Wat kunnen we voor jou doen?

Verkopen met ERA Bossuyt

U verkoopt uw woning of bent op zoek naar een nieuwe thuis? Of beiden? Feit is dat het verkopen of kopen van een woning een belangrijke fase is in uw leven.

U maakt graag de beste keuze voor wat belangrijk is. Dit geldt ook voor de aan- of verkoop van uw vastgoed. Als u kiest om beroep te doen op een vastgoedmakelaar voor de verkoop van uw woning, dan wilt u uiteraard waar voor uw geld. U wilt iemand die uw belangen behartigt en die uw zorgen wegneemt. Iemand die ervoor zorgt dat het transactieproces van uw eigendom op een vlotte manier verloopt, zodat u zich kan concentreren op de andere belangrijke dingen in het leven.

Net dit is onze sterkte, want ERA Bossuyt doet al het mogelijke, soms wel het onmogelijke, om uw huis, appartement, handelspand, garage, grond, nieuwbouw- of opbrengstwoning te verkopen. We doen wat we beloven en dit krijgt u zwart op wit in onze ERA Service Verplichting!

 

  Zorgeloos verkopen met ERA Bossuyt - Immokantoor Waregem en Zulte

  ERA Service Verplichting

  1. Waardebepaling
   U krijgt een realistische schatting van uw onroerend goed en een marktconforme vraagprijs. 
    
  2. Praktische tips
   Woningen verkopen sneller als deze aantrekkelijk op de markt aangeboden worden. U krijgt van ons praktische tips om uw woning zo aantrekkelijk mogelijk aan te bieden op de markt.
    
  3. Marketingplan
   Uw verkoop wordt gestimuleerd door een professioneel marketingplan. Hierbij maken we gebruik van tuinborden, foto's, virtuele rondleiding, publiciteit in de etalage, advertenties, buurtmailing Magic, onze eigen website, sociale media, ...
    
  4. ERA Comfort Garantie
   Verkopen met garantie is altijd een pluspunt. Indien uw eigendom hiervoor in aanmerking komt, zullen we dit altijd aanbieden aan de koper.
   Meer informatie over de Comfort Garantie.
    
  5. Administratief dossier
   Wij stellen voor u een volledig administratief dossier op met alle vereiste attesten, certificaten, vergunningen, keuringsrapporten, kadastrale gegevens, gemeentelijke vragenlijsten, ...
    
  6. Zorgvuldige selectie
   U mag rekenen op een zorgvuldige selectie van potentiële kopers die wij bij hun bezoek begeleiden, adviseren en bijstaan. Krijg een idee van hoeveel mensen op zoek zijn naar een woning als die van u via onze ERA Koperwachtzaal.
    
  7. Verkoopverslag
   U ontvangt minstens eenmaal per maand een uitgebreid verslag over het verloop van de verkoop.
    
  8. Onderhandelen
   U krijgt hulp bij het onderhandelen met mogelijke kopers, zodat u het onderste uit de kan haalt.
    
  9. Begeleiden bij de verkoopovereenkomst
   Uw verkoopovereenkomst wordt door ERA Bossuyt opgesteld en uw dossier wordt begeleid van bij het prille begin tot aan de akte bij de notaris.
    
  10. Nieuwe zoektocht
   ERA Bossuyt helpt u om een nieuwe woning te vinden via het netwerk van ERA, ook in een andere gemeente.
   Bekijk onze panden te koop.

  Bienvenue chez ERA Bossuyt

  Acheter ou vendre ? Les agents immobiliers ERA donnent des conseils professionnels et axés sur les résultats. 
  Vous trouverez certainement un agent immobilier ERA près de chez vous. 
  Devenez agent immobilier ERA ? Découvrez l'effet ERA.

  Biens en vedette de ERA Bossuyt