Rentmeesterschap / Syndicus

Rentmeesterschap & syndicus

Als rentmeester neemt ERA Peeters & Verboven alle zorgen bij de vastgoedinvesteerder weg. We beheren je vastgoed – met alle dagelijkse administratieve zaken die daarbij komen kijken – zodat je als eigenaar of investeerder enkel van de voordelen geniet.

Als eigenaar van vastgoed ben je vaak ook mede-eigenaar van de gemeenschappelijke delen. Als syndicus of beheerder van die gemeenschappelijke delen ontfermen wij ons net zo goed over de financiële, technische en administratieve taken die bij vastgoedbeheer komen kijken.

Het voornaamste verschil tussen een syndicus en een rentmeester zit hem in het mandaat (verkozen door alle mede-eigenaars of aangesteld door één eigenaar) en het actieterrein (de gemeenschappelijke delen of de private eigendom). Het takenpakket is deels gelijkaardig.

  •  Aanspreekpunt en tussenpersoon voor huurder en verhuurder
  • Administratieve opvolging
  •  Financiële opvolging
  • Technische opvolging

Een rentmeester aanstellen is een persoonlijke keuze. ERA Peeters & Verboven legt je met veel plezier en vooral veel kennis van zaken uit waarom de aanstelling van ons kantoor als rentmeester een uitstekende keuze is.

Bienvenue chez ERA Peeters & Verboven

Acheter ou vendre ? Les agents immobiliers ERA donnent des conseils professionnels et axés sur les résultats. 
Vous trouverez certainement un agent immobilier ERA près de chez vous. 
Devenez agent immobilier ERA ? Découvrez l'effet ERA.

Biens en vedette de ERA Peeters & Verboven