ERA Open Huizen Dag

Een warme welkom voor duizenden kandidaat-kopers

ERA Open Huizen Dag? Dat zijn duizenden bezoekers overheen Vlaanderen, een belevenis dankzij honderden woningen die tegelijk opengesteld worden, het grootste open Huizen event van het land, met aan het eind ... 1 op 3 deelnemende verkopers die een fles champagne mogen ontkurken.

Uw woning extra in de kijker

ERA zet alles op alles om van de Open Huizen Dagen een succes te maken. Vóór elke ERA Open Huizen Dag zetten we een opvallende reclamecampagne op touw, waarbij nationale radiospots, pers-, sociale media- en websiteberichten worden aangevuld met o.m. regionale mailings en folders.

1 op 3 woningen raakt verkocht tijdens de ERA Open Huizen Dag

Voor u als verkoper is de ERA Open Huizen Dag de geknipte manier om de drempel naar uw woning te verlagen en verschillende geïnteresseerden op één dag over de vloer te krijgen. Met een serieuze kans op resultaat: voor een derde van de deelnemende woningen vinden we dankzij de Open Huizen Dag een koper. Schrijf hier in.

Meerdere woningen op 1 dag bezoeken

Potentiële kopers waarderen dan weer dat ze thuis een keuze kunnen maken uit een aantal woningen en die selectie daarna persoonlijk, maar vrijblijvend aan hun wensen kunnen toetsen. Zo bespaar je als koper ook heel wat tijd uit en kan je meerdere woningen aansluitend gaan bezoeken. ERA Buro Van Eyken heeft hiervoor een handige planner beschikbaar, wie deze graag zou ontvangen kan dit per mail aanvragen.

verkoop van eigendom ERA