Zorgeloos verhuren

Ik wil verhuren

Samen bepalen we de geschikte huurprijs en vergelijken de verhuurmarkt op het tijdstip dat je jouw eigendom wil verhuren. Met professionele foto's van zowel binnen als buiten zetten jouw pand in de kijker op de nationale website era.be, op sociale media (Facebook, Instagram) en in onze etalage in Brugge. We plaatsen bovendien ook een opvallend ERA gevelbord (of tuinpaal). Zo brengen we onze zoekende klanten op de hoogte van jouw huurwoning of appartement. Afhankelijk van de regio en type woning plaatsen we ook enkele advertenties in week- en maandbladen.

We begeleiden de kandidaat-huurders persoonlijk bij het bezoek aan jouw eigendom en maken een selectie van potentiële huurders, waaruit we dan samen de meest geschikte kandidaat-huurder kiezen.

Hebben we uiteindelijk een geschikte huurder gevonden, dan bieden we een blijvende ondersteuning. We voorzien de opmaak van de huurovereenkomst, regelen de huurwaarborg, zorgen voor een deskundige en uitgebreide plaatsbeschrijving en de verplichte registratie. Indien er vragen of problemen zijn, geven wij raad en advies.

Zorgeloos verhuren - immokantoor ERA VANDILLE in BRUGGE
HUREN met ERA VANDILLE

Ik wil huren

Als kandidaat-huurder kan je jouw woonwensen doorgeven. Op die manier wordt je als eerste op de hoogte gebracht als er een eigendom voor jou in aanmerking komt. Wij begeleiden je tijdens de plaatsbezoeken & maken inlichtingenfiches op. Daarbij worden jouw solvabiliteit, referenties, gezinssituatie, beroepsinformatie, eventuele vroegere huurdersituatie, enz. nagekeken. Daarnaast stellen we, conform de laatste wetgeving, ook de huurovereenkomst op.


Huurwetgeving

De verhuurwetgeving is een gegeven dat constant wijzigt. De FOD Justitie heeft een brochure uitgewerkt waarin al jouw vragen worden beantwoord. Indien je daarover nog vragen hebt, kan je ons altijd bereiken contacteren. Wij staan je graag bij met raad en advies!


Bekijk hier al onze huurwoningen- en appartementen

Bienvenue chez ERA VANDILLE

Acheter ou vendre ? Les agents immobiliers ERA donnent des conseils professionnels et axés sur les résultats. 
Vous trouverez certainement un agent immobilier ERA près de chez vous. 
Devenez agent immobilier ERA ? Découvrez l'effet ERA.

Biens en vedette de ERA VANDILLE