Verhuren

ERA Buro Van Eyken is dé referentie voor de verhuur van uw woning, appartement, kantoor of handelsruimte in de regio rond Zemst, Boortmeerbeek, Kampenhout, Steenokkerzeel en Hombeek. Met meer dan 250 huurpanden in onze portfolio bouwden we een uitgebreid klantenbestand op waardoor we een maximum aantal kandidaat-huurders bereiken.

ERA Buro Van Eyken verhuur

OP ZOEK NAAR EEN BETROUWBARE VASTGOEDMAKELAAR ?

Als kwaliteitsmakelaar kent Buro Van Eyken de huurmarkt door en door. Door onze krachten te bundelen met het kwaliteitslabel ERA staan we garant voor een totaalaanpak met een professionele service en een persoonlijke aanpak. We prospecteren actief in de lokale regio en zetten uw pand letterlijk en figuurlijk in de kijker. 

WIJ VERZORGEN UW VOLLEDIGE HUURDOSSIER 

  • Huis, appartement, garage, handelspand, opbrengsteigendom, kantoor verhuren
  • Publiciteit via online en offline mediakanalen
  • Gedetailleerde plaatsbeschrijving met professionele foto’s
  • Verhuurcontract met waarborg, huurovereenkomst opstellen
  • Jaarlijkse indexering berekenen
  • Aanvragen EPC-documenten
  • Bemiddelen tussen huurder en verhuurder bij geschillen 

 

MAKELAAR MET EEN PLUS

Wilt u een betrouwbare huurder in uw pand? Dat willen wij ook! Met meer dan 250 huurpanden in onze portfolio kennen wij het reilen en zeilen van de huurmarkt. Wij screenen geschikte kandidaten, maken een uitgebreide plaatsbeschrijving van het huurpand, zorgen voor een professioneel huurcontract en regelen de huurwaarborg en de jaarlijkse indexering. We garanderen een volledige ontzorging voor al onze klanten!

VASTGOED VERHUREN

Wenst u uw vastgoed toe te vertrouwen aan een betrouwbare makelaar om te verhuren? Welkom bij ERA Buro Van Eyken, wij komen met veel plezier langs voor een persoonlijk gesprek en om samen een correcte huurprijs te bepalen.

VASTGOED HUREN

Bent u op zoek naar een huurpand in en rond Zemst, Boortmeerbeek, Kampenhout, Steenokkerzeel en Hombeek? ERA Buro Van Eyken maakt een selectie die voldoet aan uw wensen én uw budget.