ERA Tournier met zijn 4de vestiging!

ERA Tournier & ERA Innoa worden één

ERA Tournier en ERA Innoa worden één

ERA staat voor kwaliteit, betrokkenheid en professionaliteit. Om die uitstekende service nog te verbeteren, kiezen ERA Tournier en ERA Innoa ervoor om de krachten te bundelen. “We willen samen met Heidi verder bouwen aan de toekomst”, aldus zaakvoerder Carl Tournier.

ERA Innoa in Geel zal verder bestaan onder de naam ERA Tournier. Vanwaar die keuze?

Heidi Van Tichelen: “Met ERA Innoa stond ik voor een belangrijke vraag: ‘Hoe gaan we verder professionaliseren en groeien op een duurzame manier?’ Een samenwerking met ERA Tournier bleek snel een uitstekende optie te zijn. We hebben al vaker samen dossiers behandeld en dan merk ik steeds op dat we eigenlijk dezelfde normen en waarden uitdragen. Zo staat de klant steeds centraal en hechten we veel belang aan een uitstekende service. Op deze manier willen we verder groeien binnen het ERA netwerk.”

Carl Tournier: “Het kantoor in Geel is een mooie aansluiting op onze vestigingen in Mol, Lommel en Pelt. Toch zouden we niet zomaar met iedereen in zee willen gaan. Met Heidi zitten we op hetzelfde niveau en dat ondervinden we al jaren in de praktijk. We willen onze krachten bundelen zodat we samen sterk staan voor de toekomst.”

Mathias Rombouts: “Bovendien merken we dat er nog heel wat groeimarge is in de regio. Die kunnen we nu ook effectief gaan realiseren. Zo zal Heidi een deel van haar takenpakket uit handen kunnen geven waardoor ze zich meer kan richten op het begeleiden van de klanten. Dat is haar passie, haar sterkte en dat voel je ook.”

Kunnen de klanten op hetzelfde team blijven rekenen?

Carl Tournier: “Absoluut! Het team bestaat uit een perfecte mix van ervaring en jeugdig enthousiasme. Iedereen heeft zijn eigen specialiteiten en dat zorgt voor een absolute meerwaarde voor de klant.”

Mathias Rombouts: “Zo hebben we naast onze topmakelaars ook marketing- en nieuwbouwspecialisten in huis. Op die manier kunnen we onze kernactiviteit, het ontzorgen van onze kopers en verkopers, nog beter uitvoeren.”

Heidi Van Tichelen: “En om verder te groeien, zijn we altijd op zoek naar extra topmakelaars en -medewerkers. Wie graag meer informatie wenst, kan altijd terecht op onze website of in één van onze ERA kantoren.”

Carl Tournier: “Dat klopt. En wens je je woning te verkopen? Of ben je op zoek naar een nieuwe thuis? Iedereen is zoals altijd welkom voor een heerlijk kopje koffie!”