trots op zijn Awards: "Uiteraard zijn wij zeer vereerd met deze erkenning. We blijven ons met heel het team inzeten om onze klanten professioneel te begeleiden bij de verkoop of aankoop van hun woning. Het is dankzij hun inzet en vaknmanschap dat ERA At Home opnieuw deel uitmaakt van de Top Gold Member kantoren binnen het ERA Netwerk. Wij willen onze klanten heel erg bedanken voor het vertrouwen in ons en wij zullen ook in de toekomst service en kwaliteit steeds voorop stellen."

De directie van ERA Belgium wenst alle winnaars van harte proficiat met deze uitzonderlijke prestaties.

“De ERA Awards zijn een oprechte erkenning van de ERA kantoren en hun medewerkers die zich gedurende het afgelopen jaar met hun inzet, doorzettingsvermogen, oog voor detail en een bijzondere aandacht en zorg voor hun klanten hebben ingezet. Wij zijn dan ook enorm fier op hun! ” Johan Krijgsman, CEO ERA Belgium.

Bienvenue chez ERA At Home

Acheter ou vendre ? Les agents immobiliers ERA donnent des conseils professionnels et axés sur les résultats. 
Vous trouverez certainement un agent immobilier ERA près de chez vous. 
Devenez agent immobilier ERA ? Découvrez l'effet ERA.

Biens en vedette de ERA At Home