Smiling faces

ANJA

Super bedankt voor alles wat jullie gedaan hebben! ERA IMPACT is niet alleen een makelaar... Ze steunen je in de hele zoektocht. Helpen je bij alle vragen wanneer je ze ook stelt. Ze gaven mij het gevoel dat niks te veel was!! Super makelaar zeker 5/5!

Freya en Glen

YES!

SABINE & JOS

VERKOCHT

MONICA & DAVY

Kandidaat-koper

Wat een aangename makelaars, we hebben veel meer tijd dan verwacht doorgebracht in deze woning omdat de interesse er ook werkelijk is. De makelaar gaf ons de tijd en de ruimte om al onze vragen bespreekbaar te maken, als ook voor onze bedenkingen.

HOERA

BLIJE KOPER & VERKOPER

VERKOCHT!

Met ERA IMPACT naar het volgende hoofdstuk

Een woning betekent veel meer dan vier muren en een dak. Als je een nieuwe woning koopt, krijg je er meteen nieuwe buren, nieuwe scholen, winkels, ... Kortom, je schrijft de eerste zinnen van een nieuw levensverhaal. Heel anders is het dan weer als je jouw woning verkoopt. Niet makkelijk, want je neemt afscheid van een plek waar je hebt gelachen en gehuild, getwijfeld en gekozen, gevloekt en liefgehad. Je slaat een bladzijde van je leven om. Ook voor jou is het tijd voor een nieuw verhaal.

Hierboven kun je ervaringen lezen van klanten die ook besloten hadden om aan een nieuw verhaal te schrijven en hun woning of appartement te verkopen. 
We bedanken graag iedereen voor het vertrouwen in ERA IMPACT als vastgoedmakelaar, partner en vertrouwenspersoon. We doen dagelijks ons uiterste best om iedereen van de best mogelijke service en diensten te laten genieten.

Vraag jij je ook af wat voor voor jou kunnen betekenen? Contacteer ons gerust, we komen graag vrijblijvend bij je langs.