Verkopen

SCHATTING VAN JE EIGENDOM

Je bent van plan te verkopen, dan wil je de beste prijs voor je woning. Bij ERA Buro Van Eyken is prijsbepaling alles behalve natte vingerwerk. Tijdens een plaatsbezoek luisteren we naar jouw noden en verwachtingen. Tegelijkertijd vergaren we alle nodige informatie over de woning en geven we een objectief beeld van wat de markt gemiddeld biedt voor een vergelijkbare woning. 

UITGEBREIDE MARKTANALYSE

Aan de hand van de  Vergelijkende Marktanalyse (VMA)  en het ERA schattingsverslag bepalen wij de correcte waarde van uw woning. Dankzij deze ERA – instrumenten verkoopt ERA 96% aan de vraagprijs en verkopen 1 op 2 van onze panden binnen de maand en 3 op 4 binnen de 3 maanden.

Wist je dat... KULeuven elk jaar gebruik maakt van de ERA database om haar Belgische vastgoedstudie naar prijsevoluties te voeren? Na 25 jaar staat ERA als marktleider uniek geplaatst om je de juiste ondersteuning van jouw vastgoedproject te geven.

ERA VERKOOPOPDRACHT, TOTALE ONTZORGING

Een eigendom verkopen, daar komt heel wat administratie bij kijken. ERA Buro Van Eyken neemt het administratief proces in handen van start tot einde. Dit betekent dat wij het dossier tot in de puntjes voorbereiden zodat alle documenten aanwezig zijn om het vastgoed te koop te kunnen plaatsen. Eenmaal we een koper hebben gevonden voor voor je huis, garage, grond, appartement of opbrengstpand,..  stellen wij verkoopsovereenkomst op en begeleiden we je tot aan de akte.

UITZONDERLIJKE PANDPRESENTATIE

Je hebt maar één kans om een wauw-gevoel te creëren bij kandidaat – kopers. Ook jouw pand verdient het om zo goed mogelijk in beeld te worden gebracht. Daarom werkt ERA BURO VAN EYKEN voor alle panden samen met een vaste, professionele vastgoedfotograaf. Naast prachtige foto’s zorgen wij ook steeds voor een Virtual Tour, een virtuele rondleiding van je pand.

KIJK EENS HOEVEEL MENSEN ZOEKEN NAAR EEN WONING ALS DIE VAN JOU

Via de interactieve woonwenstoets op de ERA website bepalen kandidaat - kopers aan welke voorwaarden hun toekomstige woning moet voldoen.

Zo bouwt ERA een uitgebreid bestand (of wachtzaal) van potentiële kopers op die onmiddellijk geïnformeerd worden als er een nieuwe, geschikte woning op de markt komt.

Zelf ook op zoek? Maak hier jouw zoekopdracht aan en ontvang je droomwoning in je mailbox! 

 

ERA MARKETING: UNIEK IN BELGIË

Indien je ervoor kiest te verkopen met ERA Buro Van Eyken, kies je voor een rode loper van jouw pand die recht in de woonkamer van honderden potentiële kopers rolt. We zetten maximaal in op online én offline media en garanderen dat jouw eigendom doelgericht en volgens de meest moderne marketingtechnieken in de markt gezet wordt.

Vraag je je af waarom je zou betalen voor een makelaar? Los van de ERA verkoopsaanpak die automatisch tot een hoger bod van de kandidaat-koper leidt, vind je hieronder wellicht het meest overtuigende argument van onze meerwaarde.

ANDERE UNIEKE ERA TROEVEN

En ben je nog steeds niet overtuigd van wat ERA Buro Van Eyken onderscheidt van elke andere lokale makelaar?

Met het overzichtje van onze unieke troeven, doen we een poging je laatste twijfels weg te nemen. 

DE WEG NAAR "VERKOCHT"

ERA Buro Van Eyken werkt efficiënt en transparant: wanneer je jouw vastgoed door ERA laat verkopen, mag je zeker zijn: jouw makelaar doet zijn of haar uiterste best om er een nieuwe eigenaar voor te zoeken.

Je kan onze inspanningen op de voet volgen. Eenmaal per maand ontvang je een verslag met acties die we voor jou ondernomen hebben. Bovendien zijn wij dagelijks telefonisch bereikbaar.

Bezoeken bij uw thuis gebeuren steeds met een warme, persoonlijke touch en met het allergrootste respect voor uw eigendom. Onderhandelingen met kandidaat-kopers voeren we met de hoogste integriteit.

En dan is het zover! De compromis wordt getekend en een nieuw hoofdstuk van jouw verhaal is aangebroken... En ja, ook daarin zetten we jou graag goed op weg met onze gratis verhuisdozen!

WAAROM VERKOPEN MET ERA BURO VAN EYKEN?

Een huisappartement of grond verkopen is altijd ook iets waardevols verkopen. Je hebt er belangrijke momenten meegemaakt, wat een afscheid niet evident maakt.

Als het tijd is voor een nieuw verhaal ben je bij ons aan het juiste adres! Vertrouw op ERA Housing, jouw immokantoor en vastgoedmakelaar die echt luistert & u het juiste advies geeft bij al jouw vragen rond immo

Contacteer ons voor een gratis waardebepaling en ontdek het verschil van de ERA aanpak.

ERA Buro Van Eyken is uw expert van de regio en is actief in de volgende gemeentes: Zemst (1980, 1981, 1982)Boortmeerbeek (3190, 3191)Steenokkerzeel (1820)Hombeek (2811) & Vilvoorde (1800).ERA Buro Van Eyken biedt je als immokantoor een totaaloplossing voor al jouw vastgoedtransacties door een optimale dienstverlening en transparantie. 

Wat kunnen we voor jou doen?

  • Verkoop van gronden, woningen en appartementen
  • Verhuur van woningen en appartementen
  • Waardebepalingen
  • Verkavelingen
  • Stedenbouwkundige attesten

Als  makelaar binnen het grote ERA-netwerk hebben we een uitgebreid en strategisch marketingprogramma. We kunnen jouw woning dus via verschillende communicatiekanalen promoten. Met behulp van onze unieke ERA-verkoopstroeven gaan wij veel verder voor jouw woning dan andere immomakelaars. Wij zorgen ook voor een blijvende service met opvolging op regelmatige basis.