Een kwaliteitsvolle & professionele waardebepaling

Je staat op het punt je vastgoed te verkopen?  Aan de hand van onze uitgebreide en vergelijkende marktanalyse berekenen wij de correcte marktwaarde én zetten de troeven van jouw woning in de verf. Hieronder leggen we uit hoe je met ons uitgebreid en objectief onderzoek precies te weten komt tegen welke prijs je jouw vastgoed het best en dus ook het snelst verkoopt!

  1. Een kwalitatief en vergelijkend onderzoek:

We vergelijken jouw vastgoed met gelijkaardig vastgoed dat recent door onze ERA makelaars verkocht wordt. Vergelijkingspunten zijn oppervlakte, staat, vraag- en verkoopprijs, bouwjaar, uitrusting en aantal dagen op de markt.

  1. Een realistische prijsberekening:

we berekenen een concurrentiële marktprijs voor uw vastgoed. Enerzijds op basis van onze onderzoeksresultaten. Anderzijds op basis van onze kennis van vastgoedprijzen en de actuele trends in de streek.

  1. Een beoordeling van de verkooptroeven:

Naast de prijs bepalen ook andere factoren, zoals de omgeving, hoe jouw vastgoed in de markt ligt. Wij overlopen samen met jou de sterke en minder sterke punten van je onroerend goed.

  1. Een gedetailleerd verslag:

Tenslotte ontvang je een gedetailleerd verslag van de vergelijkingen, evaluaties en de resultaten. En om je vastgoed alle kansen te geven krijg je van ons enkele concrete opfrissingstips.