Verkopen in regio GENK

ERA VERKOOPOPDRACHT

TOPFOTOGRAFIE

UITZONDERLIJKE PANDPRESENTATIE

ERA KOPERWACHTZAAL

Nationale matching betekent 1 op 2 panden verkocht binnen de maand

SCHATTING VAN UW EIGENDOM

Welke verkoper wenst nu niet de beste prijs uit zijn of haar eigendom te halen als hij/zij van plan is te verkopen? Dat dit geen natte vinger werk mag zijn beseffen we bij ERA Maximmo zeer goed. Bij een plaatsbezoek luisteren we vooreerst zeer graag naar jouw wensen en verwachtingen, maar willen we tegelijk een neutraal overzicht bieden van wat de markt gemiddeld biedt voor een eigendom met dezelfde karakteristieken

immo schatten genk

UITGEBREIDE MARKTANALYSE

Aan de hand van de Vergelijkende Marktanalyse en het ERA schattingsverslag zijn we in staat om een correcte waarde te bepalen, wat zich vertaalt in een gemiddelde verkoop aan 89 % van de vraagprijs. Ter vergelijking; in Vlaanderen is dit voor een gemiddeld immokantoor 84%! We verkopen dan ook 1 op 2 van onze panden binnen de maand, 70% binnen de 3 maanden!

Wist je dat... KULeuven elk jaar gebruik maakt van de ERA database om haar Belgische vastgoedstudie naar prijsevoluties te voeren? ERA staat na 25 jaar als marktleider uniek geplaatst om menselijkheid en krachtige data te verenigen tot de juiste ondersteuning van ook jouw vastgoedproject. Alsook ERA Maximmo heeft als lokale speler, al ervaring sinds 1982, dus u bent aan het juiste adres!

ERA VERKOOPOPDRACHT, TOTALE ONTZORGING

Een eigendom verkopen, daar komt vaak meer bij kijken dan je zou denken. Bij ERA Maximmo gebruiken wij dan ook een transparante verkoopopdracht, de enige verkoopopdracht in België die is goedgekeurd door TESTAANKOOP en dus niet dubbelzinnig werd bevonden.

Eenmaal we de koper hebben gevonden voor je woning, appartement, garage, ... kan je ook op beide oren slapen wat betreft de papiermolen. Wij regelen alles! Van het opstellen van de verkoopovereenkomst tot het begeleiden bij de akte.

UITZONDERLIJKE PANDPRESENTATIE

Je hebt maar één kans om een wauw-gevoel te creëren bij een potentiële koper. Onze makelaars zijn dan ook meesters in de sterktes van jouw woning te accentueren. Ook jouw pand verdient het om zo goed mogelijk in beeld te worden gebracht. Vandaar werken we voor al onze panden samen met een professionele vastgoedfotograaf.  Onze zaakvoerder is ook gepassioneerd door interieur en homestyling, dus uw huis krijgt sowieso wat extra aandacht!!