ERA Open Huizen Dag

Een warm welkom voor duizenden kandidaat-kopers

De Open Huizen Dag die ERA meerdere malen per jaar in het hele land organiseert, is een vaste waarde in het Belgische immobiliënlandschap. Op deze zaterdagen zetten alle ERA makelaars tegelijk de deuren open van zoveel mogelijk woningen uit hun aanbod. Zo kunnen potentiële kopers zonder afspraak meerdere woningen bezoeken die hun interesse wegdragen. De volgende editie is op zaterdag 30 maart 2019. ERA Lafaut zet alles op alles om van de Open Huizen Dag een succes te maken!

Een degelijke voorbereiding is het halve werk

  • De ERA Open Huizen Dag is het resultaat van een hechte, professionele samenwerking tussen alle ERA makelaars.
  • Vóór elke Open Huizen Dag zetten we een opvallende reclamecampagne op touw, waarbij nationale radiospots, pers-, sociale media- en websiteberichten worden aangevuld met onder meer regionale mailings en folders.

  • Op de dag zelf krijgen de bezoekers een warm onthaal en een deskundige rondleiding.

Laten kijken doet verkopen.

Voor u als verkoper is de ERA Open Huizen Dag de geknipte manier om de drempel naar uw woning te verlagen en verschillende geïnteresseerden op één dag over de vloer te krijgen. Met een serieuze kans op resultaat: voor een kwart van de deelnemende woningen vinden we dankzij de Open Huizen Dag een koper.

Zelf kijken doet kopen.

Potentiële kopers waarderen dan weer dat ze thuis een keuze kunnen maken uit een aantal woningen en die selectie daarna persoonlijk, maar vrijblijvend aan hun wensen kunnen toetsen.

 


Bent u van plan om uw huis te verkopen in de omgeving van Tielt of Deinze? Aarzel zeker niet en contacteer ons voor vrijblijvende info op het nummer 0494 12 08 28, via mail op info@eralafaut.be of schrijf u meteen in. We maken er samen een succesverhaal van.

Bienvenue chez ERA Lafaut

Acheter ou vendre ? Les agents immobiliers ERA donnent des conseils professionnels et axés sur les résultats. 
Vous trouverez certainement un agent immobilier ERA près de chez vous. 
Devenez agent immobilier ERA ? Découvrez l'effet ERA.

Biens en vedette de ERA Lafaut